Şimdi Ara

5 Yıllık Sevgilimden Ayrıldım, Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
9.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dilde değilde gönülde olan sevda çok acıtıyor.(dur) Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

İşte böyleleri yüzünden kimsenin aşka inancı kalmıyor, sonra olan başka kızlara oluyor. Bunların ruhunda var böyle şeyler. Bak şimdi moralim bozuldu.

• Bu ne herkes ayrılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyisi çıkar sadece o mu var bırak onla ilgili her şeyi sil
  • Hocam başka neler yaşıyorsun bilemiyorum ama bir kızı hayatının bu kadar merkezine konumlandırmana gerek yokki..Bırak gitsin ne üzülüyorsun. 5 sene olmuş da ne olmuş millet 20 yıllık evliliklerini bitiriyor..Oradaki yıkımı bir düşün. beterin beteri var diyip yoluna bakacaksın. Kuvvetle muhtemel de 1-2 sene içinde unutup gideceksin. Velhasıl salla gitsin.
    WHOIS: Benzerlerini yaşamış biri.
  • Unutursunuz, daha sonra yaşadığınız cinsellikten başka aklınızda hiçbir şey kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.

İşte böyleleri yüzünden kimsenin aşka inancı kalmıyor, sonra olan başka kızlara oluyor. Bunların ruhunda var böyle şeyler. Bak şimdi moralim bozuldu.

Ruhumda ve yüreğimde yaşadığım travmanın etkisi hala geçmedi... İşin kötü tarafı artık kimseyi sevemiyorum. Olmuyor... Ben yüreğimi bir insana adayan , sadık biriyim. Karakterimde var bu. Ama yaşadığım olay beni öyle kötü yaptı ki. Beni aldattığını kendi ağzından öğrendiğim anda tek kelime düştü dilime :"Neden?" ve ben aylarca bunu sordum kendime : "Neden , Neden , Neden"... İnan cevap bulamadım. Aylarca gözyaşı ve kahredişle kapattım yaralarımı. Bazen o yaralardan kan sızıyor. Ama biliyorum. O yaralar hiç iyileşmeyecek. Dünya'nın en kötü insanı da olsa , hiçkimse ama hiçkimse aldatılmayı haketmiyor. Bu acıyı yaşayan bilir. Bu acıyı ben bilirim ben... Artık kime güvenir insan? Kime sarılır "yarim" diye... Hayat yalan , insan kahpe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 7 Temmuz 2014; 12:51:40 >

• 5 yıl uzatman hata hocam zaten. eğer cidddi bir ilişki ise 1. sene eveleneceksin ne kadar uzarsa o kadar çılkı çıkıyor
  • vay be :(
  • yere düşen sevgilileri napıyosunuz
  • Herkesin ilişkisi de 5 yılmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

Ruhumda ve yüreğimde yaşadığım travmanın etkisi hala geçmedi... İşin kötü tarafı artık kimseyi sevemiyorum. Olmuyor... Ben yüreğimi bir insana adayan , sadık biriyim. Karakterimde var bu. Ama yaşadığım olay beni öyle kötü yaptı ki. Beni aldattığını kendi ağzından öğrendiğim anda tek kelime düştü dilime :"Neden?" ve ben aylarca bunu sordum kendime : "Neden , Neden , Neden"... İnan cevap bulamadım. Aylarca gözyaşı ve kahredişle kapattım yaralarımı. Bazen o yaralardan kan sızıyor. Ama biliyorum. O yaralar hiç iyileşmeyecek. Dünya'nın en kötü insanı da olsa , hiçkimse ama hiçkimse aldatılmayı haketmiyor. Bu acıyı yaşayan bilir. Bu acıyı ben bilirim ben... Artık kime güvenir insan? Kime sarılır "yarim" diye... Hayat yalan , insan kahpe..

Ne bileyim diyecek söz çok az. Ama yapılan şey ahlaki davranışa uymuyor. Hadi böyle bir şeye niyetlendin diyelim, en azından önce ayrılmak gereklidir. Beraberken yapılması insanın zoruna gider. Tabi 5 yıl dan sonra bunun yapılması daha ağırdır. Ne desem boş. Siz kendinize dikkat edin ve takmayın artık. Çok daha güzel kızlar olduğunu unutmayın, ne kadar çok aşık olsanız da ondan yakında nefret edeceksiniz. Unutmaya çalışın.

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • kardeş çok geçmiş olsun. neyse demek ki çekeceğin varmış ama bak bitti çok şükür tü tü tü tü...

hadi bakalım şu an yeniden doğmuş gibi mutlusundur eminim
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Bir süre sonra alışıyor insan , kabulleniyor bazı şeyleri zor da olsa. Teşekkür ederim temennileriniz için.
  • Böyle şeyleri görünce rahatlamam mı gerekiyor bilmiyorum benimde başımdan geçti.

