Şimdi Ara

Bize internet 65 lira, Suriyelilere 50 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
394 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ttnet merkez ofisine gittim, evdeki taahüdüm bittiği için yeni taahüt tutarı 65 lira kabul ederseniz dediler. Yeni internetin ne kadar olduğunu sordum 50 lira dediler. O zaman arkadaşımın adına yeni çekelim dedim. Sıra fişi alıp bekledik, yeni internet almak istediğimizi söyledik. 65 lira dediler. E kapıda 50 lira yazıyor dedim, onun akn düşük falan diye kaçmaya başladı size 65 ligi verelim dedi. Kardeşim neden fazla ödeyeyim, bana 50 lira ver dedim. Bu defa onun hızı 8 megabite düşüyor dedi hocam ben zaten bugüne kadar 2 yi geçtiğini görmedim bana uyar dedim. Sen onu ver dedim. 50 liraya internet yok dedi bu defa, aldım kapının oraya götürdüm bu ne dedim, onlar Suriyeli vatandaşlara dedi. Sinir oldum. Kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduk, ilaca para veriyoruz onlar vermiyor, hastaneye para veriyoruz onlar vermiyor, sosyal ayrımlar ve şimdide bunu gördüm. Bizi bu hale getirenler allahından bulsun

Düzenleme: Yönetime kayıt açarak konunun geri gelmesini sağladım.

Düzenleme 2: Pazartesi gidip fotoğrafını çekip buraya yükleyeceğim arkadaşlar. Türklere ne kadar, suriyelilere ne kadar çekip atacağım.. Kimseyi durduk yere eleştirilecek değiliz.

Ttnet ile telefonda görüşmelerim buyrun;

Taahütüm ile alakalı bölüm: https://vocaroo.com/i/s0yBl2mlDgHb

Yeni başvuru:https://vocaroo.com/i/s1QZwOHfQKRh

Ahlan kampanyası:https://vocaroo.com/i/s054CqtspEbf

Son düzenleme: Taşıma yaptım Türknet'e, hem bir ay ücretsiz hem akn'siz yüksek hızlı internetim oldu. Saolsun Türknet'i önerenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 27 Ocak 2018; 20:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• An itibariyle devlete sadece en temellerini sayarsak 1 yılda:
    20000 TL gelir vergisi (Yaklaşık)
    865 TL trafik
    960 TL MTV (1 yıllık)
    ve bir tarafımı yırtarak çalışıp kazandığım üniversitemde öğrencilik zamanımda devletin sadaka olarak verdiği 280 TL'lik kredimin 309 TL geri ödemesi var. 1 yılda devlete verdiğim vergi aylık olarak: 2127 TL. (Daha niceleri hariç, benzini falan saymıyorum düşünün)

Misafirlerimiz çoğu vergiden muaf, bunla kalmayıp bir çok şey indirimli. Çoluğu çocuğu sınavsız üniversiteye giriyor ve üstüne 1500 TL burs alıyor. Ayrıca benim gariban kardeşlerim sınırda bu adamlar için savaştı, savaşıyor...

Şuan vicdan muhasebesi yapamayanların hesabı öbür tarafta kesilir...
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Ahlan kampanyası zaten arapça kelime. Merhaba anlamına geliyor. Nette baktım 55 lira geçiyor ama dün 50 liraya bizzat şahit oldum.

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Ahlan kampanyası zaten arapça kelime. Merhaba anlamına geliyor. Nette baktım 55 lira geçiyor ama dün 50 liraya bizzat şahit oldum.

Tarifenin adını ilk defa yazıyorsunuz, siz konuyu açtıktan sonra ben de bu tarifeyi gördüm.

Sonra da telekomun arapçadan sonra Türkçe konuşan müşteri hizmetlerinden şikayetleri okudum.

Bu ttnete 5 kuruş para verilmez, adı Türk sadece...

• Bırak interneti açtıkları dükkan vs.den de ne kontrol var nede vergi vs.

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Biraz hoşgörülü olun be adamların ne zararı var kendi hallerinde yaşamaya çalışıyor. Bizim sahip olduğumuz her şeye onlar da sahip olmalı. Reis bunun için her şeye hazır(!).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    geçen ay açıldı
    100.000 TL para değil
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üsste kalması gereken konu.

Kapatılan konumdan;

Bize internet 65 lira, Suriyelilere 50 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 24 Ocak 2018; 14:41:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 24 Ocak 2018; 15:6:8 >
  • Halka yüklenen ağır vergiler azınlıklara verilen kapitülasyonlar ...

Hala daha bu adamları savunanlar var yazık.

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Arap kardeşlerimiz araplara sattığımız firmadan temel ihtiyaç olan interneti bizden ucuza alıyormuş çok mu

Bedava olmalı hatta %50 onların payını da öder

iPhone 7
  • Vay be suriyeliler türkiyeye gelmiş internet mi kullanıyorlar. Suriyede internet görmemiş bir medeniyet gelmiş türkiyeye internet kullanıyorlar. Kendi vatanlarını savunamayan ayak takımı ve ayyaşlara hemde indirimli internet !

Yarın bugün Çok saygılı, hatta SÖZDE GAZİLİK ÜNVANı verilecek olan REİS' in gidip suruliyeliler kusura bakma ama altındaki iç çamaşırına bu benim diyip aldığında, senin esnafın öğrencin oturup ağladığında, o zaman dersin RESİ' in diye GANDIRILDIK. Kardeşim işi olmayıp çalışmayana durumu iyi olmayana aylık zorunlu GSS parası var 58 TL ? Suriliye ne var ? aylık beleş maaş aylık ücretsiz sağlık. Kendi ülkende 2. sınıf insan muamelesi görüyorsun. Çıkartın atın şu at gözlüklerini. Adamlar yaşasın eyvallah.ama benim ülkemde benim kanun ve nizamlarımla yaşasın. Senin evine misafir gelen birine sen evinin bütün odasında istediği gibi gezmesine izin verip her yeri dağıtmasına izin veriyoermusun ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.