Şimdi Ara

5 Yıllık Sevgilimden Ayrıldım, Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126
Cevap
8
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.
    "Aşk" kelimesi artık midemi bulandırıyor.

Öyle deme dostum, aşk olmasa insan kendine küser. Kalbi taşlaşır, insanlardan nefret eder olur. Onun için, bir pire için koskoca yorganı yakmaya değmez.

Nereden biliyorsun dersen, bende yaşadım çünkü. 3 yıl çıktım ve bu 3 yıllık süre zarfında olmadık zamanlarda ayrıldı benden. Bu saçma sapanlar ayrılıkları psikolojik olarak çok etkiledi beni ama onun hiç bir şeyi yoktu. Bu yazıyı yazarken ezan okuyor, umarım yanına kalmaz bu yaptıkları. Umarım haklı olan ortaya çıkar. Herkes için.

İnsan hayatında aşk/kız yokken çok daha rahat oluyor dediklerinin aksine.Aşk uyuşturucu gibidir,bir süre mutlu eder ama etkisi geçince daha kötü olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MelwiN

Usta senin baban batmamışmıydı senin bi planların vardı ne oldu o iş?

Var hocam, burdan gitmem lazım. Okulu dondurdum seneye sınava girip basıp gidicem. Konuyu hatırlarsın belki.
    Kaybedicek hiçbirşeyim yok, kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muallim Murat -- 7 Temmuz 2014; 3:25:50 >
  • Az çok hatırlıyorum. O yüzden yazdım mesajı. Hayırlısı yolun açık olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlarımız aynı. tam 30 martta benimde 4 yıllık ilişkim bitti karşıt görüşler yüzünden belki hatırlayanlar bilirler konu açıp dertleşmek istemiştim bi ara. zordur kardeşim allah sabır versin, sende biraz nefret var ilk başta bende de öyleydi ama sonra hep güzel anılar geliyor aklına bazen öncesinde yaptığın küçük hatalar için bile kendine kızabiliyorsun nasıl üzmüştüm onu orda diye. en kötüsüde geceler... senin 1 hafta olmuş benim tam 99 gün oldu her gece uyumadan aklıma güzel yüzü geliyor, saçlarının kokusu burnumdan gitmiyor. ramazanın başından beri tuttuğum her orucu açarken ona dua ediyorum iyi olsun hiç kötü birisi çıkmasın karşısına diye. çok sevdik abi.
  • Allah kolaylık versin dostum benimde 4 yillik bi ilişkim var sallantıda biraz bu tarz konular görünce ufaktan korkuyorum sonu kötü bitecek diye.

Adama en çok koyan ise sözde kızlar daha sadık olur ulan biz onları mutlu ettirmek için hayatımızdan neleri götürüyoruz haberleri yok. Hayatlarında hiç bir erkeği gece 2 olduğu için evine taksiyle bırakıp sonra cebinde yeterli parası olmadığı için yolun yarısını yürümüş olan bir kız var mıdır

• 3 yıl önce bende 5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.Son iki gün üst üste rüyamda görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

4 yıllık evlıyim bir de cocgum var. Yazık etmişsin koskoca 5yıl

lütfen kisisel alma ama cok merak etmisimdir evli adamin bu bölümde ne isi var diye. cünkü konu disinin yas ortalamasi en iyi ihtimal 15.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

yaşlarımız aynı. tam 30 martta benimde 4 yıllık ilişkim bitti karşıt görüşler yüzünden belki hatırlayanlar bilirler konu açıp dertleşmek istemiştim bi ara. zordur kardeşim allah sabır versin, sende biraz nefret var ilk başta bende de öyleydi ama sonra hep güzel anılar geliyor aklına bazen öncesinde yaptığın küçük hatalar için bile kendine kızabiliyorsun nasıl üzmüştüm onu orda diye. en kötüsüde geceler... senin 1 hafta olmuş benim tam 99 gün oldu her gece uyumadan aklıma güzel yüzü geliyor, saçlarının kokusu burnumdan gitmiyor. ramazanın başından beri tuttuğum her orucu açarken ona dua ediyorum iyi olsun hiç kötü birisi çıkmasın karşısına diye. çok sevdik abi.

Ayrılış sebebi hissetmeler her şey mi aynı olur.
    Bir tek farklı şey var benim sevgilim 5.5 seneden sonra bana koydu gitti.

