Yarbay
29 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 329 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar bu güç kaynağını aldım benim şu anki kullandığım güç kaynağında full modüler şimdi ben eski güç kaynağının kablolarını hiç kasadan çıkartmadan buna taksam olurmu acaba kablolamasi iyi olduğu için sokup karıştırmak istemiyorum kablolar uyumlu olurmu acaba Eski güç kaynağını kablolarını yenide kullanabilirmiyim
2 güç kaynagida full modüler
Kalifat  2020 Netflix

Kalifat Dizi Konusu

Kalifat dizi konusu; İsveç’te gerçekleşen IŞID tarafından yapılan saldırı sonucunda, anne’nin, öğrencinin ve polisin kaderlerinin birleşmesini konu alıyor.
vay be zamaninda neler yapmis nokia vay be zamaninda neler yapmis nokia vay be zamaninda neler yapmis nokia vay be zamaninda neler yapmis nokia vay be zamaninda neler yapmis nokia vay be zamaninda neler yapmis nokia

ne kadar tatli telefonlar yapmis nokia be simdi adamlar bi telefon cikariyorlar ekrani bukuluyor diye 15 bin tl ye satiyorlar
En cok aranananlari gosteren ozellik eklenmis

Facebook a yeni gelen ozellik
3 kupon birden geldi belcikanin kostarika iy 2.5 7.50 orani gordum gozu kapali bastim 50 euro yu geldi sonra diger kuponlarda heycan olsun diye oynadim onlarda geldi
Gün iyi gecti
Gün iyi gecti
Gün iyi gecti
bu marka sizce nasil modeli guzel gorunuyor bence
IIYAMA Black Hawk

IIYAMA Black Hawk

ozellikleride bu

hosuma daha cok giden bu ama tepki suresi 7ms
IIYAMA Black Hawk
internetten ekran karti aldim paketden cikana bakin
Bu resimdeki kablo duzeni nasil oluyor

Harici bi kablomu arkadaslar bu cok iyi gorunuyor
ilk defa kasa toplama isine girdim cok zormus o kadar secenek varki ne aliyim diyorum kac gundur ugrasiyorum simdilik bi ekran karti birde islemci sogutucusu kaldi her neyse konuya geciyorum
sistem boyle oldu
islemci: i5 8600k
Anakart: Gigabyte H370M D3H
Ram:G.SKILL Aegis Mémoire RAM F4-2400C15S-8GIS 1x8 GB
Kasa: Cooler Master MasterBox 5 Black
Sogutucu ve eski pc den kalani kullancam 500w yeterli sanirim geriye kalan ekran karti ve islemci sogutucusu sogutucuyu simdi alcam sizce bu bu sisteme uygunmu yada baska tavsiyeniz varmi 50 euro yu gecmesin https://www.amazon.fr/dp/B01MFGM9V0/?coliid=I1X3ESSNCZZOHJ&colid=3KC4FXABHRR63&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it pin felan pek anlamiyorum bilen varsa lutfen yardim etsin bunuda aliyim ekran kartinida 7.ya dogru alacam
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PlayStation
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.963
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 464.225 (Bu ay: 2.023)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.564 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.