Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PS2 NİN EN EFSANE OYUNLARI NELERDİR ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Arada PS1 İLE PS2 Arasındaki Grafik Farkı Nedir ?? Yok Gibi Birşey Bana Kalırsa :D
  • Ps1 ile ps2 arasin da ciddi anlam da grafik farki var diye hatirliyorum resident evil 4 fatal frame shadow of the collossus god of war driver say say bitmez mgs 2 mgs3 silent hill 2 aklima gelenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın yaşı 15 civarı. Bunu bilerek yorumlarınızı yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Nisan 2016; 23:09:35 >
  • 2 nesil öncesinin konsolu ile oynuyorsun ve grafikler kötü diyorsun. Dalga geçiyorsun herhalde. Ayrıca sıradan gitme mevzusu nedir, film serisi mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

2 nesil öncesinin konsolu ile oynuyorsun ve grafikler kötü diyorsun. Dalga geçiyorsun herhalde. Ayrıca sıradan gitme mevzusu nedir, film serisi mi bu

Kardesim 2 konsol onceside olsa kotu ya aynı ps1 gibi

• titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Basit bir mantığı var aslında, PSone ve PS2 aynı yılda çıktı, yani içindekiler neredeyse aynı. Ayrıca bugün PS4 için birkaç yıl önce çıkış yapan oyunların grafikleri bile tatmin etmezken yıllar öncesinin konsolunu eleştirmek mantıklı değil
  • Oyun oynamanın tek amacı eğlenmektir. Ne zaman veya nasıl eğlendirdiği önemli değildir. Hepiniz populer kültürün kölesi haline gelmişsiniz. En iyi grafikli oyunu, en güncel oyunu, yüksek çözünürlükleri, yüksek fpslere takılarak oyun oynamanın en temel amacından sapıp anlamsız bir yarışa girmişsiniz. Arkadaşım tebrik ederim gelmiş geçmiş en efsanevi konsollardan birisini almışsın ve önünde seni eğlendirebilecek bir sürü güzel oyun var. Şimdi 16 senelik bir konsol olduğu için elbette günümüz oyunlarının grafiğini alamassın ama ps1 ile arasında fark yok demek biraz abartı olmuş sanki :) Oynaman gereken aklıma gelen güzel oyunları sayayım.

Ico
    Shadow Of The Colossus
    Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty / Metal Gear Solid 3 Snake Eater
    Mortal Kombat Shaolin Monks
    Devil May Cry 1/2/3
    Resident evil 4 / Code Veronica X
    Silent Hill 2 / Silent Hill 3
    God Of War 1/2
    Okami
    Prince Of Persia Sands Of Time / Warrior Within / The Two Thrones
    Gran Turismo 4
    Spider-Man 2
    Jak & Daxter Serisi
    Ratchet & Clank Serisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Basit bir mantığı var aslında, PSone ve PS2 aynı yılda çıktı, yani içindekiler neredeyse aynı. Ayrıca bugün PS4 için birkaç yıl önce çıkış yapan oyunların grafikleri bile tatmin etmezken yıllar öncesinin konsolunu eleştirmek mantıklı değil

Çocukla çocuk olmayın. Yazdığı şeyler doğru değil. Grafik açısından PS1 ile PS2 arasında dağlar kadar fark var.

Hemen manipüle oluyorsunuz. Fikirlerinizi değiştirip etkileniyorsunuz. Birisi öyle dedi diye hemen inanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Nisan 2016; 0:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Oyun oynamanın tek amacı eğlenmektir. Ne zaman veya nasıl eğlendirdiği önemli değildir. Hepiniz populer kültürün kölesi haline gelmişsiniz. En iyi grafikli oyunu, en güncel oyunu, yüksek çözünürlükleri, yüksek fpslere takılarak oyun oynamanın en temel amacından sapıp anlamsız bir yarışa girmişsiniz. Arkadaşım tebrik ederim gelmiş geçmiş en efsanevi konsollardan birisini almışsın ve önünde seni eğlendirebilecek bir sürü güzel oyun var. Şimdi 16 senelik bir konsol olduğu için elbette günümüz oyunlarının grafiğini alamassın ama ps1 ile arasında fark yok demek biraz abartı olmuş sanki :) Oynaman gereken aklıma gelen güzel oyunları sayayım.