• 30 ekim 2013 de beni terketti , 3.5 senelik iliskim bitti. Yinede yüzügümu takmaya devam esiyorum. Ama onun icin degil tum kixlardan uzak durmak icin. Igreniyorum ask kelimesinden

• Geçen yıl benimde 5yıllık ilişkim bitti güzel anılarımız çok fazlaydı fakat anlsşamadıgımız bazı meseleler yüzünden kızdan soğudum ve ayrıldım,iyikide ayrıldım kafam rahat şu anda, 3yıldır bitiremediğim okulu kızdan ayrılınca 9ayda bitirdim.Siz siz olun anlaşamadıgınız biriyle yol yakınken ayrılın.
    Kız hayatımdayken birikim bile yapamıyordum şimdi kısmetse bi kaç aya araba alıcam.
    İnşallah hepimizin karşısına anlaşabilecegimiz paragöz olmayan bir kız çıkar arkadaşlar

• isterse 10 yıl geçsin kafalar uyuşmuyorsa eğer bir anda sanki ilk günki gibi oluyorsun sanki hiç tanımamışsın karşındakini o zaman diyorsun napmışım diye iki tarafın düşünceleri farklıysa olmuyor ne kadar üstelersen üstele kaybediyosun o yüzden gerek yok ben elimden geleni yaparım bana uyuyorsa uyar uymuyorsa keyfi bilir zorla güzellik olmuyor kaybetsende bu böyle salla oyuzden
  • Forumda ne çok 3 yıllık 5 yıllık ilişkisi olan ve ayrılan varmış hayret doğrusu. Geçmiş olsun hocam kafana takmamaya çalış ne diyeyim.
  • Mutluluk bile acı veriyor, cunku sonu var biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Bamyanın bile manitası var benim niye yohhhh

Aptal mısın lan sen ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Bamyanın bile manitası var benim niye yohhhh

Aptal mısın lan sen ?

Sen yazdıktan sonra bir daha baktım kusura bakma kardeş, işte bunlar hep uykusuzluktan.
    5 yıldan sonra ayrılmak çok kötü bir duygu olsa gerek, hiç böyle şeyler yaşamadığım için bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

1 hafta önce ayrıldık. Ailesi bu ilişkiyi istemiyormuş bahanesiyle konuyu açtı daha sonra seni oyalamak istemiyorum, belki karşına çok daha iyi biri çıkar minvalinde konuşunca ne diyon lan sen diye çıkıştım. 1,5 yıldır böyleydik, bu konu hiç kapanmadı. En sonunda olmayacak bişey için neden çaba sarfedeyim ? Neden fedakarlık yapayım dedim ? Haklısın ama ayrılmak istemiyorum senden dedi. İster sen ayrıl ister ben farketmez dedim. Haydi selametle dedim, muhabbet orda kapandı beyler. 23 yaşındayım, oda 23

Aynı yaştayız , 5 yıllık ilişkim 8 ay önce bitti. Aldatıldım. 5 yıl boyunca başımı yerden kaldırmadım.Kimseye bakmadım.Tabir yerindeyse köpek gibi sadıktım.Hep onu mutlu etmek için uğraştım.Sonra ne mi oldu? Başkasına gitti.Ayağında benim hediye ettiğim ayakkabı vardı beni aldatırken. Sevdamınızın matemini 1 gün bile tutmadı.Sonra kimseyi sevemez oldum.

belki karşına çok daha iyi biri çıkar

lan hepsinde aynı bahane Allahsız kitapsızlar inşallah Allah onlara sizi aratır!

• Benim sizin kadar uzun olmasa da 2 ay önce 1 yıllık sevgilimden ayrıldım.Öncesinde 2 defa ayrılmıştık zaten her seferinde o geri dönüyordu sensiz yapamıyorum vs. 3. denememizde kendimden soğutmak için ne bir mesaj attım ne bir şey o da anladı artık son defa ayrıldık ve ben onu engelledim.Şuan çok mutluyum çok huzurluyum ondan ayrıldığımda ilk zamanlar derse bile gidemiyordum ayrıldıktan sonra finallerde ve bütlerde iyi başarı gösterdim sadece 1 ders kaldı şuan.İlk zamanlar tabi bu anıların çokluğuna göre çok koyuyor ama bir süre sonra insan mantıklı düşünmeye başlıyor gerçek hayata dönüyorsun o zaman iyisini kötüsünü tartıp iyi ki de ayrılmışım diyorsun senin için en hayırlısı olmuş bence allah gönlüne göre versin kardeşim

• 5 yıl mı ? 5 yıl sonra ayrıldın öyle mi ? bana olsa bi 5 yıl depresyona girerdim sanırım
  • quote:

Bu nedir arkadaş ya, aldatıcaksın bari adamın neden 5 senesini çalışıyorsun ey neyse çizilmek istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.