Yarbay
27 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 96 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar yıllar önce tv de izlediğim bir film vardı. Kadro da Seth Green yada hollywood da buna benzer yüz hatlarına sahip başka birisi varsa o vardı. Seth green ve muadili olan kişi ve arkadaşlarının başına filmde tam olarak hatırlayamadığım fantastik bir olay geliyordu ve hepsinin bir özel gücü ortaya çıkıyordu. Seth green in yeteneği bir zihin kütüphanesi oluşturabilmesiydi. Filmde onunla ilgili sahnelerde sürekli kütüphanesine gidiyordu. Hatta filmde ortaya çıkan doğa üstü güçlere sahip kişi bunların arkadaşlarını öldürüyor final de seth green in peşine düşüyordu. Seth green de ölmemek için bedenen zihin kütüphanesine gidip saklanıyordu. Bu fantastik olay yada kaza neydi diğer arkadaşlarının nasıl güçleri vardı tam hatırlayamasam da ilginç ve sürükleyici bir filmdi. Adını hatırlayamıyorum malesef. Bayağı araştırdım imdb filmler geçmişi falan bayağı baktım bulamadım.
West sunucusunda oyuna girdiğim zaman 70-75 civarı pingle oynuyorum. Fakat çok fazla delay girme problemi yaşıyorum. Bir atılma skili kullandığımda önce atmamış gibi gözüküyor 1-1,5 sn sonra attığını gösteriyor. Aynı bilgisayar ve aynı client ile türkiye sunucusuna girdiğim zaman hiçbir problem yaşamıyorum.İşletim sistemim Windows 10, Modem SNR değerleri 22.7 - 14.3 db. Başına böyle bir problem gelmiş olan ve çözümü hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Çözüm ile ilgili yapmış olduğum denemeler.

* Clienti Repair yapmak. ( sorun devam ediyor)
* Modem resetlemek ( Sorun devam ediyor)
* Clienti komple silip tekrardan download etmek.
* DNS değiştirmek. Başlangıç olarak kullandığım dns, level3 DNS en hızlı dns olarak geçiyor ( 209.244.0.3 - 209.244.0.4), Sırasıyla Open Dns, Yandex dns ve Google dns olarak deneyeceğim.
Arkadaşlar iktisat ile ilgili alanı olan için kolay ama benim şuanda takıldığım mikro iktisat alanında bir soru var. Yardımcı olabilecek birisi varsa pm den ulaşmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar bu tarz bot arıyorum. Bu tarz derken kalıp olarak klasik görünümlü yüksek bilek bot. Bu kalıpta resimdeki gibi eskitilmiş yada nubuk deri değil de standart siyah veya koyu kahve rengini düşünüyorum. İlgili ve bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Türkiyede bu şekil 1 tane örnek buldum. hem 2k fiyatlarda satıyor, hemde tarz olarak tam bana uymuyor.

