Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
565.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mali dostumunda dediği gibi kısa zamanda setler satışa çıkacak S7 ve S7 Pro nun filtreleri gelmedi ondan seti koymadılar siteye, set eklenince indirim kodumuzu da temin edip iletiyor olacağız.

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • mavishow kullanıcısına yanıt
    bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Kuzen benim hesaptan girip, herhangi bir yere pötikare ( @bjQ7 ) yazınca otomatik @bjQ7 hocamı etiketliyorya... :))) bak yine etiketlemiş ALLAH ALLAH...

Sende de durum böylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2002 senesinde, iRobot firmasında orta düzey bir mühendis olan Joe Jones.

Ama tabii aynı dönemde bir çok farklı firmada bu konuda çalışmalar var: Electrolux, Sharp hatta Arçelik.

Bugünkü shermanla yazışmamız.. 😁 Xiaomiciler linç etmesin beni çünkü etrafımda alan arkadaşlarımın çoğu saç baş yolmaya başladılar bile.

Valla düşünendende, gelislştirenlerdende, siz gibi mühendislerden de ALLAH razı olsun360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Ali abi ben hep askeri projelerin devşirmesidir gibi tahmin ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 9:14:58 >

Merhaba

Linç edilmelik bir durum yok hocam, sonuçta Xiaomi Robot süpürgeler konusunda memnun olandan çok şikayetçi olan kullanıcı var.

Özellikle şu Sıralar Xiaomi familyasının cihazları meşhur yazılım güncellemesiyle ve anakart sorunlarıyla mücadele ediyorlar :(

Yazılım güncellemesiyle herseferinde daha da kötü bir tecrübe yaşatıyorlar kullanıcılarına.

Az uz paralararada değil cihazları ama popüler kültür, başarılı ama aldatıcı reklam politikaları ve sosyal medyayı iyi kullanıyorlar... sonuç ortada.

Neredeyse bende o familyadan cihaz alıyor olacaktım ki hem forum hem de özellikle @Hepsirobot Ali abi o uçuruma sürüklenmekten kurtarıp, güzelde bir marka ile tanışmama vesile oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 9:15:41 >

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Siz yine de temkinli olun diyorum.

Heyecanınızı anlıyorum, şimdilik her şey yolunda gidiyor ama unutmayın, geçen sene başında hiç bir Xiaomi'de de sorun yoktu. Onbinlerce satıldı ülkemizde ve sonra bir gün... 1C'ler sustu bir güncellemeden sonra.

Unutmayın, hep tekrarlıyorum, ne 360, ne Dream3, ne Roidmi ne de Xiaomi kendisi robot üretmiyor. Bunları üretenler fason firmalar ve kartı bi yerden, yazılımı başka yerden, bataryası başka, tekerleği başka yerden geliyor. Hiçbirisine sarılmamanızı öneririm.

Ama gençsiniz işte, heyecan başka şey.

Ben dünyanın en büyük iki firmasının yıllarca ülke distribütörlüğünü yaptım: iRobot ve Neato. Her ikisi de alemin kralıydı zamanında, hele iRobot. Rakibi Samsung'un iki katına ve adeta yok satıyorduk, 30bin adetten fazla satıım o yıllarda. Bir gün R700 serisi çıktı, Avrupa'da ilk Türkiye'de piyasaya vereceğim diye ısrar ettim, kabul ettiler. Getirdik 2000 adet ve sattık iki ayda. Sonra şikayetler başladı, odadan çıkmıyor diye... ve güm. Şikayetler, geri alımlar, sorunlar, ticaret bakanlığı, geri toplama emirleri vs... iRobot 2013'de satışa kapandı ülkede. Robotun hatasını ve arızasını kabul etmeyince iRobot, ben de distrbütörlüğü bıraktım. İki yıl sonra da üretimden kalktı zaten. Koskoca iRobot...

Kraldan çok kralcı olmayın.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 7 Ocak 2021; 9:34:28 >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Haklısın Ali abi

Heyecanımız TR şartlarında alışılmışın dışında müşteri odaklı bir firmayla tanışmış olmak.

Tecrübe abidesisin abi saygı duyuyorum 

'' Tecrübe sert bir öğretmendir. Önce sınav yapar sonra ders verir.''

Katılıyorum Ali abiye, sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesini tecrübe etmiş belli ki, henüz süt içme aşamasında olan gençlere sütün sıcak olabileceğini anlatmış :)

Tavsiyelerine kulak veriniz :)

Aslında bu söyleminize tam katılamıyorum.

