-
-
Teknik servis bildiğim kadarı ile istanbulda hocam. Hem satış hem servis.
Olası servislik bir durumda benin yaptığım gibi Bursa dan istanbula ve istanbuldan geri Bursaya ücretsiz kargo ile göndermeniz gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Koltuğunuzadaki açıyı kaybetmemek için toplamda garanti olması adına 12cm öneririm.
360 S9 10.4cm den geçiyor ama geçtiği yerin üstü düz mdf, koltuk altları iskelet ve astar sarkmaları yüzünden daha falza +/- referans aralığına sahip olmalı.
Ayrıca mevcut açıyı kaybetmemek için halihazırdaki ölçüleri 12cm tamamlarsanız koltuğun estetiğide bozulmaz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 6 Ocak 2021; 23:33:38 >
Robotun yanındaki tekli dönen fırçayı kastedmiştim.
100 m2 ev için ve çoğunlukla süpürme (mob çok alan kalmadığı için) yapacağından dolayı s9 fazla mı kaçar?
Hocam, batarya ve su kontrolü gibi bir ek talebiniz yoksa bence s7 gayet yeterli. Benim evim 170 M2 s7 aldım, gayet te memnunun.
Gerek var mı bilemedim hocam güzel görüntüyü bozacaksınız gibime geldi ayaklar eğik sen onu yükseltmek için dik birşey bulacaksın önce yukarı sonra yana doğru çirkin bir görüntü oluşacak bendede buna benzer 2 tane 3 lü var onların altını kendimiz süpürüyoruz ki seninkinin arkasına da girebiliyor gibi görüyorum resimden arkasını da temizleyecek sadece altı kalacak bence hiç gerek yok yinede tercih sizin
_____________________________ YouTube Kanalımız
Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.
Robot Süpürgeler Facebook Grubu
Robot Kafalar instagram -
Gereksiz 1000 TL olur sizin durumunuz için hocam parana yazık ha ama ben premium severim kullanamasamda elimin altında en iyisi olsun isterim derseniz S9 farklı boyut...
Doğru diyorsunuz hocam, koltuk altları için s7 pro da s9 gibi mi 11 cm civarı bir yüksekliğe mi ihtiyacı var peki?
Birde taksit seçeneklerinden dolayı hepsiburadadan alma planım var. Distribütörün kendi sitesi üzerinden alınmaması olumsuz bir durumla karşılaşma şansı doğurur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: oqiGerek var mı bilemedim hocam güzel görüntüyü bozacaksınız gibime geldi ayaklar eğik sen onu yükseltmek için dik birşey bulacaksın önce yukarı sonra yana doğru çirkin bir görüntü oluşacak bendede buna benzer 2 tane 3 lü var onların altını kendimiz süpürüyoruz ki seninkinin arkasına da girebiliyor gibi görüyorum resimden arkasını da temizleyecek sadece altı kalacak bence hiç gerek yok yinede tercih sizin
Valla ben de kararsızım bu konuda. Robotu almışken heryeri süpürsün istiyorsunuz :) Dediğiniz gibi ayak eğimli benim takacağım aparat büyük olasılıkla düz yere basacak bu da dirsek gibi görünecek ve çirkin olacak 1-2cm olsaydı keçelerle kurtarırdım ama min 4.5 cm yükseltmek lazım 12cm için. Düzgün bir uzatma aparatı da bulamadım açıkçası. Biraz daha araştırıp tanıdığım marangoza da bir danışmayı düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler cevaplar için :)
Konuya destek olan arkadaşlar s7 ve s7pro için 4’lü aksesuar paketi satışa çıkartabilir mi? Şuan S9 pro da 4 lü aksesuar satışı mevcut. -
@bjQ7 hocamın dediği gibi;
Ek olarak;
Bir çok Lidar'lı robot süpürge saat yönün tersine hareket eder, bu sebepten yan fırça sağdadır ve robot hep sağ yan tarafını duvara vererek ilerler. Yine bu sebepten Lidar'lı robotların duvar sensörü sağ yan taraftadır
Robot önce kenar temizliğinden başlar yani temizlik görevi verdiğiniz odanın duvar dibinde ilerler. Bu esnada yan fırçanın uzun olması robotun yuvarlak yapısından kaynaklı olarak giremeyeceği dip köşelerdeki tozu, pisliği bir el-kol gibi alıp ana fırçaya doğru fırlatmayı, vakumla toz haznesine almayı hedefler.
