Şimdi Ara

5 Yıllık Sevgilimden Ayrıldım, Soruları Alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 sene boyunca dogum günününde ve yıl dönümlerinizde ne yaptın?
  • kardeşim ruhun yanıkb enim gibisin bak ciddiyim oku bunu rahatlahttp://forum.donanimhaber.com/m_94255779/tm.htm gerçek sevgiyi bul
  • insanlar 1 yıl evli kalamıyo helal olsun
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_94255779/tm.htm al sende oku kardeşim
  • Salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

belki karşına çok daha iyi biri çıkar

lan hepsinde aynı bahane Allahsız kitapsızlar inşallah Allah onlara sizi aratır!

Koca tabelaya bastırılıp köprülerde İBB ilânı diye asılacak kadar sevdim bu yorumu! Hepsinin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 7 Temmuz 2014; 14:48:18 >

• beyler bu kadın cinayetleri neden oluyor sanıyorsunuz adamlar karılarına birçek emek verıyor onlar için birsürü borcun altına giriyor kredi kartı alıyor sonra birgün hop kadın senı terk ediyorum üstelik başka erkekler için adamların piskolojisini düşünün
  • 1-2 güne kalmaz bende 2 aylık sevgilimden ayrilirim çok değişti çok eski o merak eden kiz gitti bi tarafına takmayan biri geldi. Ama 2 ay bile bana çok koyacak eminim yani zaten şimdiden koyuyor 5 yıllık ilişkim bitse galiba bida kimseye guvenemem geçmiş olsun hoş simdi de öyle guvenemem artık kimseye tekrar büyük geçmiş olsun hocam insanlar çığ süt emmis işte

• Salla gitsin senden önemlimi? Asla değil emin ol daha güzelleri çıkar karşına bence şuan bir işe gir yaşadığın yeri terket başka şehire yerleş numaranı değiştir sosyal medyandan kızı sil at sana ulaşamasın ve her gün kahrolup gitsin.
  • Sex le tanıştığımdan beri Aşık olamıyorum

Aşkı aramıyorum

Hiçde umrunda değil

Yat kalk gez dolaş ara mesaj at

Hemen hemen herşeyi zaten yapıyorsun

Ayrılsakta umrunda değil kız bitmez bu dünyada elbet başkası çıkar

Yaş 30

• Benimki 5 sene sonra ayrıldığımda 1 hafta sonra yenisini bulmuştu. 6 ay sonra tekrar ulaşıp beni istiyorsan senelerce beklerim falan bir şeyler saçmalamıştı

Kadınları anlamaya çalışmamak lazım, vur-geç ya da uzak dur, taktik bu.

Edit: Eklemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Temmuz 2014; 17:05:53 >

• 5 yılda kackere yattınız ?
  • Face sayfasından takip etmeye devam ediyor musunuz hala onu ?

Onun Face sayfası hala herkese açık mı ?
  • Yaş 19 bi biz yaşayamadık aşk, aşk nedir bilmiyoruz, ama gerçi böylede kafam rahat

• 5 yıl 2 aylık bir ilişkim var; konuyu görünce ürktüm. Forumdaki terk edilmişleri görünce de Elhamdülillah dedim.

Maşaallah demeyeni blok + şikayetle uğurluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu dönem çok fazla ayrılan var

kızlarda problem var usta. biz de tartıştık az önce acayip. şaapsalar barışmam daha.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu dönem çok fazla ayrılan var

kızlarda problem var usta. biz de tartıştık az önce acayip. şaapsalar barışmam daha.

+1

ayrıldık
    alt üst oldum gibi de 1 haftaya geçer heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

5 yılda kackere yattınız ?

Binlerce kez, neden sordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Face sayfasından takip etmeye devam ediyor musunuz hala onu ?

Onun Face sayfası hala herkese açık mı ?

Sosyal medya kullanmıyorum hocam, vakit kaybı bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

beyler bu kadın cinayetleri neden oluyor sanıyorsunuz adamlar karılarına birçek emek verıyor onlar için birsürü borcun altına giriyor kredi kartı alıyor sonra birgün hop kadın senı terk ediyorum üstelik başka erkekler için adamların piskolojisini düşünün

Borca giriyorsa onun aptalligi kiza hediye falan alirken butcene gore takilacaksin.

Bu kadinlari dovmek icin bahane.aslinda hicbirsey bahane olamaz.terkettiyse birak gitsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.