Gecen ay 80 tl olan plus abonelik 800tl olmus artik tinder zengin isi 😃
Turk telekom hediye gb lazim
55 gb turk telekom mobil kullanimindan sonra ek paket almak istemiyorum 3 gun sonra faturam yenilenicek bilen varmi fanta felan ne alsak hediye gb gelir
Gpon altyapı uygun internet ?
Merhaba şuan ttnet 100mb 170tl lik paketi kullanıyorum tahüt 5. Ayda bitiyor vodafone mobil ve ev interneti ikisi bir arada olunca indirim oluyormu taşısak bilgi lazım
edit fiber baglanti yapildi ama upload husran salona kurulum yapildi fakat pc odada araya kablo cektim vdsl modemin dhpc kapattim hub olarak kullanmak icin ama bagladigim pc internet bi geliyo bi gidiyo hub swich mi almaliyim yoksa problemin cozumu nedir
Beyler konu acayip ciddi aksamlari internet sayfalari bile acilmiyor kim cozer bunu nereye sikayet edelim mh kayit aldik diyor 5 dk sonra oto mesaj geliyo sorun cozuldu diye
Coktu cokecek ha gayret
Sizde durum nedir bursada acayip kasiyor uploadda sorun yok download mobil ve sabit hatta 1 2 mb
Hangi mouse pad tercih edilmeli
pubg oynuyorum fare istediğim gibi kaymıyor sanki 90x40 mouse padim var ama normal bez profesyonel değil acaba steelseries gaming mouse pad alsam sorunum çözülür mü
Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geliyor
Benzinin litre fiyatına 11 kuruş zam yapılması bekleniyor. Zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre, benzin fiyatlarına zam geliyor.
Benzinin litresinde gece yarısından itibaren 11 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
İstanbul'da benzinin litresi ortalama 6,67 liradan 6,78 liraya, Ankara'da 6.76 liradan 6.87 liraya, İzmir'de ise 6.78 liradan 6.89 liraya yükselecek.
AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?
Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalamasıyla dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.
Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.
Meslek: Masaustu laptop oto tamir
İlgi Alanları: donanim
MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir. MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
2.EL FORUM KURALLARI [2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan baska sitelere yonlendirme yapmak yasaktir. |
MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir. MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. ALIŞVERİŞLERİM bektascinar asrock z77 oc forluma ve intel 3770k tttahmettt zero premium 775 pin cpu soğutucu raisedblood asus gtx 670 4 gb Matthew Murdock 2250Gr Protein Tozu Her türlü sorunlarınız için pm atabilirsiniz. iyi forumlar .. MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir. MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır. MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.139
İkinci El Bölümü Mesajları: 294
Konularının görüntülenme sayısı: 47.270 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.797 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware