Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PS2 NİN EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

Arkadaşlar Bu Arada PS1 İLE PS2 Arasındaki Grafik Farkı Nedir ?? Yok Gibi Birşey Bana Kalırsa :D

Hocam grafik farkı yok diyosan bi gözlerine baktır bence. En basitinden tekken oyununun ilk oyunlarini ps1 de oyna sonra tekken 5 i ps2 de oyna . Hatta yanlış hatırlamıyorsam tekken 5 in bi bölümünde eski sürümlerini de oynayabiliyordun ps2 içinden. Ps1 in pikselleri sayabiliyodun parmağınla. Ps2 öyle degil. Aynı şekilde resident evilde de çok fark var. Ya da mesela geçenlerde ps1 de pepsiman oynadım daha sonrasında ps2 de batman begins i açtım. Dağlar kadar fark var arada.
    Ha ps2 ye geçince 4K grafikler ya da gerçekten daha gerçek şeyler bekleyerek girmişsin sanırım çünkü başka şekilde aradaki grafik farkını görememen imkansız gibi birşey

Biraz Araştırdımda Gerçekten Fark Varmış.. Battlefield 2 oynadın Mı Acaba Ps2 De ?

• Titanic sen de tam fakir cıktın, nickini taytanik falan yap bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Titanic sen de tam fakir cıktın, nickini taytanik falan yap bari.

Neden Ne Olduki Yahu

• Ps2'nin efsane oyunları çok fazla yazmaya kalkamicak kadar çok. Hani bir kaç saat aralıksız yazmakla uğraştırır ki anca 10'da 1 falan olur. "Altın değerinde" diye tabir vardır ya bu tabirin üstünde bir nesildir Ps2. Ben hala ps2'ye oyun keşfediyorum. O dönemler her evde internet olmadığı ve birazda belli başlı türlere o dönemler ilgi duymadığımızdan ötürü oyunların büyük kısmından haberimiz olmamış. Mesela geçtiğimiz aylarda disaster report'u keşfettim o dönemler hiç denk gelmemiştim temin edip oynadım muhteşem bir oyundu vuruldum, muadili olmayan türden. Popüler olanlar dışında google'dan "ps2 underrated veya rare games" şeklinde aramalar ile yüzlerce fazla bilinmeyen popülerleşmemiş fakat efsanevi oyunlar bulabilirsin. Bir kaç tane yazayım mesela

beat down
    bujingai
    clock tower
    cold winter
    down hill
    Stolen
    freedom fighters
    god hand
    tygar
    samurai westerm
    summoner
    blood willtell
    echo night beyond
    shadow heart
    dr muto
    mister mosquito
    war of the monsters
    okage

ve tonlarcası

• quote:

quote:

Neden Ne Olduki Yahu

PS3'e geç bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ps2'nin efsane oyunları çok fazla yazmaya kalkamicak kadar çok. Hani bir kaç saat aralıksız yazmakla uğraştırır ki anca 10'da 1 falan olur. "Altın değerinde" diye tabir vardır ya bu tabirin üstünde bir nesildir Ps2. Ben hala ps2'ye oyun keşfediyorum. O dönemler her evde internet olmadığı ve birazda belli başlı türlere o dönemler ilgi duymadığımızdan ötürü oyunların büyük kısmından haberimiz olmamış. Mesela geçtiğimiz aylarda disaster report'u keşfettim o dönemler hiç denk gelmemiştim temin edip oynadım muhteşem bir oyundu vuruldum, muadili olmayan türden. Popüler olanlar dışında google'dan "ps2 underrated veya rare games" şeklinde aramalar ile yüzlerce fazla bilinmeyen popülerleşmemiş fakat efsanevi oyunlar bulabilirsin. Bir kaç tane yazayım mesela

beat down
    bujingai
    clock tower
    cold winter
    down hill
    Stolen
    freedom fighters
    god hand
    tygar
    samurai westerm
    summoner
    blood willtell
    echo night beyond
    shadow heart
    dr muto
    mister mosquito
    war of the monsters
    okage

ve tonlarcası

Kardeş kanım dondu bu oyunların metası 50-60-70 arası gidip geliyor yalnız.

