Şimdi Ara

5 Yıllık Sevgilimden Ayrıldım, Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hikayeyi anlat genc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldün mü? 5 yıl yani az değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3.5 yillik iliskimi sonlardirdim. Yarin dersanede karsilasicaz nasil davrancagim hakkinda fikrim yok.

• Haberiin haberiin var mı

• Sürüden ayrıldım diye okudum.
  • Ayrılan sen misin kız arkadaşın mi onu belirtseydin keşke. Yazarsan yorumumu ona göre editlerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten sülalen raad mı şuan
  • 4 yıllık evlıyim bir de cocgum var. Yazık etmişsin koskoca 5yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirdir?

• Bu dönem çok fazla ayrılan var
  • Ne zaman ayrıldın?

• Anlat da kendimizinkini unutalım birader

• 1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

• ben geçen yaz ayrıldım 5 yıllık kız arkadaşımdan senin bana sormak istediğin birşey varsa sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

ben geçen yaz ayrıldım 5 yıllık kız arkadaşımdan senin bana sormak istediğin birşey varsa sor

Senden sonra başkasıyla birlikte oldu mu ? Olduysa ne kadar süre sonra başkasına gitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu dönem çok fazla ayrılan var

kızlarda problem var usta. biz de tartıştık az önce acayip. şaapsalar barışmam daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

Bizde aldatma falan yok kardeşim, bende arada ki küslük ve ayrılıklarda başkasında teselli bulmadım o da. Zaten temiz aile kızı, anasının babasının sözünden asla çıkmaz. Babası beni memleketimden dolayı yadırgadı, buna göğüs gerdim. Babası olmaz dedi diye her defa zırladı karşımda "bizi ayıracaklar sen başkasına gideceksin ühüüü..." diye. Şuan İstanbulun ortasında yapayalnızım şerefsizim. Eş-dost kalmadı, kız gitti, peder zaten yok. Okulu bıraktım, dolandırıldık zaten 6 ay evvel...

İlaçla ayakta duruyorum..

• olmadı ara sıra mesajlaştık zaten kpss vardıtelefonunu kapattı interneti kestirdi vs sadece kpss yi düşünüyorum dedi

kısa sürede başkasıyla olsaydı kayrolurdum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.