Ana fırça robotun tam ortasında ve 20cm uzunluğundadır, buda şu demek robotun yarıçapı olan 35.5cm ana fırçanın sağından kasasının sağ sınırına kadar 7.3cm aynı şekilde sol yanında da 7.3 cm lik direk ana fırçanın temas edemediği bir alan söz konusu. Bu alanı sağ yandaki fırça olabildiğince süpürüp ana fırçaya toz, pislik göndererek yardımcı olur.
Yine teknik olarak yan fırça tozdan daha ağır ve sert nesneleri örneğin ekmek kırıntısı (ALLAH günah yazmasın ) pirinç, çekirdek ya da kabuğu gibi ana fırçaya fırlatmayı hedeflerken bazen sola doğru fırlayabiliyor veya ana fırçayı teğet geçebiliyor. Sorun yok 360 S serisi bir Akıllı Robot Süpürgeye sahipseniz X2 pötikare @bjQ7 modu sayesinde odayı önce enine, sonra boyuna zik zak şekilde detay temizleyerek, bu yan fırçanın etrafa fırlattığı az sayıda nesneyi illaki vakumlar hocam.
m2 düşük 100m2 nın temizlenebilir alanı hadi olsun olsun maksimum 70m2 edir. Sık sık halı kaldırıp mop yapmayacaksanız S7 ya da renginden dolayı S7 pro alın bence, 1k Cebinizde kalsın
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 0:11:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bende HB da dan almıştım, taksitli alım için e-pazarlardan fiyatına göre almak mantıklı.
Büyük ihtimalle bir ya da ikihafta içinde S7 kitleri satışta olacak diye biliyorum @oqi
Cihazı yeni aldıysanız en erken (istisna bir kaza, olağan dışı bir durum dışında) 3 - 6 Aydan önce aksesuar ihtiyacınız olmaz ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 0:25:2 >
Bildirimlerinizden ötürü teşekkür ederim s7 pro daha ağır basıyor. Birde teker farkından bahsetmiştiniz s9 ile 2cm yüksekliği olan halılara çıkmada sıkıntı yaşamaz değil mi? S9 halılara daha iyi çıkar diyebileceğimiz bir fark var mıdır?
Birde halıya çıkınca halıya çıktığını anlayıp turbo moda geçmesi modele özel bir özellik değilir dimi? Yani s7 proda da halıya çıkınca otomatik turboyu açar?
Edit: S9 gibi gece karanlıkta çalışmasında sıkıntı yok değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhagunduz -- 7 Ocak 2021; 0:21:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: suhagunduzBildirimlerinizden ötürü teşekkür ederim s7 pro daha ağır basıyor. Birde teker farkından bahsetmiştiniz s9 ile 2cm yüksekliği olan halılara çıkmada sıkıntı yaşamaz değil mi? S9 halılara daha iyi çıkar diyebileceğimiz bir fark var mıdır?
Birde halıya çıkınca halıya çıktığını anlayıp turbo moda geçmesi modele özel bir özellik değilir dimi? Yani s7 proda da halıya çıkınca otomatik turboyu açar?
Edit: S9 gibi gece karanlıkta çalışmasında sıkıntı yok değil mi?
Robotun içini açıp tekerlek mekanizmalarını incelemedim ama robot yüksekliği ve aşılabilir yükseklik TR de satışta olan tüm 360 marka akıllı robot süpürgelerde aynı hocam.
360 markasının sevdiğim bir tutumudur bu;
Tüm S serileri istisnalar hariç donanım ve yazılım olarak denktir
-
"Edit: S9 gibi gece karanlıkta çalışmasında sıkıntı yok değil mi?"
Lidar'lı robotlar karanlıktan olumsuz etkilenmez, ancak tüm Lidar'lı ve düşme IR sensörlü robotlar direk güneş ışığından olumsuz etkilenip vampir gibi davranırlar :)
Ayrıca dock üniteside direk güneş ışığına maruz kalmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 8:9:35 >
Çok teşekkürler hocam, s7 pro için taksit seçenekleri e-ticaret sitelerinden araştırıp hanıma doğum günü hediyesi alacağım :) nispeten günaşırı süpürme derdinden kurtulacağından baya memnun olacaktır
Şimdiden hayırlı olsun hocam
Eşiniz bence bu hediyeye bayılacak
tabii sizde.
Düzenli kullanımda evinizin havası değişecek ve inanın siz ve aileniz her temizlik sonrası toz haznesinin içine birikenleri görünce çok pişman olacaksınız...
Ama Akıllı Robot Süpürge aldığınıza değil, almakta bu kadar geç kaldığınıza
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 0:51:24 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X