Şimdi Ara

★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.105
Cevap
68
Favori
529.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KONU KURALLARI - DAHA KULLANIŞLI OLMA ADINA


    1- Cihazın başka cihazlarla kişisel fikirlerle kıyaslama yapılması ve telefon önerisi istemek yasaktır, elinize almadıgınız telefon hakkında yorum yapmadan önce neye dayanarak kıyaslama yaptıgınızı kaynak göstererek yapabilirsiniz, kurallara uymak gibi bir zorunlulugunuz yok elbet ama forumun daha kullanışlı olması ve kişileri yanlış yönlendirmemeniz adına vurgulamak istedim. (youtubedan ve test sitelerinden istediğiniz videoyu izleyebilirsiniz, geçmiş 60 sayfayıda inceleyebilirsiniz)
    2- Konunun amacı başlıktaki gibi nexus 4 bekleyenler ve almak isteyenlere yönelik, diger konunun açılma sebebi kullanıcıların paylaşım yapıp cihazlarının keyfini rahatça sürmesi için açılmıştır, görüldüğü üzere bu konuda sadece bekleyenler 100 sayfa.



    LG NEXUS 4 - GALAXY S3 - GALAXY NEXUS VİDEO İNCELEME













    CİHAZ 13 KASIMDA PİYASAYA SÜRÜLDÜ

    Nexus 4

    LG'nin ürettiği Optimus G adlı akıllı telefonun Google müdahelesiyle E960 model numaralı Mako haline gelen düzenlenmiş bir sürümü olan Nexus 4'ün internette yayınlanan teknik detayları bu sızıntı sonrası tamamiyle doğrulandı. 4.7 inç büyüklüğünde WXGA (1280 x 768 piksel) True hd IPS+ ekran, 1.5GHz dört Krait işlemci ile Adreno 320 GPU'ya sahip Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, 2GB RAM, 8MP arka, 1.3MP ön kamera, Qualcomm MDM9615 modem ile 4G LTE iletişim teknolojisi desteği ve 2,100 mAh pilli yeni nesil Nexus akıllı telefonu, tabiki saf Google tecrübesiyle geliştirilmiş platformun en güncel sürümü olan Android 4.2 yüklü olacak.

    NFC çipine sahip olacağı FCC dökümanları üzerinde bildirilen E960 Nexus 4, 8GB ve 16GB'lık hafıza seçenekleriyle gelecek.

    beklenilen cihaz dizaynı

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★


    Kullanıcı listesi kısmına şimdilik ekleme yapmayacağım, cihazını alan özel mesaj atınca eklerim beyler, forumdan takip edip eklemek bir süre sonra sıkıntı oluşturuyor.




    @Rust in Peace nickli arkadaşımızın incelemesi

    İlk izlenimler:

    Telefonu ilk elime aldığımda ciddi manada elime çok rahat oturdu ve bunu arkadaş da samimiyetle belirtti, arka kısımda kenarların eğimli bir biçimde ekrana doğru durması bunda büyük rol oynuyor, arka kısımda özel parlaklıkları sağlayan parçalar beklediğimden biraz daha küçük boyutta çıktı bu sayede düşündüğümden de güzel görünüyor, ön yüze gelirsek çerçevenin kenarlarındaki gümüş rengi katman telefona birinci sınıf bir görünüş katmış ama daha önce Nokia'larda orta tuş da bu şekildeydi ve zamanla soyuluyordu (E65-E66) umarım bunda soyulma gibi bir sıkıntı yoktur. Ağırlık olarak ise bence mükemmel bir ağırlık dağılımı sağlamış LG, GSMArena'ya göre cihaz 139g ama kesinlikle 135g'lık Galaxy Nexus'tan daha hafif duruyor elde (3 kişinin net görüşü). Ekran olarak bence gayet iyi bir ekrana sahip sarılık vs gibi bir sorun yaşamadım beyazlar gayet netti.

