bu oyun web kamerasıyla oynanıyo ve sinkeleri öldürüyosunuz yani kamerayla etrafa bakıp sinekleri öldürüyosunuz ŞU ANA KADAR BİLGİSAYAR DAHİL OYNADIĞIM EN İYİ OYUN!!! kendi siteme upload ettim lütfen oynayan hemen yorum yazsın herkez faydalanmalı bu oyundan... www.cangirplastik.com.tr/mosquito.sis
güzel oyunmuş emrecangir saol.
evet matrak bir oyundur.bir de onun virüslü olanı var daha karanlık bir ortamda virus avlıyon.o daha zor bir oyun.oyunun adı killer virus.
kamera açıkken daha fazla batarya gidiyor oyunu fazla begenmedim
en iyi oyuna gelince
metal bluster ,rick danger swat sniper XIII gsbackgammon
bu oyunun orjinali ve tabi ki daha güzeli sx1'de kendiliğinden var. ve tabi ki oyunların en kralı
Baba feci oyunmuş harbi ya 6600'da da çalışıyo bilginize...
:) evet ama yalnızken oynamak lazım yoksa dışardan biraz komik gözüküyosun
Oyun acayip ya ilk seferde koptum gülmekten oyun optik mause larla aynı mantıkda çalışıyor çok hoş topic i açan arkadaşa teşekkürler...
saol hoja aldım guzel.. [afro]
Evet ya yanlız oynamak lazım soora ana baba şüpheleniyo durumdan oğlana geldiler mi diye [arindr] Bi de karanlıkta olunca sinekler sapıtıyo daha bi zevkli oluyo :)
Valla çok merak ettim şimdi oyunu. Sırf bunun için 3650 vari kameralı telefon alasım geldi.
O kadar da diil canım zevkli ama 2 oyundan soora bayıyo hem son 2 sinek de çok zor bulunuyo ya :))
güzel oyun arkadaşlar güzel bi oyun oynadım diyen varsa o oyunlarıda yollasın bu link e veya programları
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sabonis</i> <br />bu oyunun orjinali ve tabi ki daha güzeli sx1'de kendiliğinden var. ve tabi ki oyunların en kralı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> daha güzeli diyeceksin illa heee, 6600 ile ne farkı var, ama sen öle diyosan öledir, neyse saygılarrr
Dikkat bu oyun ucretli [drctr]
Oyunun haklari jamba diye bir firmaya ait arkadaslar. Bnim Alman T D1 hattim telefonda iken oyunu yukleyip oynadim. 8 Euro gitti sonrada mesaj geldi jamba ya basari ile kayit oldunuz diye olsun ama oyun guzel[type]
çoğu oyunun hakkı zaten birilerindedir tırtıl.amme hizmeti olsun die yapan yoktur bu oyunları ama ben bişi merak ettim senin hattın nedir be kardeş?T D1 hat?
Süper Oyun Ya Başka Böyle oYUN Bilen Varsa Yazsın Pls
killer virus var bir de
Tırtıl bu oyun ücretli diil çünkü cracked versiyonu bu No Rights Reserved hesabı.
Killer Virus Nerden indirilir?
beyler hemen sindi indirecem walaa cok mrk etttim! izlenimleri size yazarim...