Robogil ve Ekay da müşteri odaklı firmalara çok iyi örnekler oldlar. Öyle sanıyorum ki satışa yeni başlamış olan Ecovacs da bu yoldan gidecektir.

Ülkede bu işe soyunan firmaların başka çaresi yok artık, ev perakendesi çok acımasızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 7 Ocak 2021; 10:34:14 >

Robogili bir çok kez takdir ettim, keza Ekayı da çok önerdim

Ancak fiyat politikaları biraz acımasız Ali abi, tamam servis donanım yatırımı, beşeri sermaye yatırımı vs vs gibi çok ciddi maliyetler altındalar ama bunları cihaz satışlarında direk son kullanıcıdan çıkarmaları herkesin bu firmalardan mal ve hizmet alımına ulaşamamasına neden oluyor(bence)

Alan alıyor ama orta direk ve alt taraf için biraz zorlayıcılar abi :( demiyorum x y z den alın şansınıza sorun çıkmazsa ortalama iki yıl kullanırısınız ama olurda şansınız yaver gitmezse bölümünde haklısın...

Fiyat / Risk algısı ülkemizin Ekonomik şartlarında biz insanları her anlamda riskleri göze almaya itiyor.

Yoksa X Y Z satıcıları daha da artsın, rekabet olsun ve kazanan biz tüketiciler olalım.

Sanmıyorum bahsi geçen firmaların sunduğu hizmetleri daha ekonomik şartlarda sunan firmaların sayısı artınca bu kadar yüksek fiyat politikası takınacaklarını.

saygılar.

Simdi robogil de fason satmiyormu?hem de aliexpresste satıcının kâr edip vergi verdiği satis fiyatinin 2 katindan pahaliya? Sonucta burada ekay da olsa sherman da olsa robogil de olsa musteri memnuniyeti ve fiyat performans giriyor...4 bin bandina s9 dan başka 5k kusur bataryali su pompali fason da olsa robot var mi?
    Bu arada distribütörlüğü musteriler yuzunden bıraktınız sanıyordum.Benim gibi alip 300 tl indirim var diye iade eden(amazonun verdigi Hak dogrultusunda) musteriler gibi.
    Yerlere goklere sigdiramadiginiz ecovacs keske sizlere bi n3max gonderse de incelemelerinizi alsak... Biliyorsunuz reklam kokan xiaomi incelemeleri var bu isten azbucuk anlayan kişiler onlara pek deger vermiyoruz...Sizin bilgili yorumlariniz bizim için daha önemli.
    Abi bu arada biz gencsek 20 li yaslarda olanlara ne diyicez 😆sana göre genç diyelim...ama sen de gençsin unutma 😎
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Yetkili satış ve servis işleri gün geçtikçe zorlaşıyor... İnsanlar değişip kusura bakmayın ama daha da bozuluyor :(

Biz kendi işimizde hersene toplantı yapıp ne zamana kadar böyle gideri konuşuyoruz.... çok acı bir durum, meyve veren ağaçları insanlar kesiyor, dallarını kırıp yakmaya çalışıyor...

Bizim sektörde olan iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 11:25:35 >

"İnsanlar değişip kusura bakmayın ama daha da bozuluyor :("

Çoook haklısın maalesef sıfır anlayışa büründük, bağırıp çağırırsam yaptırırım modundayız amaaa tabi bunda firmaların eskiden umursamazlıklarıda var bu ortamın oluşması kendi kendine olmadı.

Etki - tepki, dünya evriliyor... Yazılanı yaşamaya devam kısaca...

Sizin sektör yada robotlarla ilgili değil bu yorumum genel.

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • Bu arada yeni yıldan hemen önce ve sonrasında ön satışlı olarak S7 pro ve S9 alan arkadaşlara müjde vermek isterim 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Cihazlarınız çok daha erken sürede teslim edilecek360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Halıda nem koku ve bakteriye neden olur, ALLAH korusun küçük çocuğu varsa aman...

360 s7 dusunuyorum urunun hali performansi nasildir? ev zeminim halifleks, urun benim icin uygun mudur sizce? cogunlukla sac, toz vs toplamak icin kullanmayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 7 Ocak 2021; 16:27:24 >

Eviniz kaç m² hocam?

Evin tamamı halifleks mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.