Binbaşı
15 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 287 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar.Hali hazirda dsmart modul kullanicisiyim ve digiturk modul de satin almak istiyorum.Kullandigim smart tv de tek yuva girisi var.Ben ise 2 modulu ayni anda kullanmak istiyorum.Nasil bir yol izlemeliyim?
Mobil arenadaki kule savunma oyunlarinin onculerinden Kingdom Rush oyunlarinin yapimcisi tarafindan.Oyun piyasaya yeni cikti.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.ironmarines.invasion.rts&hl=en_US
Arkadaşlar android 12 de kullanılmak üzere tv+ uyeliği satın almak istiyorum viasat explore izleyebilmek için.hangi kanalları hangi fiyata izleyebilirim ve de turkcell mobil int kotasında yemeyen tarife var mı?teşekkürler
Toplan gel kampanyasi ile yeni vodafone hat alacak veya diger operatorden vodafone a gececek kisiler araniyor.grup kurmak icin bana pm atabilirsiniz. Avantajlar sunlar:

Ekran kartsız sistemim ne kadar eder? Tesekkurler.

Amd Fx 8320 islemci
Msi fa 990x gd65 anakart
Kingston 2x4 gb ddr3 2133 mhz ram
Cm haf 912 yan pencereli kasa
Cm 750w 80+ bronz psu
Xigmatek cpu cooler
1 tb wd hdd 7200 rpm
Aoc 24' 1080p 2ms 75 hz monitor
Merhaba;

Yaklasik 2.5 senedir dsmart abonesiyim. Paketim tum kanallar acik sekilde olmasina ragmen son zamanlarda belgesever-eglencesever ek paketine dahil olan kanallar kapali.M.h ise ek paketlrin suresinin tamamlandigi disinda herhangi bir sey dile getirmiyor. Ne yapmam gerekir arkadaslar? Sikayetvar a yazsam bi sonuc alir miyim?
Merhaba;

1-Xb1x uzerinden skyrime yeni basladim ama oyun 30 fps ye mi kilitli arkadaslar? Cunku 30 fps ye kilitli oyun oynayinca gozlerim agriyor.

2-tavsiye ettiginiz hangi modlar var skyrim icin?

3-Bu oyunda mustehcenlik durumu nasil? Aile ortaminda oynanir mi?

Xb Ana konusunu bulamadim. O nedenle konuyu buraya actim.
Merhaba;

PC ye Pubg Lite yukledikten sonra PC harici ekran kartını görmez oldu ve baslıkta belittigim hatayı alıyorum sureklı.Linkteki yorungelerı takip ettim ama hiç bir işe yaramadı.Yardım edin lütfen

answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/uygulaman%C4%B1n-grafik-donan%C4%B1m%C4%B1na/3f81317f-ac9d-447f-817e-6b56e7f85331
Selamlar;

E-devlet üzerinden sorgu yaptığımda yaklaşık 20 bin tl tutarında kredi aldığım gözükmesine rağmen yaklaşık 27 bin tl borç gözüküyor.Bu aradaki farkın sebebi nedir arkdaşlar? Ben fark alınmıyor diye biliyordum.(Henüz ilk ödeme tarihine daha 2 ay var bu arada)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.973
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 10.571 (Bu ay: 261)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 744 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.