    Detaylar:

    Telefon ilk olarak 4.2 sürümle geldi, açtıktan kısa bir süre sonra güncelleme indirildi uyarısı verdi ve 4.2.1'e güncelledim. 4.2'de Galaxy Nexus'ta 4.1'den sonra hafif ağırlaşma oluyordu ama Nexus 4'te kesinlikle çok akıcı has Project Butter'ı hissediyorsunuz şu konuda söyleyeceğim kesinlikle net bana göre hem Galaxy Nexus hem de Nexus 4'teki akıcılık Jellybean'li GS3'ten daha iyi ne kadar güçlü bir telefon da olsa Google gibi saf performans yaşatmıyor bence. Telefonun işlemcisi tahminen kamera taraflarında, ısınma daha çok o bölgede oldu, cihazı çok zorlamadım ama kolay kolay ısınmıyor. Nenamark 2'de puan olarak 58 fps verdi (Galaxy Nexus=28fps). Ekran karşılaştırmasına gelince siyahlarda kesinlikle karşılaştırılamaz Super Amoled'li Galaxy Nexus'la, ama diğer renklerde karar size kalmış eğer renk olarak aşırı canlı seviyorsanız S Amoled tam size göre ama bence gerçek renkleri göstersin diyorsanız True HD IPS Plus gayet başarılı bir ekran. Hazır ekrana değinmişken bilindiği üzere bu telefonda dış camla lcd panel arasında hiç boşluk yok bu durumu Galaxy Nexus kullanan arkadaş ilk eline aldığında hemen farketti bu konuda da LG'yi tebrik etmek lazım. Birazcık da müzik kısmına değinecek olursak telefonun hoparlörü ciddi manada çok güçlü son seste Galaxy Nexus'a göre baya fazla ses çıkarıyor. Kulaklıkla müzik dinlemeyi daha test edemedim onu da yakın zamanda belirtirim. Kamera konusunda ise beni fazlasıyla tatmin etti karanlık ortam flaşlı çekimde G Nexus hafif sisli gibi çekerken Nexus 4 çok net fotoğraflar çekiyor. Video olarak da araç içi bir video çektim öylesine, görüntü titreşime rağmen netti ama dış sesleri çok iyi aldığını söyleyemem açıkçası elimdeki Motorola Atrix sesler konusunda daha başarılı bana göre, yazılımla düzeltilebilir bana kalırsa. Cihazın yanında bir adet şarj aleti ve usb kablosu geliyor, malzeme kalitesi olarak onlar da beni gayet tatmin etti kablosu kolay kolay kopup bozulacak cinsten bir şeye benzemiyor. Adaptörün çıkış değeri ise alışıldığın biraz üstünde ve 1.2A bunu 2100mah lik pili rahat şarj etmek için koymuşlar yani şarj süresi uzun olmayacaktır. En son herkesin merak ettiği dokunmatik hassasiyeti konusuna değineyim; telefonun aslında dokunmatiğiyle bir sıkıntısı yok (donanımsal olarak) sadece Gallery, Chrome tarzı Google'a ait 4.2-4.2.1 uygulamalarında sıkıntı yaşıyor onun dışında Firefox, Dolphin, Facebook, Twitter vs. gibi ekstra yüklenen uygulamarda dokunmatik son derece hassas çalışmakta yani o konuda aklınızda soru işareti kalmasın Google yakında 4.2.2 tarzı güncellemeyle düzeltecektir durumu Okuduğunuz için teşekkürler

    Sıfır ışık flaşlı yakın çekim

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★

    Bulutlu hava camın arkasından

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★

    @leventccc

    Nexus 4'den önce galaxy s, htc one x ve htc one x+ kullanmıştım. Nexus 4 açık ara farkla en akıcı çalışanı. Performansına diyecek bir şeyim yok snapdragon s4 pro'dan çok memnunum. Öncelikle forumda gördüğüm hatalar hakkındaki yorumlarımı yapmak istiyorum.

