Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PS2 NİN EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Güçleri aynı değil, bazı özellikleri benzer dedim. PS2 çok daha güçlü biliyoruz herhalde. Ayrıca 2000'li değilim ne yazık ki bu konuda da kendine yaşıt bulamadın

Baslarda boyle yazmadin kivirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Final Fantasy X, Black, God of War

God Of War Var Bende Kardeşim Söylediğin Diğer Oyunuda Çok Öven Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 17 Nisan 2016; 17:48:18 >
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Güç farkı derken sanırım performansı kastettiniz, hayır performans farkı olmuyor olsa bile bizim fark edeceğimiz kadar değildir. Belki bize söylenmeyen fakat ilk modellerde hatalı olan bazı özellikleri değiştirip piyasaya sürmüşlerdir fakat performans anlamında hiç fark olduğunu duymadım. Yine de YouTube videolarına bakabilirsiniz emin olabilmek için.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Başlarda da öyle yazdım. Aynı yılda çıkan iki konsol olmaları bazı özelliklerinin benzer olduğunu gösterir dedim. Ama bu özellikleri saymadım.
  • quote:

Başlarda da öyle yazdım. Aynı yılda çıkan iki konsol olmaları bazı özelliklerinin benzer olduğunu gösterir dedim. Ama bu özellikleri saymadım.

Yanlış şeyler yazıyorsun. PS1 ile PS2'nin hiçbir benzer yanı yok. Birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok. Nasıl bu kadar yanlış bilgilere sahip oluyorsunuz? İlginç.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben benzer yanları var dedim ama o yanlarını söylemedim. Hiçbir benzer yanı mı yok?
  • quote:

Hocam ben benzer yanları var dedim ama o yanlarını söylemedim. Hiçbir benzer yanı mı yok?

Hiçbir benzer yanı yok.
  • ne alaka hocam ps2 4k desteklemiyor ki
  • god of war 2 oyna o zaman görürsün farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

ne alaka hocam ps2 4k desteklemiyor ki

Kardeşim Ps3 Bile 4k Desteklemiyor :D Ps2 Nasıl Desteklesin Ki
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadas ironi yapmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Öyle olsun
  • SübhanAllah, PS2 küllerinden yeniden mi doğdu? Noluyor, bu PS2 başlıkları niçin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

SübhanAllah, PS2 küllerinden yeniden mi doğdu? Noluyor, bu PS2 başlıkları niçin?

Ps2 Efsanesi Hiç Bitermi Dostum :)
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Yeni troll'umuz hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 2 videolarını izledim grafikleri pek beğenmesemde senaryo güzele benziyor
  • ben ps1 bulsam yine takar oynarım, ps2de genelde maç yapıyorduk, ben arada tekken oynardım bütün cafe ağzı açık izlerdi, sanki kendi oynama imkanları yokmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

SübhanAllah, PS2 küllerinden yeniden mi doğdu? Noluyor, bu PS2 başlıkları niçin?

doğru diyorsun kardeşim bitmez. trollüğünüz de hayırlı uğurlu olsun, gelecek vaadediyorsun maaşAllah
  • quote:

quote:

quote:

doğru diyorsun kardeşim bitmez. trollüğünüz de hayırlı uğurlu olsun, gelecek vaadediyorsun maaşAllah

Ne Trollü Kardeşim :D Ps2 Hakkında Sorular Soruyorum Ciddi Olarak

• quote:

Arkadaşlar Bu Arada PS1 İLE PS2 Arasındaki Grafik Farkı Nedir ?? Yok Gibi Birşey Bana Kalırsa :D

Hocam grafik farkı yok diyosan bi gözlerine baktır bence. En basitinden tekken oyununun ilk oyunlarini ps1 de oyna sonra tekken 5 i ps2 de oyna . Hatta yanlış hatırlamıyorsam tekken 5 in bi bölümünde eski sürümlerini de oynayabiliyordun ps2 içinden. Ps1 in pikselleri sayabiliyodun parmağınla. Ps2 öyle degil. Aynı şekilde resident evilde de çok fark var. Ya da mesela geçenlerde ps1 de pepsiman oynadım daha sonrasında ps2 de batman begins i açtım. Dağlar kadar fark var arada.
    Ha ps2 ye geçince 4K grafikler ya da gerçekten daha gerçek şeyler bekleyerek girmişsin sanırım çünkü başka şekilde aradaki grafik farkını görememen imkansız gibi birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.