S3 ve s4 gibi yine bu forumda metada 30 şimpiyon var riot neden belli başlı şampiyonları ön plana çıkarıyor neden lcs veya wcs de daha fazla seçenek arasından pickler yapılmıyor diyorduk.
Bugün ise bu olay daha vahim bir hal aldı. Yine metada 30 hero var yok. Her sezon 5-7 arası hero çıkıyor. Bugün itibariyle oyundaki mevcut hero sayısı 132. Yine s4 gibi forumda paylaşılan lol wiki dökümanına göre 145 küsür heronun o zamanlarda çıkacağı belirlenmişti. Hero sayısı arttıkça aktif metada bulunan hero yüzdesi düşüyor. s3, s4 gibi metadaki herolar toplam hero mecvudunun %30 u iken bugün %23-25 lere düştü. Mesela Lcs de sion picklenmese doğru düzgün kimse sion almayacak. Profesyonel oyuncuların streamlerde aldığı main heroları ile lcs de aldıkları herolar arasında dağlar kadar fark var. Takımlar safe pick diye çoğu oyuncuyada istediği heroyu oynatmıyor. Ayrıca yeni çıkan bütün heroların daha eski heroların tercih edilme oranlarını ciddi düşürecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum. Neredeyse bütün yeni herolar CC ve mobilite sahibi olduğu için Yeni çıkan herolar daha fazla tercih ediliyor. Hakikatten olay artık 6300 hero tavsiyesi olayına gidiyor ciddi ciddi.
Önümüzdeki ay Amerikaya gidecek bir arkadaşım var. Onunla bir klavye getirtmek istiyorum. Uzun zamandır kullandığım g710+ ve kafamdaki model k70 rgb. Switch olarak Brown yada red switch arasında kaldım. Red switch çok mu hafif kalır uzun zamandır brown switch kullanan ben için. Birde kafama takılan konu amazon, ebay gibi sitelerde klavye 150-200 dolar civarı gözüküyor. Türkiye deki satış fiyatı ortalama 650 TL civarlarında. Yurt dışından getirtmeye değer mi sizce? gameekstranın sitesinde 647 TL diyor. Bu klavyenin temini konusunda ve switch konusunda akıl verin dostlar.
Yeni yamadan sonra bende oluşan problem itemleri yer değiştiremiyorum. En kötü pot aldım hangi numaraya attıysa ordan kullanmak zorunda kalıyorum. Mouse ile atıyorum başka bir slot a eski yerinde kalıyor. Qss icin. 1 numaralı slottaki itemi sattım bugün mecbur kalınca. Varmı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar?
Merhaba Arkadaşlar. Kanalı yanlış hatırlamıyorsam 2000 li yılların başlarında TGRT de bir dizi vardı. Liseye giden 2-3 arkadaş. Çocuk bilgisayar dünyasına giriş yapıyordu. Orda değişik bir beden e bürünüyordu. Gücü yetmediği yerde bedeni büyüyordu. Siber viruslerle vs ile kapışıyordu. Dövüşün sonunda siber dünya yıkıma uğradığı zaman Brezilya' daki Hz. İsa heykeli gibi kollarını açıp heryeri yeniliyordu. Bunun arkadaşları da siber dünyada dövüşüyordu falan. O zamanlar çok ilgimi çeken hevesle izlediğim dizilerden biriydi ama adını hatırlamıyorum. Neydi bu dizinin adı. Dizi de kötü olanın bilgisayarında kötü bir virus yerleşmişti. Monitörden yüzü belirir bir şekilde sürekli o kötü çocukla konuşur kötülükler yaparlardı falan.

Edit: Buldum diziyi beyler. SuperHuman Samurai Syber Squad mış adı.
Hafta içi çalıştığım içi mesai den sonra ders çalışabileceğim 18:00 den sonra açık kütüphane tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
Açıköğretim de mezuniyet durumu için tek dersten sınava girecektim. O sınavda şansıma 8 Hazirana verildi. Arkadaşlarımı rica minnet götüreceğim bir etkinliğe bende katılamayacağım için gidişimiz iptal oldu. Bende biletleri çekilişle dağıtmaya karar verdim. Bu sayede mezuniyet durumu için de bişeyler dağıtmış olacağım. Çekiliş bu akşam saat 22:00 de yapılacaktır. İstanbul avrupa yakası Esenler, Fatih bölgesinde olan arkadaşlara biletlerini elden teslim edebilirim. Diğer türlü ortak yol bulmaya çalışacağız :)

08 Haziran 2014 Tarihinde yapılacak olan Yaz Mevsimi Finalleri Biletidir.
Kazanan arkadaşlar İrtibat kurma ile ilgili pm atabilirler.

Sırasıyla Kazananlar, RASP, kdy00, MrTux ..

Çekilişle kazanan arkadaşlardan biri ile bir türlü buluşamadık. İlgili arkadaşın da müsadesiyle Tekrar Çekiliş yaptım. Kazanan Rapid Step Nicki arkadaş olmuştur. Diğer arkadaşların biletleri yola çıkmış bulunmaktadır.

Tekrar Hayırlı uğurlu olsun diyorum kazananlara.
Hakkında
Meslek: Mali Müşavir
İlgi Alanları: Mücadele Sporları, Uyku, Yeme İçme
Hakkımda:
I5 3570K | Msi Z77 - GD55 | Gigabyte Gtx 670 O.c. | 8 GB Corsair Vengeance 1866 | 1 TB Seagate Baracuda | Haf 912 Plus | Cooler Master Hyper 612S Soğutucu | 120 Gb Corsair Force 3 GT SSd | 27' Phillips 273E3LHSB Monitör |
Acer 3830TG Timelinex 13.3 Notebook
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
HTC
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Tablet
Asus
Notebook
Acer
LOL
Nasus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.517
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 6.619 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.714 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.