    Isınma Sorunu
    Telefonu uzun süre kullandım ve "olağanüstü" veya "yok artık" diyebileceğim bir sıcaklığa ulaşmadı. Ulaştığı sıcaklık zaten htc one x+ ve one x'de ulaştığım sıcaklıktan farklı değildi, yani şuan ki 4 çekirdekli herhangi bir telefonun çıkabileceği sıcaklıklardan en fazla 3 veya 4 santigrat daha fazlaydı yani abartılacak bir durum yok. Daha önce 4 çekirdekli telefon kullananlar pek farklılık hissetmeyeceklerdir.

    pil Sorunu
    Pil konusunu iki başlıkta anlatacağım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, incelemelerde kullanılan telefonlarını versiyon numaraları farklı olduğu için her versiyon numarasında aynı pil performansı alınamayabilir. Yorumumu okuduktan sonra "yoo, benim telefonum bu kadar iyi bir pil ömrü vermiyor" diyenler olabilir. Bunun için 2 olası sebep var
    1.'si)CPU Binning
    Şuanki çoğu üst model telefonun üretimi sırasında CPU binning gerçekleşmektedir. CPU Binning'de her telefonun işlemcisi snapdragon s4 olsa bile her telefonda farklı bir s4 çipseti olabilir. Developerların bulduğu üzere 4 farklı çipset var. Bunlar Slow, Nominal, Fast, Faster. Bunların arasındaki fark dolayısıyla her farklı varyanta sahip olan nexus 4 farklı bir voltaj tablosu kullanmaktadır yani hepsinin kullandığı volt değerleri farklıdır. Bu da voltajı yüksek olan Slow ve Nominal telefonlarda pil ömrünü kötü etkilemekte, daha düşük voltajla çalışan Fast ve Faster telefonların pil ömrünü iyi yönde etkilemektedir. Benim telefonum "Faster" ile geldiği için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ve pil ömrümü olumlu derecede etkileyen şeylerden biri budur.
    2.'si)Kullanıcı
    Telefonda kurulmuş olan herhangi bir programın aktiviteleri yani kullanıcının programı açtığında önüne çıkan arayüzler kapatılmış olsa bile arkaplanda servislerini çalıştırabilirler. Bunlar da pil ömrünü çok kötü etkilemektedir. Reklam bulunduran uygulamaların diğerlerine göre çok daha fazla pil sorununa yol açtığı gözlemlenmiştir. Benzeri durumlar pil ömrünü kötü yönde etkilemektedir. JuiceDefender gibi sözde pil ömrünü uzatan programların uydurma olduğunuda bütün geliştiriciler söylemektedir.

    1) Custom ROM Atmadan Önce
    Telefonda custom rom yokken gayet iyi bir pil performansı verdi. Oyun oynarken ki performansı deneyemesem de facebook, igag, whatsapp gibi programlar 3d bulundurmayan programları kullanırken %30 brightness'da her 4 dk'da %1 pil kaybettim yani tüme oranla gayet iyi bir ekran süresi.
    2) Custom ROM Attıktan Sonra
    Telefona custom rom olarak Xylon ROM ve Faux Kernel Mainline 002'yi attım. Oyun oynamayı denemeye vaktim olmadı fakat custom rom atmadan önce yaptığım gibi 3d bulundurmayan programlar kullandım. Telefonun brightness'ı %50'idi. Her 5dk'da %1 pil kaybettim. Parlaklık %10 artsa bile telefon 4dk'dan 5dk birime çıkmayı başardı yani telefon daha da iyi bir pil ömrü sundu. Paranoidandroid gibi pil konusunda usta romlarla denersem çok daha iyi pil ömrüne sahip olacağıma eminim.


    Hafıza Sorunu
    Telefonun 16 ve 8gb'lık iki sürüm ile satılmasının kötü olduğunu kabul ediyorum. Fakat, film arşivini yanında taşımayı planlamayanlar için 13gb yerin bir sorun olacağınıda sanmıyorum.
    Ben telefonu ilk aldığımda 13gb'lık free space vardı.

