Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
565.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Eviniz kaç m² hocam?

Evin tamamı halifleks mi?

75 m2, evin yarisi halifleks yarisi fayans

Ölçü baya küçükmüş hocam :)

Fayans olan yerlere mop yaptırmak istiyormusnuz?

Aslında o kadar küçük m² için C50 gibi duvar takip sistemli ama mop yapabilen ve daha ekonik bir modelde düşünebilirsiniz. Link

çok oda olmadığını ve oda oda temizliki gibi bir beklentinin gereksiz olduğunu var sayarak bu modeli önerdim. En son 1,6-7k dan satıldı, sanırım bu ay içinde stoklarda olacak denmişti konuda.

Sherman Teknolojiye müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz.

Not : yüksek profilli halılarda C50 zorlanabiliyor! Dersenizki bu riske gerek yok mopta gerekli değil 360 S5 düşünün diyeceğim ama turkcell pasajdan satılacakmış o da S7/S7 pro parasına değmez...

S7/S7 pro alınır hem fayans alanları moping yaparsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 16:42:52 >

• quote:

Ölçü baya küçükmüş hocam :)

Fayans olan yerlere mop yaptırmak istiyormusnuz?

Aslında o kadar küçük m² için C50 gibi duvar takip sistemli ama mop yapabilen ve daha ekonik bir modelde düşünebilirsiniz. Link

çok oda olmadığını ve oda oda temizliki gibi bir beklentinin gereksiz olduğunu var sayarak bu modeli önerdim. En son 1,6-7k dan satıldı, sanırım bu ay içinde stoklarda olacak denmişti konuda.

Sherman Teknolojiye müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz.

Not : yüksek profilli halılarda C50 zorlanabiliyor! Dersenizki bu riske gerek yok mopta gerekli değil 360 S5 düşünün diyeceğim ama turkcell pasajdan satılacakmış o da S7/S7 pro parasına değmez...

S7/S7 pro alınır hem fayans alanları moping yaparsınız :)

tesekkurler

• Ali abi merhaba @Hepsirobot

Daha önceden konusu geçmişti;https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146768522

360 S9 için vakum esansında su haznesi boş olarakta olsa tasarımdaki parçaların robota takılı olması gerek ve bu anlamda S9 un su haznesi robot içinde olduğunu göz önüne alarak ne kadar sallasakta su haznesi içinde kalan damlacıklar genleşerek şu manzaraya sebep oluyor abi

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

Bu durum sorun yaratır mı abi? Biliyorum klasik tasarımlara çok sıcak bakmıyorsun ama durum bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ocak 2021; 21:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hazne takılı olmadığı zaman cihaz çalışmamak ta mıdır?
  • Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt

Çalışıyor ancak sonradan gelen güncelleme ile son bir aydır su haznesi takılı değilse uyarı veriyor sadece.

Orijinalden alıntı: juckle

tesekkurler

Alıntıları Göster

S5 shermanın stoklarına gelecekmiş hocam daha önceki whatsap yazışmamı paylaşmıştım.

Müşterilerimi koruyamadığım için bıraktım, o doğru ama başka ve uzun hikaye.

Fiyat konusunda ne derseniz deyin, iyi servis ve inovasyon güzel sattırıyor. Robogil buna çok güzel bir örnek, hele son ürünlerinde yakaladıkları performans inanılmaz.

Ben Ecovacs ile temas halindeyim, N3Max konusunda da yeterince bilgi sahibiyim, kaldı ki onlar göndermek istedi ancak ben bu aralar başka sorunlarla uğraştığım için erteledim.

Daha uygun olunca incelemesini illaki yapacağım.

Saygılarımla

Yok, bu kapalı bir hazne ve içindeki nem bir yere zarar verecek şekilde değil. Merak etmeyin.

Teşekkürler Ali abi bende öyle düşündüm ama yinede işi bilene danışmakta fayda var  

Robot çalışılırken illaki kasada bir ısı oluyor ve su haznesindeki su tanecikleri genleşip buhara neden oluyor.

Valla bende merak edip bu gün Shermana yazdım ama s5 için turkcell cevabını aldım hocam.

İlginç. Ben de bugün yazdım hatta turkcell pahalıya satıyor uygun fiyata siz ilana çıkarın diye. Yakında stoklarımızda olacak dediler. Valla eğer böyle yaparsa firma çok şeyler kaybeder. Böyle bir satış politikası olur mu? İyice midem bulandı benim.

Dediğim gibi, çok ciddi bir sorun değil.

Kuzen benim hesaptan girip, herhangi bir yere pötikare ( @bjQ7 ) yazınca otomatik @bjQ7 hocamı etiketliyorya... :))) bak yine etiketlemiş ALLAH ALLAH...

Sende de durum böylemi?

Yok.vala kuzen,sen yarbay filan olduysan artık 😜 belki dh kolaylık sağlıyordur 🤔🤔😜👍👍

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |
  • Mehmet_Knight kullanıcısına yanıt

S5 turkcell sadece trkcll de S7 fiyatına satılırsa uzun vadeli satış beklentisi olan tüketiciler dışında çok talep görmez diye bende yorumladım.

Ama olaya biz kendi tarafımızdan bakıyoruz zamanında uzun vadeli satış imkanı için tkcll stoklarıdaz hızlı bir şekilde eriyip bitmişti.

Yinede ben sadece trkcll den satılacağı olayına inandıramadım kendimi...

Belkide DH de yapay zekaya geçiş yaptıysa demekki360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü çok sık kullanılan kelimeler için otomatik önerme yapıyor sağolsun 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Deneyelim;

Pötikare @bjQ7 :)))

Seviliyorsunuz...

S9 3699TL

alacak arkadaşlar faydalansın ürün çıktığından beri en dip fiyat.

• Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt

İnsan bir garip oluyor. 300 TL daha ucuz ve bu para iyi bir miktar.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.