|
herkese iyi forumlar. evimiz iki katlı müstakil. resimdeki mavi hat fiber, mavi dikdörtgen ise türk telekom fiber logarı. 1 numaralı bina bizim binamız. 2 numaralı bina ise komşumuzun ve 3 katlı. altyapı sorgulamada onlar için sorgulama yaptığımda 1000mbps destek veriyor. ve kendilerinde de fiber abonelik bulunuyor. ancak sanırım bizim evimiz 2 katlı olduğu için bize çekilmedi. benm sorum ise biz bu eve nasıl internet çektireceğiz? twitter'dan tt destek sayfasına yazdım. irtibate geçip konuştuk ve bana bir inceleme ekibinin gelmesi için il veya ilçe tt müdürlüğüne gitmem gerektiği söylendiği. zaten bunu yapacağız. ancak internetten biraz araştırdım ve bu işin asıl torpille döndüğü, torpilin ve tanıdığın yoksa umurlarında bile olmadığın, sürekli geçiştirildiğin yazıyordu. nitekim öyle olacağını da düşünüyorum. her neyse. diyelim saha ekibi geldi ve inceleme yaptı ve bize altyapı çekimi onaylandı. ücret ödememiz gerekir mi? ödememiz gerekise tahminen ne kadarlık bir ücret ödememiz gerekir? ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler