|
Arkadaşlar oturduğum evin, bizim sokak hariç diğer tüm sokaklarına fiber geldi kablolar çekildi. Bizim binaya da sadece kablo bırakıp gitmişler. Türk telekom ile görüştüm yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor dediler. Bu süreci hızlandırabiliyor muyuz? Zam vs gelmeden 1gbit hizmet almak istiyorum. 14 eylül 2025 güncelleme; yer altından turuncu kablo çekip bina girişine bıraktılar çalışana kutu ne zaman kutu konur diye sorduğumda ise 1-2 hafta içinde kutu konur dedi. Bende bu süre zarfında TT VDSL'e geçiş yaptım önceden farklı bir isp'den hizmet alıyordum. TT online işlemler sayfası üzerinden de fiber dönüşüm talep diye bir sayfa vardı ordan talepte ilettim. 18: eylül 2025 güncelleme: bugün ofdk kutusu kondu ama bina içine kablolama yapılmadı. 4 ekim 2025 güncellemesi: fiber dönüşüm tamamlandı altyapı aktif oldu, hatta 1 ekim 2025'te kuruluma geldiler fakat eve gelen sinyal seviyesi 26-27dB'den fazla olduğundan dolayı kurulum gerçekleşmedi, kurulum yapmadan gitti tt ekipleri. 7 ekime 2. kurulum randevusu verdiler gelmelerini bekliyorum. ![]() 6 ekim 2025: Bugün kurulum başarıyla gerçekleşti. Paketi hemen 1gbit'e yükselttim, Elektrikçiden 550 liraya 35 metrelik cat6 kablo satın aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 6 Ekim 2025; 16:33:4 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt