Şimdi Ara

En iyi Ps3 Modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
42.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps3 almayi düşünüyorum...
    sizce en iyi modeli hangisi ???

çeşit çeşit modelleri varmış..

ben diyelim pc'm ile netten film indirip...
    ps3 e flash disk takıp tv den izliyebilirmiyim ??

tavsiyelerinizi bekliyorum..önümdeki birkaç gün içinde almayi düşünüyorum..

• hepsiınden film izleyebilirsin.En iyi modeli bana göre 40 GB FAT . Fiyat olarakda güzel.SLİMler var hangisinni modelini seversen.
    SLİMLer 250 gb.Benim dediğim 40GB sen bilirsin karişmayalim.Tüm özelilikler aynı farklı bişi yok.Slim kolay taşınabilir.Fat ise karizma.
    Slimler çok ses çıkarıyor diyolar . FAt kullanıyorum 2 senedir hiç ses çıkardığını hatırlamıyorum.
  • Slim modelini al. Belleğe müzik , resim , video , film atıp , Ps3'e aktarabilirsin.
  • ben 80 GB Fat(4 ay boyunca kullandım sadece) ile 250 GB slim kullanıyorum.Fatlar inanılmaz ses yapıyodu hatta kulaklık takmama rağmen rahatsız edici bir ses vardı,slimde ise minicik bir ses yok...en iyisi 250 GB slim diye dusunuyorum(eger gorunus onemsiz diyorsan tabii )
  • Fat'lara ayrı bir işletim sistemi (linux) kurabilirsin,Slim'lerde bu özellik yok.
    Bide hdd farkı var oda değiştirilebilir fazla bi sorun olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

Fat'lara ayrı bir işletim sistemi (linux) kurabilirsin,Slim'lerde bu özellik yok.
    Bide hdd farkı var oda değiştirilebilir fazla bi sorun olmaz bence.

+1
  • Yeni alacaksan tabiki slim al. Fat lerdeki ses olayı her cihazda olmuyor. Benim ps3' ün çalışıp çalışmadığı bile duyulmuyor neredeyse. 32-33 derece sıcakıktaki oda da saatlerce çalıştırdığımı hatırlarım o zaman bile ses çıkmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 24 Ocak 2010; 13:48:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up

En iyi Modeli Arıyorum Arkadaşlar...

Ben uzun süre bi aleti açık tutan bir insanim...

Bütün ps3 modellerinde usb flas disk çalışıyormu ???

FAT alsam ona film müzik atip izleyebilirmyim ?

görünüşün benim için gram önemi yok...
    Performans önemli
  • Ben Slimi Öneririm Çünkü Sırf Dizayn Olarak Yapılmadığı Söyleniyo Hem Dizayn Hemde Daha Güçlüymüş Ayrıca 120 ve 250GB Paketler. Bu Arada İzliyeceğin Film Türlerini Söylersen Öyle Direk Açıcağı Bi Film Varmı Bilmiyorum BD-DVD ya da Normal DVD Filmleri Açar da Flashtan Hangilerini İzliceksin Bilemem ama PS3 de Film İzlemeyle İlgili Bir Kaç Konu Linki Veriyim Yine Donanımhaberden. Konular Genelde MKV ile İlgili Ayrıca Birtanesinde de Divx Var.

http://forum.donanimhaber.com/m_20862666/mpage_1/f_/key_//tm.htm#20920871
    http://forum.donanimhaber.com/m_16320756/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28661889/tm.htm

• tabiki fat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myslf_61

Ben Slimi Öneririm Çünkü Sırf Dizayn Olarak Yapılmadığı Söyleniyo Hem Dizayn Hemde Daha Güçlüymüş Ayrıca 120 ve 250GB Paketler...

Bu kısım doğru değil. Slim ve Fat PS3 arasında teknik detay/donanım/performans açısından hiçbir fark yok.
  • Tabiki en iyi model 40 gb fat kasalar bundan şaşma derim
  • Ps3 ün en iyi modeli kesinlikle 60 Gb olanlarıdır.
  • bende 80 GB Fat CECHK08 modeli var ve bir kere bile fan ses duyduğumu sanmıyorum sanki makine yokmuş gibi çalışıyor.. ben gayet memnunum ve sorunsuz çalışıyor MW2 sabahlara kadar oynuyoruz arkadaşlarla ne hiç birşey olmadı olmuyorda bir sorunlada karşılaşmadım bence FAT almalısın
  • Bendede 80 GB fat var çok memnunum. Sessiz sakin. 60 GB 1. el bulman imkansız olduğundan sana tavsiyem 80 GB fat al. Aleti dikersen ayrı bir karizma
  • bende 120 gb slim var kesinlikle tavsiye ederim..

• 60GB Pal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: Myslf_61

Ben Slimi Öneririm Çünkü Sırf Dizayn Olarak Yapılmadığı Söyleniyo Hem Dizayn Hemde Daha Güçlüymüş Ayrıca 120 ve 250GB Paketler...

