Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PS2 NİN EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Uzun Zaman Önce Ps1 Vardı Sonunda Seriden Devam Etmek İçin Geçte Olsa 1 Ay Önce Bi Ps2 Aldım Fakat Ps1 İle Arasında Bi Fark Göremedim Grafik Bakımında Ps2 Efsane Diyenler Vardı Fakat Ps2 Bu Kadar Mı Kötü Oynadığım Televizyon Tüplü Televizyon Sadece God Of War 1 Oyunu Var Oyunu Kurgusunu Sevdim Ama Grafik Olarak Ps1 Den Farkı Yok Gibi Neden Acaba ?? Ayrıca Ps2 Nin Efsane Oyunları Varsa Önerirmisiniz Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 16 Nisan 2016; 0:07:39 >

• 16 sene önce piyasaya sürüldüğünden olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

16 sene önce piyasaya sürüldüğünden olabilir mi?

Ona Bakarsan Ps1 20 Sene Önce Piyasaya Sürüldü Yine Ps1 Ve Ps2 Arasında Bariz Bir Fark Yok
  • ps1 den ps2 ye geçmek için neden bu kadar acele ettin ki? destek 15 yıl daha devam edecekti ps1'e.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

ps1 den ps2 ye geçmek için neden bu kadar acele ettin ki? destek 15 yıl daha devam edecekti ps1'e.

Dostum Ps1 Çok Önceden Vardı Benim Pc Oyunları Takılıyordum Hep PS Serisinden Devam Etmek İstedim Ps1 Rafa Kalktı Ve Herkesin Efsane Dediği 10 Bin Oyunu Mevcut Olan Ps2 Yi Aldım Zaten 1 Sene Falan Sonrada Ps3 Alırım Sorun Değil Ama Ps2 Sanki Ps1 İle Aynı Gibi Bir İzledim Veriyor Grafik Falan
  • Tüplüye bağladığın için kötü, 4K'ya takarsan gerçek gücünden yararlanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Tüplüye bağladığın için kötü, 4K'ya takarsan gerçek gücünden yararlanılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3650 nin En iyi oyunu buyrun...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Tüplüye bağladığın için kötü, 4K'ya takarsan gerçek gücünden yararlanılıyor.

PS2 çok güçlü bir konsol değildi, zaten Sony'nin PS3'ü yapması bunun ispatıdır.
  • Kaç yıl öncesinin konsolunu kullanıyorsun hocam grafiğe takılma. Eğlenceli oyunlarını bul ve tadını çıkar

• Makine soguktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam oyun sormus goygoy yapiyosunuz. Kardesim mutlaka shadow of colossus oynamani tavsiye ederim.

• En azından ikinci el ps3 alsaydın çok daha iyi olurdu . Benim hatırladığım oyunlar şunlar ,

Smuggler's Run 2
    Burnout Point of impact ( kesinlikle tavsiye ederim grafikleri zamanına göre oldukça iyi )
    Ratchet & Clank
    Crash Bandicoot ( En az iki tane Crash oyunu var . Ancak isimleri aklıma gelmedi )
    Red Faction 1-2 ( Grafikler biraz tırt gelebilir ama özellile ikinci oyunun mp'sini halen oynuyorum ... Tabiki pc 'de :D )
  • Yil 2016 ve konu ps2 . Bu gidisle 2037 yilinda sizden Ps4 infamous second son oyununu elestirmenizi umuyorum.

• Adam soru sormuş ama millet makara peşinde. Kardeşim muazzam oyunlar çıktı o konsola. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Yil 2016 ve konu ps2 . Bu gidisle 2037 yilinda sizden Ps4 infamous second son oyununu elestirmenizi umuyorum.

Hayatınızda hep böyle uzun vadeli planlar mı yaparsınız?
  • Grafik kotu yerine oyun sorsaydin daha dogru cevaplar alirdin bence ps3 bile maziye karisti ps2 grafik kotu diyorsun

• Ps2 nin yeri bende ayridir zira efsane silent hill oyunlarini bu seride bitirdim ve oynarken en cok zevk aldigim konsollardan biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Adam oyun sormus goygoy yapiyosunuz. Kardesim mutlaka shadow of colossus oynamani tavsiye ederim.

Dostum Teşekkürler Listeye Aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

En azından ikinci el ps3 alsaydın çok daha iyi olurdu . Benim hatırladığım oyunlar şunlar ,

Smuggler's Run 2
    Burnout Point of impact ( kesinlikle tavsiye ederim grafikleri zamanına göre oldukça iyi )
    Ratchet & Clank
    Crash Bandicoot ( En az iki tane Crash oyunu var . Ancak isimleri aklıma gelmedi )
    Red Faction 1-2 ( Grafikler biraz tırt gelebilir ama özellile ikinci oyunun mp'sini halen oynuyorum ... Tabiki pc 'de :D )

Dostum Bu Oyunlarıda Listeye Aldım Yalnız Ps1 De Crash Oyunu Vardı Ve Çok Seviyordum Ps2 Versiyonu Kötü Diyorlar Sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Yil 2016 ve konu ps2 . Bu gidisle 2037 yilinda sizden Ps4 infamous second son oyununu elestirmenizi umuyorum.

Kardeşim Ben Seriden Devam Ediyorum Ps1 Den Direk Ps3 Yada Ps4 E Atlamıyorum Ps2 Efsanevi Bir Konsol Olduğu İçin Grafik Sorunlarını Yazıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.