    500 mb custom rom vs.
    2gb müzik
    1.76 gb NOVA 3
    1.70 gb asphalt
    2.25 gb the dark knight rises
    160 mb shadowgun deadzone
    165 mb dead trigger
    500 mb diğer programların toplamı
    1.2 gb 150 resim
    1.5 gb full hd video
    __________________=__
    11.7 gb

    Bu kadar fazla dosyaya rağmen hala 1.3 gb boş yer kalıyor. Ki ben 1.2gb resim 1.5gb video ve 2gb kadar fazla müzik bulundurmadığım için 5gb'a yakın boş bir alan kaldı. Tabi ki her şeyi yanınızda taşımak istiyorsanız bu telefon sizin için değil.

    Dokunma Hassasiyeti Sorunu
    Telefonda hiçbir dokunma hassasiyeti sorunu yok. Çok net söylüyorum, hiç bir hassasiyet sorunu yok, karalama kampanyasının bir parçası diyebilirim sadece. Sadece google chrome programında sorun çıkıyor o da uygulamanın sorunu cihazın değil.

    Evet, pil konusunda htc one x+'ın ve nexus 4'ün kendine özel avantaj ve dezavantajları var.

    Nexus 4 Avantajları
    -Snapdragon S4 işlemcilerinin 28nm architecture ile üretilmesi pil konusunda önemli bir avantaj var. S4'ün ve Tegra 3'ün 4 çekirdeği açık şekilde aynı verileri işlerken s4 daha az pil harcamaktadır.
    -Nexus 4'ün içinden gelen pil LG'nin ürettiği özel bir pildir 2100 mah olmasına rağmen diğer 2100 mah pillerden daha iyidir. LG Optimus G ile aynı pili kullanmaktadır. Açıklaması bu videoda var:http://www.youtube.com/watch?v=O7Q8E5dzyxg
    -Telefonun işletim sisteminin google yani Android'in yaratıcısı tarafından yazılması büyük bir avantajdır çünkü google 4.2.1'i bu telefon için çıkarıyorsa diğer üreticiler bu telefonun kaynak kodunu endi telefonlarına uyarlamak zorundadırlar ve bu performans ve pil sorunlarına yol açabilir.
    -Telefonun bütün sistemi açık kaynak olduğu için geliştiriciler pili çok büyük oranda iyileştirebilir, diğer oemler sistemi açık kaynak yapmadıkları için geliştiriciler pili iyileştirmek için çok şey yapamazlar.
    One X Plus Avantajları
    -5. çekirdek sayesinde cpu hızını 51 mhz'e kadar indirebiliyor. En düşük hız nexus 4'de ise 354mhz(yanlış hatırlamıyorsam)
    -İçinden çıkan power saving mode sayesinde istediğin zaman diğer 3 çekirdeği kapatıp tek çekirdek ile çalışabiliyorsun. 3d oyun oynamadığın sürece hiç bir performans kaybın olmuyor tek çekirdekte.

    Günlük Performansta
    Deep Sleep(uzun süre ekran kapalı) durumda HTC One X+ daha iyi her 8-9 saatte %1 kaybediyor.
    Ekran açık performansta Nexus 4 daha iyi çünkü IPS ekran ve s4 işlemci ekran açıkken daha iyi bir pil ömrü sağlıyor. Her 4-5dk'da %1 gidiyor düşük parlaklıkta.

    Aralarında çok fark olsa da genel olarak olağanüstü bir fark yok ve ikisi de pil konusunda gayet iyi. Nexus 4 sadece biraz daha iyi bir performans sağlıyor. Fakat one x+ almakta kararlıysanız pil konusunda sorun yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz.(Saçma programlar yükleyip ve saçma şeyler yapmadığınız sürece )

    One X+ ile One X'in %95 aynı gibi zaten nerdeyse fark yok. Nexus 4 ve One X/X+ arasındaki fark hemen belli oluyor. Nexus 4'ü almadan önce nisandan düne kadar One X kullanıyordum arada 1 ay kadar one x+ kullanmıştım. Eğer şahsi fikrimi sorarsanız dead trigger veya subway surfers oynarken nexus 4'ün ekranı daha hoş duruyor. Ben genel olarak nexus 4'ün ekranını daha çok sevdim fakat nedense play storeda one x'in renklerini özlüyorum.