Bu kısım doğru değil. Slim ve Fat PS3 arasında teknik detay/donanım/performans açısından hiçbir fark yok.

Ben de Öyle Sanıyodum ama Donanımhaber de Geziiyodum Sony'nin Yeni Ürünlerimi Ne Tanıtılıyodu Videoluydu Donanımhaber Editörüydü Sanırım Yanlış Olmasın Tam Hatırlamıyorum ve Bir Sony Yetkilisiyle Söyleşi Yapıyolardı PS3 Slim - Eyepet ve Sony'nin Yeni MP4 Çalarları Hakkında Konuşuyolardı İlk PS3 den Başladı Anlatmaya ve Şöyle Bir Cümle Kurdu "Sadece İnce Dizaynı Değil Ayrıca Daha Güçlü" Buna Benzer Bir Cümleydi Yanlış Söylemek İstemem Tabi Sizde Haklı Olabilirsiniz Ben Orda Gördüğümden Dolayı Böyle Söyledim. Ama Donanım Olarak Sizce Bir Fark Yomu Hani Güç Kaynağı Kullanılıyodu Fatlerde O Çıkartıldı Sanırım En Azından O Kadar Büyük Olanı Çıkartılmıştır Herhalde. Bu Donanım Farkı Sayılır mı ?

• Hiçbir donanım farkı yok saece kasa değişik ince hafif o kadar.. tabi bu inceliği ve hafifliği sağlamak için içinde biraz donanım değişmiştir o kadar
    güçlü derken harcadığı güçten bahsetmiş olmasınlar acaba.. biraz daha az güç kullanıyor sanırım Slim'ler onu kastetmiş olabilirmi acaba
  • Arkadaşlar forumda ki başlıkları ya da tavsiyeleri hiçmi okumuyorsunuz hiçmi görmüyorsunuzda burda çoğunuz FAT kasalar daha iyi ortak mesajı çıkartıyorsunuz.Başlık bile var FAT,SLIM hangisini almalıyım gibisinden orayadamı bakmadınızda bu arkadaşa direk yanlış öneriler veriyorsunuz.

1-Slim modeller daha fazla ısınır demiş birisi! Bu yanlış slim modeller aslında daha az ısınır çünkü fat modeller 315-380w arası elektirik harcarken slim modellerde bu oran 250w.Ama FAT kasa daha kalın olduğundan elini üstüne koyan adam daha az ısındığını sanar sonra burda yanlış yönlendirmede bulunur.

2-Geçen başlığınıda açtım,FAT kasa ve Slim model tam yükte 3 saat açık tutulduğunda ses olarak FAT kasalardan çok azda olsa fazla değer veriyor.Sebebi Slim biraz daha dar kasa yapısına sahip ve içinde ki fan biraz daha ufak.Ayrıca fan ufak olduğu için daha fazla kanat"a sahip olması ses yapmasını arttırıyor.İnternette videoları dolu ki daha dün sanırım başlığını ben açtım ve 2 yıl 80GB Fat kasa kullanmış sonradan Slim almış bir insan olarak buna bende şahidim.

3-Demolar,filmler,müzikler,resimler bırak 40GB modeli 60GB modeli bile çok zor durumda bırakır.Şu saatten sonra en az 120GB bir slim olmalı ki,demo indirip internetten indirdiğin filmleri rahatça depolayabilesin PS3 sisteminde ki 250GB bile alman uygun olur eğer medya center olarak kullanacaksan PS3 sistemini oyun oynamanın, yanında

4-Slim modeller diğer FAT modellere göre bariz şekilde daha sağlam çıktı.Hani değim yerindeyse taş gibi.Ama her elektronik eşyada şans faktörü vardır.Ama Slim cihazların bozulma oranı PS3 genelinin bozulma oranını çok daha aşağı çekecek gibi duruyor

5-Fat kasalarda Linux işletim sistemi var,kimsenin bir işine yaradığı söylenmez zaten stabilde çalışmaz.Bu özellik Slim modelde mevcut değil.

6-İlk çıkan 20 ve 60GB modeller ve daha sonradan gelen 60 ve 80GB modellerde PS2 oyunlarını oynatabilme özelliği var.İlk çıkan 2 modelde donanımsal,sonradan gelenlerde yazılımsal bu destek.Ama PS3 slim modellerde bu özellik yok.

7-Fat kasa modellerin %70"inde sadece 1 tane BluRay merceği var ve biraz narin.En son çıkan FAT kasa modellerinde çift mercek teknolojisi var.BluRay taktığında BluRay merceğini kullanıyorsun,CD-DVD taktığında standart Atapi merceğini kullanıyorsun.Dediğim gibi FAT kasaların çok büyük bölümünde bu özellik yok.Ama Slim modellerin hepsinde bu özellik standart
    Forumda çok başlık var bununla ilgili başlık açmadan önce oralara bakarsan kararsız kalmaz direk karar verebilirsin,umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.