Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PS2 NİN EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kastettiğim şey motorunun ve soğutma sisteminin daha iyi olmasıydı. Egzoz çıkışı da daha iyi. Bunu biliyorsunuzdur herhalde, araştırdıysanız tabii
  • Arkadaşlar Battlefield 2 Modern Combat Oyunu Nasıldır Acaba ? İlk Defa Oynayacağımda :)
  • Aranızda Bu Oyunu Oynayan Hiçmi Yok Ya :D
  • "God Of War 1 Oyunu Var Oyunu Kurgusunu Sevdim Ama Grafik Olarak Ps1 Den Farkı Yok Gibi" 'den sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

"God Of War 1 Oyunu Var Oyunu Kurgusunu Sevdim Ama Grafik Olarak Ps1 Den Farkı Yok Gibi" 'den sonrasını okumadım.

Afkadasim ben god of war oyun grafigi hakkinda bir sey soylemedim sadece genel olarak ps1 ve ps2 grafikleri arasinda fazla fark yok dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

2015 PS4 lerin 2013 de cikan PS4 lerden yüzde 50 daha fazla guclu oldugu soyleniyor, ne diyorsunuz?

böyle inatçı kör kütük cahili nasıl buluyon? madalya takılacak sana az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Kastettiğim şey motorunun ve soğutma sisteminin daha iyi olmasıydı. Egzoz çıkışı da daha iyi. Bunu biliyorsunuzdur herhalde, araştırdıysanız tabii

2013 çıkışlı ps4 ile 2015 çıkışlı ps4 arasında bile fark varken ifadesini kullanırsan açıklama yapmadan cahil yaftasını yersin soğutma sisteminin iyi olması grafiksel açıdan bir şeyi değiştirmiyor
  • Ama fark olduğunu gösteriyor, çünkü soğutma sistemi farklı olsa bile fark oluyor. Türkçe biliyorsan ifademin doğru olduğunu anlaman çok da zor değil.
  • grafik hiçbirşeydir. oynanabilirlik, senaryo ve zevk vermesi yeterlidir.
  • quote:

Bugün 2013 çıkışlı PS4 ile 2015 çıkışlı PS4 arasında bile fark varken aynı yıl çıkan 2 farklı nesil konsolu arasında da fark olması normal ama 1 yıl içinde ne kadar fark olabilirdi ki? Bence gelmiş geçmiş en iyi konsol PS2'dir zaten tartışmasız ama PSone ile aynı yılda çıkması bazı özelliklerinin ortak olduğunu da gösterir

Sen nasıl bir cahilsin kardeş ? Forumda senin kadarına az rastlanır, ps1 ile ps2 aynı dönem çıkmışmış güçleri hemen hemen aynıymış, 2000li bebeleri foruma sokarsan böyle mesajların gelmesi normal tabi.

• Yalnız Konu Battlefield 2 Beyler
  • Bu iş öyle iyi hatırlıyorum, çok iyi hatırlıyorum demekle olmaz. PS1 ve PS2 arasında grafik farkı göremeyenler uğraşmayayım aşağıdaki siteden donanım farkına bakın:

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation#PlayStation

• Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Söylediğin şey imkansız arkadaşım kusra bakma biz de ps4 kullanıyoruz

• Bloodborne 2 ps2 yede cıkacak hadi iyisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Güçleri aynı değil, bazı özellikleri benzer dedim. PS2 çok daha güçlü biliyoruz herhalde. Ayrıca 2000'li değilim ne yazık ki bu konuda da kendine yaşıt bulamadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 17 Nisan 2016; 16:59:35 >
  • quote:

Buyrun.

Merhaba, bende PS4 almak istiyorum. Şimdi 2015 mi, yoksa 2016 model mi almalıyım? Bu konuda pek bilgili değilimde.

• Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, PS4 kutusunun sol altına yakın bir yerde model numarası yazar, CUH-1216A veya CUH-1216B olanlar yeni modellerdir, bende de CUH-1216B var, eski modellerle tek farkı daha sessiz çalışması ve daha az güç tüketmesi.
  • Final Fantasy X, Black, God of War
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Peki güç farkı olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.