• Selam sizi bilmem ama ben skor veya puanlamaları kesinlikle dikkate almıyorum sadece oynuyorum ve fikrimi söylüyorum. Tahmin edeceğin üzere oyuncuların ve genel olarak insanoğlunun çok büyük bir bölümü farklılık ve yaratıcılık aramayıp anlamadığı için iyi bir yapıma düşük puan vermeleri olası bir durum. Evet yazdıklarımın hepsi muhteşem ötesi denicek seviyede değil fakat bana göre oynanması gereken, artık benzerleri olmayan farklı ve aşırı eğlenceli oyunlar.
  • Oyundan zevk alıyorsanız kişilerin ya da sitelerin yorumları, puanları dikkate alınmamalı zaten o konuda size katılıyorum fakat yurtdışında 60 dolar burada yeni çıkan bir oyun da 200 tl olunca ister istemez siteler ve yorumlara göre karar veriyoruz artık.
  • Final Fantasy XII,God Hand, Burnout 3:Takedown ve tabi ki en efsanesi;

ARKADAŞLAR PS2 NİN  EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 18 Nisan 2016; 11:03:35 >
  • Aslında ps2 jenerasyonuna göre geride bi konsol.Xbox ve gamecube donanım olarak ondan öndeler.Ps2 nin efsane olmasını ve tüm zamanların en çok satan konsolu olmasını(2016 yılında bile alan oluyomuş) sağlayan şey oyunlarıdır.Sayısız exculusive ve neredeyse zamanının tüm pc oyunları.
    Bence en efsane oyunu da god of war 2 dir.Başka sorarsan
    Metal Gear Solid serisi
    Devil may Cry
    Ratchet and Clank oyunları
    Jak ve jak and daxter oyunları
    GTA san andreas
    Gran Turismo oyunları
    Final Fantasy serisi
    Ve bir sürü daha oyun var aklıma gelmeyen.
    Yalnız bu zamanda ps2 almanın sebebi neydiki

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız oyun çokluğu hakkında.Yani şöyle desem yeridir.Bi oyun aklına mı geldi.Google a yaz ve sonuna ps2 koy.Ya serinin ilk oyunlarından bi tane,ya oyunun kendisi,ya ps2 için özel bi oyun kesin oluyo.Yani ps2 zamanında pc ye ne çıktıysa ps2 ye de çıkmış herhâlde.Exclusiveleri saymıyom bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

Aslında ps2 jenerasyonuna göre geride bi konsol.Xbox ve gamecube donanım olarak ondan öndeler.Ps2 nin efsane olmasını ve tüm zamanların en çok satan konsolu olmasını(2016 yılında bile alan oluyomuş) sağlayan şey oyunlarıdır.Sayısız exculusive ve neredeyse zamanının tüm pc oyunları.
    Bence en efsane oyunu da god of war 2 dir.Başka sorarsan
    Metal Gear Solid serisi
    Devil may Cry
    Ratchet and Clank oyunları
    Jak ve jak and daxter oyunları
    GTA san andreas
    Gran Turismo oyunları
    Final Fantasy serisi
    Ve bir sürü daha oyun var aklıma gelmeyen.
    Yalnız bu zamanda ps2 almanın sebebi neydiki

kardeşim saydığın oyunlara baktım güzelde gta san andreas çok kötü gözüküyor ps2 de ya

• quote:

quote:

quote:

Neden Ne Olduki Yahu

PS3'e geç bari

ps3 3 4 ay sonra alcam :D Ama Şuan Ps2 Nin Oyunları Sarıyor Gibi Ps1 Den Sonra :D Ben Genelde Hep Pc Oyunları Oynarım Bende Ps1 Vardı Bari Ps Serisinden Devam Edeyim Diye Ps2 Aldım :D Yoksa Bende Biliyorum 16 Senelik Konsol Olduğunu Sadece Beni Biraz Şaşırtt Grafik Konusunda O Kadar Yani Başka Bir Sorunum Yok Yada Pc Nin Grafiklerine Alıştığım İçin Garip Gelmiş Olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

Hocam çok haklısınız oyun çokluğu hakkında.Yani şöyle desem yeridir.Bi oyun aklına mı geldi.Google a yaz ve sonuna ps2 koy.Ya serinin ilk oyunlarından bi tane,ya oyunun kendisi,ya ps2 için özel bi oyun kesin oluyo.Yani ps2 zamanında pc ye ne çıktıysa ps2 ye de çıkmış herhâlde.Exclusiveleri saymıyom bile

Gerçekten Haklısın Pc Ye Ne Çıktıysa Ps2 Yede Çıkmış Mesela Harry Potter Serisinin Tam 6 Seris Ps2 İçin Çıkmış
  • burnout takedown oyunu efsanedir. keşke oynayabilseydim. benim ps2 çipliydi, memory cardı görmüyordu, her seferinde en baştan başlardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Çipli Ps2 Ler Pal Ve Ntcs Oyunlarını Oynatırmı
  • Black

Mercenaries 2

Gran Turismo 4

Shadow of Colossus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Black

Mercenaries 2

Gran Turismo 4

Shadow of Colossus

Gran Turismo 3 Nasıl Sence ?
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Onu oynamadım ama 4 baya tatmin ediyor onun dışında ,

God of War

Sly Cooper

Ratchet and Clank

Jak & Daxter onerebilirim.

• Onimusha serisi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.