75 m2, evin yarisi halifleks yarisi fayans |
|
Ölçü baya küçükmüş hocam :) Fayans olan yerlere mop yaptırmak istiyormusnuz? Aslında o kadar küçük m² için C50 gibi duvar takip sistemli ama mop yapabilen ve daha ekonik bir modelde düşünebilirsiniz. Link çok oda olmadığını ve oda oda temizliki gibi bir beklentinin gereksiz olduğunu var sayarak bu modeli önerdim. En son 1,6-7k dan satıldı, sanırım bu ay içinde stoklarda olacak denmişti konuda. Sherman Teknolojiye müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz. Not : yüksek profilli halılarda C50 zorlanabiliyor! Dersenizki bu riske gerek yok mopta gerekli değil 360 S5 düşünün diyeceğim ama turkcell pasajdan satılacakmış o da S7/S7 pro parasına değmez... S7/S7 pro alınır hem fayans alanları moping yaparsınız :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 16:42:52 > |
_____________________________ |
tesekkurler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 21:32:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çalışıyor ancak sonradan gelen güncelleme ile son bir aydır su haznesi takılı değilse uyarı veriyor sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S5 shermanın stoklarına gelecekmiş hocam daha önceki whatsap yazışmamı paylaşmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müşterilerimi koruyamadığım için bıraktım, o doğru ama başka ve uzun hikaye. Fiyat konusunda ne derseniz deyin, iyi servis ve inovasyon güzel sattırıyor. Robogil buna çok güzel bir örnek, hele son ürünlerinde yakaladıkları performans inanılmaz. Ben Ecovacs ile temas halindeyim, N3Max konusunda da yeterince bilgi sahibiyim, kaldı ki onlar göndermek istedi ancak ben bu aralar başka sorunlarla uğraştığım için erteledim. Daha uygun olunca incelemesini illaki yapacağım. Saygılarımla |
Teşekkürler Ali abi bende öyle düşündüm ama yinede işi bilene danışmakta fayda var Robot çalışılırken illaki kasada bir ısı oluyor ve su haznesindeki su tanecikleri genleşip buhara neden oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla bende merak edip bu gün Shermana yazdım ama s5 için turkcell cevabını aldım hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç. Ben de bugün yazdım hatta turkcell pahalıya satıyor uygun fiyata siz ilana çıkarın diye. Yakında stoklarımızda olacak dediler. Valla eğer böyle yaparsa firma çok şeyler kaybeder. Böyle bir satış politikası olur mu? İyice midem bulandı benim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S5 turkcell sadece trkcll de S7 fiyatına satılırsa uzun vadeli satış beklentisi olan tüketiciler dışında çok talep görmez diye bende yorumladım. Ama olaya biz kendi tarafımızdan bakıyoruz zamanında uzun vadeli satış imkanı için tkcll stoklarıdaz hızlı bir şekilde eriyip bitmişti. Yinede ben sadece trkcll den satılacağı olayına inandıramadım kendimi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belkide DH de yapay zekaya geçiş yaptıysa demekki Deneyelim; Pötikare @bjQ7 :))) Seviliyorsunuz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuan S7/S7PRO 2699TL S9 3699TL alacak arkadaşlar faydalansın ürün çıktığından beri en dip fiyat. |
İnsan bir garip oluyor. 300 TL daha ucuz ve bu para iyi bir miktar. |