Eliptik bisiklet tavsiyesi
Mozaiklenme ve donma
|
DemirDöküm klima kendiliğinden uyku moduna geçiyor
Klimayı nem alma modunda kullanıyorum.Belli bir süre sonra klima kendiliğinden kapananıyor.Uyku modu kapalı.Bunun sebebini bilen var mı acaba?
Netflix PC İndirme butonu kayboldu
Selamlar;
Yeni güncelleme sonrası masaüstü sürümde indirme butonu kayboldu.Sizde de aynı sorun var mı?
Akbank Banka kartı kampanyalar
Yaklaşık 15 sene açılmış bir Akbank hesabım var ama çok az kullanmışlığım vardır.Akbank web-sitesinden baktığımında herhangi bir kamoanya göremedim ayrıca kart çeşitililiği neredeyse çok az...Yıllar önce bile durum şuankinden daha iyiydi diye düşünüyorum kendi adıma.Bu hesabı tekrardan aktifleştirmenin bir anlamı var mı benim için? Şuanda Ziraat ve Enpara kullanıyorum.
Silinsin
|
SMS onayi
|
Vodafone faturalı hat için uyguna ek gb alma yöntemi var mı?
Selamlar;
Vodafone hattım için uyguna nasıl ek internet alabilirim? Vod Yanımda teklifleri bana pahalı geliyor.Eskiden Herşey Yanımda dan 150 tl üstü alışveriş yapınca haftalık 5 gb gelirdi şimdi limiti 750 tl yapmışlar.Çarkı bugün 2 kez çevirdim toplamda 1 günlük geldi int yani işime pek yaramadı.Var mı bildiginiz bir yöntem?
Digitürk sonrası karasal yayın sorunsalı
Selamlar;
Eve Digitürk bağlattıktan sonra Digiturk dışında normal karasal yayın kanallarının bazılarında sinyal yok sıkıntısı yaşıyorum.Binada merkezi sistem var ve Digiturk bağlatmadan önce hiç bir sıkıntı yoktu karasal yayınlarda.Diğer odada yer alan normal tv kanalları sıkıntısız izleniyorken salonda yer alan Digiturk bağlı smart tv nin böyle bir sıkıntısı var.Digiturk bayisi eve gelip T adında bir bağlantı kurdu tv ve uydu arasında 1.5 saat uğraştı ama olmadı.Bazen Tv karasal yayın kanalları izleniyorken Digiturk uyduya geçerken şifreli kanallar açılmıyor bazen de tam tersi.Yani normal karasal yayın kanalları ile Digitürk kanalları arasında geçiş yaparken sinyal yok sıkıntısı alıyorum çoğu kanalda.Bu sorunu nasıl çözerim acaba?
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.685
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 16.899 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.155 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar