Şimdi Ara

5 Yıllık Sevgilimden Ayrıldım, Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
9.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

Bizde aldatma falan yok kardeşim, bende arada ki küslük ve ayrılıklarda başkasında teselli bulmadım o da. Zaten temiz aile kızı, anasının babasının sözünden asla çıkmaz. Babası beni memleketimden dolayı yadırgadı, buna göğüs gerdim. Babası olmaz dedi diye her defa zırladı karşımda "bizi ayıracaklar sen başkasına gideceksin ühüüü..." diye. Şuan İstanbulun ortasında yapayalnızım şerefsizim. Eş-dost kalmadı, kız gitti, peder zaten yok. Okulu bıraktım, dolandırıldık zaten 6 ay evvel...

İlaçla ayakta duruyorum..

Allah yardımcın olsun , memleket neresi?

• 3 yillik iliskim 9ay once bitti terkedildim unutamadim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun İçin Üye Oldum kullanıcısına yanıt
    Hakikaten unutulmuyor... Çok iyi bilirim o duyguyu... Hele ilk sevdaysa daha beter.
  • Geçen yıl haziran 16 gecesinde bende 3 yıllık sevgilimden ayrıldım.
    Geçiyor acısı.İlk başlarda ağzıma etti ama 3-4 aya rahatlamıştım
  • Allah hepimizin belasını vermiş beyler, onu anladım.
  • kızlara güvenmeyin beyler degerini bilmiyorlar 5 yıl ne demek adama boru gibi koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

kızlara güvenmeyin beyler degerini bilmiyorlar 5 yıl ne demek adama boru gibi koyar

Hem de ne boru kardeşim, ahh ahh.
    5 sene de millet neler yaptı, biz hep kuru fasülye
  • Bırak gitsin kız mı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu dönem çok fazla ayrılan var

kesinlikle.

ben de varım mesela
  • DĞDSOFĞPDSOFĞPDSOFĞPFOASĞPDOSAĞPDOASĞPDOASĞDPASĞDPSAODĞPASODĞASPODASĞPODASĞPDOASĞPDASODĞPASODĞPSAODSAĞPDOSAĞPDOSAĞPDO
  • quote:

Hakikaten unutulmuyor... Çok iyi bilirim o duyguyu... Hele ilk sevdaysa daha beter.

İlkti hem de b.k yoluna terk etti beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Model.

Sülelen Raad olm bosverrr.

Artık değil hocam, battık
  • quote:

quote:

quote:

Sülelen Raad olm bosverrr.

Artık değil hocam, battık

Niye

Bu başka bir konu hocam, bütün mal varlığımız ve nakit paramız pederin sayesinde dolandırıldı.
    Şuan ipotek ve borçlarla yaşıyoruz, ev param, okul param hepsi gitti. Dımdızlağız şuanda.
  • Memleket nere ki yav Hala insanları memleketinden dolayı istemeyenler var mı yahu Üzüldüm adınıza doğrusu. Hayırlısı olsun diyelim

• Lise bile 4 yıllan adam 5 yıllık sevgilisinden ayrılmış.
  • 4 yil once 4 yillik sevgilimden ayrilmistim sonraki 3 yil boyunca ciddi bisey yasamadim hep gecelik seyler. 1 yildir bikac kisi ile ilgilendim ama artik buyuduk 4 yil onceki gibi kolay degil isler onceleri tipe bakiyolardi artik maddiyat onemli mutlu olmak icin. Artik kim duygularinda samimi anlayamiyorum. Param icinmi yoksa benim icinmi benle beraberler

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Lise bile 4 yıllan adam 5 yıllık sevgilisinden ayrılmış.

http://www.youtube.com/watch?v=6J1fIG1i_lw
  • quote:

quote:

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

Öyle deme dostum, aşk olmasa insan kendine küser. Kalbi taşlaşır, insanlardan nefret eder olur. Onun için, bir pire için koskoca yorganı yakmaya değmez.

Nereden biliyorsun dersen, bende yaşadım çünkü. 3 yıl çıktım ve bu 3 yıllık süre zarfında olmadık zamanlarda ayrıldı benden. Bu saçma sapanlar ayrılıkları psikolojik olarak çok etkiledi beni ama onun hiç bir şeyi yoktu. Bu yazıyı yazarken ezan okuyor, umarım yanına kalmaz bu yaptıkları. Umarım haklı olan ortaya çıkar. Herkes için.

• benimde 4 yıllık ilşkim bitti 3 ay önce
    Ayrıldıktan 1 ay sonra başkasını buldu ya da önceden de vardı bilemiyeceğim
    Zaten yanında çok mutsuzdum iyiki ayrıldım diyorum
    Kafam rahat en azından
    Ne yaptığıda umrumda değil artık

• Usta senin baban batmamışmıydı senin bi planların vardı ne oldu o iş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.