3 yıl önce annesi istemiyor diye bitmişti, sonra isteyeceğimizi söyledim fkat okulum olduğu için hemen olamayacaktı, ilk sene konuşamadı babam, ailelerde tanıştı aslında. Sonra suçlu yine ben oldum niye sözümde durmamışım, sonraki sene konuştu benimle annemle konuştum yine karşı çıktı dedi artık asla olmaz sende yoluna bak felan dedi, bende babamı konuşturucam zaten buu kadar bekledim ve senden başkasınıda sevmedim istemedim, 1 sene geçmeden babam konuştu babasıyla, sohbette çok iyi geçmişti işte evdekilerle konuşacağını söyledi ama tanış olduğumuz içinde şakalaştılar felan ( kıza göre babası çok kızardı oysa adam 1 yıl önceden beri biliyor ve benle konuşuyordu ). Ve bir kaç ay sonra babamı trafik kazasında kaybettim, 3 yıl beraberdik 3 yılda bekledim etti 6 yıl ve hiçmişim gibi ne bir telefon ne de bir mesaj gönderdi, isteme olayından cevapta gelmedi. Bende sildim atmıştım kafamdan, sonra sözlendiğini duyum yine kafamda bir sürü sorular oluştu yine kötü olan ben oldum, fakat yeni birşey aha öğrendim onu istediğimizde sevgilisi varmış ve neden cevap gelmediğini anlamış oldum. Onca sene bekle, sev, vazgeçme ama o yoluna baksın gitsin. Birde gözünüzle değiştiğini görüp bişey yapamıyorsunuz bu da insanı kahrediyor. Kısacası insanlar vefasız arkadaş, bu işlerin acısını hep bir taraf çekiyor. Karşınızdaki insanın değiştiğini görürseniz uzaklaşın.

• Çok mutlu bir geçmişim yok ; çok mutlu anılarım da yok. Hiçbir zaman o olaylar yüzünden hayata herkes gibi bakamadım, herkes gibi gülüp eğlenemedim. Mutlu olamadım hala da olamıyorum... Çoğu kişiye göre tedavi olmam gerek fakat ben kendimi hasta biri olarak görmüyorum bana kalırsa herkes hayata benim gibi bakmalı ; yıllar mutlu olmayan sevgi nedir bilmeyen duygusuz biri nihayet kendinden daha çok sevebileceği yanında güldüğü ve güldürdüğü birini buldu, diğerlerinin aksine onlar sevgili olmayan sevgiliydi ; her şeyi birbirlerine anlattılar yeri geldi üzüldüler yeri geldi içten bir şekilde güldüler... En çok hoşuna giden şey ise, kızın bir şey olmamasına rağmen onun yanında içten bir şekilde gülmesiydi. Her şeye rağmen iki tarafında hatalarına rağmen her zaman düzeltmeye çalıştı her zaman iyi olmaya onu çok sevmeye çalıştı çok da seviyor hala fakat canından çok sevdiği kişi de artık onunla konuşmayacağını söyledi...

Mutlu olmayı hak etmiyor muyum, mutlu olmayı hak etmiyor olmalıyım ki sevdiğim kişi bana böyle davranıyor...

• İBRET ALINDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

4 yıllık evlıyim bir de cocgum var. Yazık etmişsin koskoca 5yıl

lütfen kisisel alma ama cok merak etmisimdir evli adamin bu bölümde ne isi var diye. cünkü konu disinin yas ortalamasi en iyi ihtimal 15.

Bende evliyim ama konu dışında ki bazı konular iyi vakit geçirmek için birebir oluyor fakat ben popüler konular arasında görürsem bakıyorum.

• Bende 2,5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım Eylül ayında. Sonrasında hiç aklıma gelmemişti tüy kadar hafiftim. Hiçbir sorumluluğum yoktu kafama göre yaşıyordum. Velhasılkelam 8 ay geç aradan bir boşluğa düştüm duygusal anlamda. Bir arayış içine girdim .Nisan dan beri bir kızla konuştum dün gece artık çok konuştuğumuzu, rahatsız olduğunu benimle bir şey yaşamasının imkansız olduğunu söyledi ve bana çok koydu bu ne diyeceğimi bilemedim. Bu bana böyle deyince duygusal tramva yaşayığ eski sevgilime mesaj attım. Belki beni unutmuştu çok büyük karaktersizlik yaptım şu an farkına varıyorum.

Böyle çok cacık bir şey bu. Kolunu kaldıracak gücü bile bulamıyorsun, iftarda bile yemek yiyemiyorsun, konuşmak şstemşyorsun ama derdini de anlatmak istiyorsun bir şekilde..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.