    Bu durum her çipsette geçerli değildir. Fakat One X kullanırken onda da böyle bir durum vardı şansıma en kötüsü gelmişti bana onda da Homeless(Evsiz),Athlete(Atlet),Assassin(Suikastçı),Thor diye 4 farklı variant var hepsinde aynı s4 de olduğu gibi farklı voltajlar var ve bu nedenle bazıları overclock ve underclock yapılabilirken bazıları yapılamamaktadır. Bildiğim kadarıyla çift çekirdekli yani pro olmayan snapdragon işlemcilerde cpu binning olayı yok yani hepsi standart. Her telefonda sana hangisinin geldiğini anlamanın farklı yolları var. One X'de bir kernel developer'ı "/sys/kernel/debug/t3_variant"'da bulmuştu variantı. Snapdragon S4 Prolarda ise terminale "dmesg | grep PVS" yazarak variantınızı öğrenebilirsiniz.4

    Evet 5dk da %1'den eminim fakat 5dk'da %1'in gerçekleştiği durumda parlaklık çok düşük ve programda tek yaptığım şey aşağı kaydırma olduğu için sadece tek bir cpu 1500 mhz'e bile çıkmadan halledebileceği bir şey. Razr maxx ve note 2 gibi telefonlar o 8 saate içine oyun film vb. dahilken ve parlaklık o kadar düşük değilken ulaşabiliyorlar yani bu telefonun pilini o telefonlarla karşılaştıramayız. Ben de nexus 7 de var bildiğiniz gibi 8 9 saate kadar çıkabiliyor ekran açık süresi. Nexus 4'te 5dk'da %1 giderken yaptığım şeyin aynısını onda yaptığımda 10dk'da %1 gidiyor yani 5dk'da %1 kaybetmemin sebebi yaptığım şeyin çok alt standart bir cpunun bile yapabileceği bir şey olmasıdır. Eğer çok aktif bir şekilde uygulamalar arası geçiş yapıp, arkaplanda oyun indirip vs. yapsaydım 2-3dk'da %1 kaybederdim.

    Nova 3 dead trigger ve subway surfers denedim.

    1) Subway Surfers
    Telefon diğer telefonlarla aynı akıcılıkta oynatıyor. Hiç bir sorun yok.
    2) NOVA 3
    Daha önce htc one x+, htc one x'de denediğimde çok takılıyordu bu telefonda onlara göre çok daha iyi oynanıyor gene de arada takılmalar olabiliyor ama oyun zevkini engelleyecek kadar değil(one x+ ile karşılaştırılamayacak kadar düşük).
    3)Dead Trigger
    İlk defa bir android telefonda 3d bir first person shooter oyunu bu kadar akıcı oynadım. Dead trigger nexus 4 için kesinlikle en iyi optimize edilmiş oyunlardan biri. iPhonelarda ki akıcılığı aratmıyor hatta daha iyi diyebilirim.

    @ulwi

    Kısaca söylemek gerekirse telefon isiniyor , ekrani güzel ama iPhone 5 ile karsilastirdim ip5 daha iyi ve daha parlak. Ses cikisi bana yeterli geldi. Foto kalitesi yine idare eder, hiz konusunda birşey soylememe gerek yok telefon uçuyor. pili de hizli bitiyor gibi geldi . pişman değilim ama biraz hayal kirikligina ugramadim desem yalan olur.
    Not : dokunmatigi iPhone 5 ile ayni geldi bana.
    Kusura bakmayin zamanim olmadigindan kisaca yüzeysel anlattim, yarin adam akilli bir inceleme yaparim firsat bulursam, telefona oyun yuklemedim isinma web de gezerken ve telefonda gezerken oluyor , su anda çok isinmiyor ama ayni isleri ip5 de yaptim kuzeniminkinde o isinmadi bu kadar ikisinde de ekran parlakligi %100 de .
    Ekrandaki fark renklerden değil renkler çok hoşuma gitti sadece ekran isik gücü ip5 den az onu demek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 13 Nisan 2014; 5:31:11 >







  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 14 Ocak 2013; 14:50:51 >
  • Eline sağlık. Yeni konumuz hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerved. Bende bekliyorum bakalım

    İlk resim benden olsun.

