|
|

2 Mobil
|
|
Tamamen size bağlı bir olay hocam. 50Mbps ile aylık 14,8TB, 100Mbps ile de 29,6TB kullanım yapabilirsiniz. Ben olsam 100Mbps alırdım. Evimde 100Mbps kullanıyorum. Evde 5 kişi yaşıyoruz. Bazen işimden dolayı, bazen de acelemden dolayı yüksek hıza ihtiyaç duyabiliyorum ve 100Mbps cidden güzel hız. 50 de yeterli gelir tabii ki. Bütçenize göre biraz da hocam. Eğer vereceğiniz +19₺ ay sonunda sizi yormayacaksa almaya kesinlikle değer. Ama yoracaksa hiç gerek yok.
|
50 Mbps'den 100 Mbps'ye Geçmeye Değer mi?
İnternet hızını yükseltmeyi düşünüyorsan, 50 Mbps'den 100 Mbps'ye geçmenin avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirmek önemlidir.
100 Mbps'nin Avantajları:
100 Mbps'nin Dezavantajları:
50 Mbps ve 100 Mbps Arasındaki Fark:
En belirgin fark, hızdır. 100 Mbps, 50 Mbps'ye kıyasla iki kat daha hızlıdır. Bu, özellikle büyük dosyalar indirirken ve yüksek çözünürlüklü video akışı yaparken fark edilir.
Sonuç:
50 Mbps'den 100 Mbps'ye geçmeye değer olup olmadığına karar verirken internet kullanım alışkanlıklarını ve bütçeni göz önünde bulundurmalısın. Büyük dosyalar indiriyorsan, sık sık yüksek çözünürlüklü video akışı yapıyorsan veya çevrimiçi oyun oynuyorsan, 100 Mbps senin için önemli bir yükseltme olabilir. Ancak, çoğunlukla temel internet görevleri için interneti kullanıyorsan, 50 Mbps yeterli olabilir.
|
|
CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
|
|
|
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|