Ico
    Shadow Of The Colossus
    Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty / Metal Gear Solid 3 Snake Eater
    Mortal Kombat Shaolin Monks
    Devil May Cry 1/2/3
    Resident evil 4 / Code Veronica X
    Silent Hill 2 / Silent Hill 3
    God Of War 1/2
    Okami
    Prince Of Persia Sands Of Time / Warrior Within / The Two Thrones
    Gran Turismo 4
    Spider-Man 2
    Jak & Daxter Serisi
    Ratchet & Clank Serisi

Dostum Cevap Çok Anlamlı Olmuş Teşekkürler Dediğin Oyunlarıda Listeme Aldım Bazıları Gibi Hakaret Etmemişsin Bu Arada Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Çocukla çocuk olmayın. Yazdığı şeyler doğru değil. Grafik açısından PS1 ile PS2 arasında dağlar kadar fark var.

Hemen manipüle oluyorsunuz. Fikirlerinizi değiştirip etkileniyorsunuz. Birisi öyle dedi diye hemen inanıyorsunuz.

Ne Çocuğu Ya ! Kardesim ben ps2 yi yeni aldim tabiki günümüz grafikleri ile karsilastirabilirim yeni aldim cunku ama 2000 yilinda cikmis bir konsol eski grafik kotu olabilir tamam anliyorum ama bari en iyi oyunlarini soyleyin basligi bile degistirdim yani.. ayrica ps1 ile cok fark var demissin ama iyi hatirliyorum ps1 grafikleri iyiydi bence :)

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size katılıyorum ancak aynı yılda piyasaya sürülen iki konsol arasında dağlar kadar fark olması beklenemez. Fakat bugün PS3 ve PS4 arasında dağlar kadar fark var, çünkü PS3 Super Slim 2012'de çıkarken PS4 bile 2013'te çıktı
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Hadi bilmiyorsunuz anlarim, arastirmakta hosunuza gitmeyebilir ama biliyormuş gibi boyle iddiali iddiali ayni yilda cikti, gucleri ayni demeniz komik.

PS1 1994 yilinda cikti, PS2 2000 de. Her Playstation konsolunda yaptiklari gibi zaman icinde mevcut konsolu slim modelleri ile yenilediler ama guclerinde bir degisiklik olmadi.

Basitce PS1 de 2 MB RAM, 33 mhz islemci, PS2 de 32 MB RAM, 300 mhz islemci vardi. Birakin yakin olmayi, guc olarak yakinindan bile gecmiyor.

• Hocam ben PSone ve PS2 aynı yılda çıktı dedim ve haklıyım, ikisi de 2000'de çıktı
    Biz de mesajimizda her nesil icinde konsollarin daha yeni modellerinin ciktigini yazdik. Yeni modellerinin ozellikleri ayni, boyutları farkli olur. Biraz arastirin yahu, ogrenmek bu kadar zahmetli bir sey mi?

• Bugün 2013 çıkışlı PS4 ile 2015 çıkışlı PS4 arasında bile fark varken aynı yıl çıkan 2 farklı nesil konsolu arasında da fark olması normal ama 1 yıl içinde ne kadar fark olabilirdi ki? Bence gelmiş geçmiş en iyi konsol PS2'dir zaten tartışmasız ama PSone ile aynı yılda çıkması bazı özelliklerinin ortak olduğunu da gösterir
  • Google top 100 ps2 games yaz cikanlari oyna.

• quote:

Bugün 2013 çıkışlı PS4 ile 2015 çıkışlı PS4 arasında bile fark varken aynı yıl çıkan 2 farklı nesil konsolu arasında da fark olması normal ama 1 yıl içinde ne kadar fark olabilirdi ki? Bence gelmiş geçmiş en iyi konsol PS2'dir zaten tartışmasız ama PSone ile aynı yılda çıkması bazı özelliklerinin ortak olduğunu da gösterir

Hic bir ortak yanlari yok. Psone ps1 slim modeli eski kasalara gore daha dandiktir hatta. Ps2 128 bitlik ps1 32 bitlik konsoldur.ps2 ps1(1002 serisi 5002 serisi 7502 serisi 9002 serisi ve 10002 yani psone serisine) gore kat be kat guclu dur. 2000 de cikan psone ile ps2 arasinda grafik bakimindan daglar kadar fark var. Psone sadece ps1 in minik hali. Bilmeden yorum yapmayin. Grafik olarak sadece ps1 deki gran turismo 2 ile ps2 deki gran turismo 4 u karsilastirmaniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 16 Nisan 2016; 11:46:47 >

• Tamam Dostlar En İyi Oyunları Listeye Aldım 20 Oyun Oldu Şimdiden Listemde :)

• Ps1 ve ps2 arasında elbette grafik farkı var. Silent hill 1 ile silent hill 2-3 oyunlarına bir bakın. Tekken 3 ile Tekken Tag T. Oyunlarına bir bakın...

2015 PS4 lerin 2013 de cikan PS4 lerden yüzde 50 daha fazla guclu oldugu soyleniyor, ne diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.