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 22 Ekim 2012; 15:36:28 >
  • rezervasyon yaptiracaktim?
  • ben de beklemedeyim.

    En merak ettiğim LG Nexus Yakju olarak mı çıkacak?
  • Şimdiden 5 olduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün yavaş yavaş yayılmaya başladı. 1000-1200 bandında pasaport kayıtlılar satılıyor... bakalım bize ne zaman nasip olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 2 Ocak 2013; 2:04:55 >
  • kısa vadede olmasada buralarda olucam

    iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naces

    kısa vadede olmasada buralarda olucam

    iyi forumlar



    başımızla beraber naces bey....
  • Kaç aydır aklımda Lg Nexus
  • şu alttaki kocaman simsiyah boşluk çok can sıkıcı
  • yerimizi alalım, er yada geç bu modelden alacağım (:


    ekleme: cihazı aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 29 Ocak 2013; 18:39:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naces

    kısa vadede olmasada buralarda olucam

    iyi forumlar

    Aynen bir süre geçsin de...
  • merhaba bende düşünüyorum lg nexus almayı ama sanki bariz bir farklılık yok gibi bizim nexustan fiziksel olarak tabi donanımsal anlamda üst seviyede oldugu malum merak ettigim bir diger konuda yeni nexus tada fm radyo olmayacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alp238

    merhaba bende düşünüyorum lg nexus almayı ama sanki bariz bir farklılık yok gibi bizim nexustan fiziksel olarak tabi donanımsal anlamda üst seviyede oldugu malum merak ettigim bir diger konuda yeni nexus tada fm radyo olmayacak mı?

    şuan için kesin birşey söylemek yanlış olur, galaxy nexusta radyo çipseti olmasına rağmen google vergisini ödemek istemediği için bağlanmamış şekilde piyasaya sürüldü
    qualcomunda böyle güçlü gpu ve işlemciye yataklık eden anakartında radyo çipseti büyük ihtimal mevcuttur lakin yukarıda da bahsettiğim gibi çipsetin varlığı etkilemiyor
  • Orijinalden alıntı: berkozcann
    cevap için teşekkürler bekleyip ve görecegiz o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkozcann

    quote:

    Orijinalden alıntı: alp238

    merhaba bende düşünüyorum lg nexus almayı ama sanki bariz bir farklılık yok gibi bizim nexustan fiziksel olarak tabi donanımsal anlamda üst seviyede oldugu malum merak ettigim bir diger konuda yeni nexus tada fm radyo olmayacak mı?

    şuan için kesin birşey söylemek yanlış olur, galaxy nexusta radyo çipseti olmasına rağmen google vergisini ödemek istemediği için bağlanmamış şekilde piyasaya sürüldü
    qualcomunda böyle güçlü gpu ve işlemciye yataklık eden anakartında radyo çipseti büyük ihtimal mevcuttur lakin yukarıda da bahsettiğim gibi çipsetin varlığı etkilemiyor

    Eğer böyle bir durum söz konusu ise de nexus s teki gibi olsun.Radyo çipi var ve antene de bağlı fakat telefonda yazılım yok.Böylece sanırım hem vergi ödememiş oluyorlar hem de sonradan kendimiz radyo port edebiliyoruz.

    Şu anda galaxy nexusum var radyodan çok müzdariptim ama Vodafone sınırsız internetim olduğu için AndroTürk radyo işimi hallediyor.Üstelik adil kullanımda 96kbps hızla bile donmadan dinleyebiliyorum.Tavsiye ederim.




  • LG Mobile'ın ürün planlamadan sorumlu yöneticisi Amit Gujral, LG Nexus'un 29 Ekim günü lanse edileceğini ve Hindistan pazarına Kasım sonu gibi giriş yapacağını ifade etti.

    Edit: Türkiye'ye tahmini ne zaman gelir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee_ep -- 24 Ekim 2012; 13:38:51 >
  • Bir kere lg aldım bir daha asla almam. Nexusum ile mutluyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.