Hiç gelmeyecek galiba dediğim o yaş geldi çattı. Hiç bir yaşımda bu kadar tuhaf hissetmemiştim :) Sanki bazı şeyler için çok geç kaldım gibi. Ne 20li yaşlarımın başındaki gibi enerjik hissediyorum nede hep eğlendiğim şeyleri yapmaktan keyif alabiliyorum. Galiba en son doğum günümü lise dönemlerinde kutlamıştım o kadar uzun zaman olmuş ki. Şans ya işte bugün de gece nöbetime denk geldi 30. yaşım. Normalde negatif düşünmem, stres yapmam ama bugece garip bi buhran var üstümde nede çabuk geçmiş 30 sene. Umarım mutlu, huzurlu, sağlıklı nice otuzlarımız olur... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbasic -- 18 Mayıs 2025; 1:28:40 > |
30 Yaşında Olmak

-
-
bi orta yaş buhranına yakalanıyoruz gibi, bende kötü hissetmiştim bu dönemde.Neyse nice sağlıklı yıllara diyelim. :(
-
Galiba dostum :) teşekkür ederim
-
ben 25'te hissettim onu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada milyarlarca farklı kafada düşüncede akılda karakterde insan olduğu halde hepsinin ortak olan tek şikayeti, zamanın çok hızlı geçmesi.
-
Mutlu yıllar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten 20den 30a gelmem sanki 1 sene sürdü teşekkürler
Zalim hayat, yalanci hayat
22 yaşındayım aynı şeyler. Hiçbir şey tat vermiyo hayat çok renksiz
-
39 yaşımdayım ve 40'a ramak kaldı.
Emin ol, 20'lerden 30'lara gelmek bunun yanında devede kulak kalıyor.
Görünüş olarak 29 sanıyorlar. Bizde genetiktir, kimse yaşını göstermez ama ne olursa olsun gerçek rakam ve her geçen dönemin daha da hızlanıyor olması insanı tuhaf hissettiriyor.
30'dan 40'a gelmek göz açıp kapamaktan farksız.
Açıkçası son 1 yıldır bende de yaş takıntısı olmaya başladı. Fakat yapacak bir şey yok! Hayat böyledir.
-
Para olsa öyle söylemezsin maalesef durum artık paradan ibaret hocam o yoksa zaten yaşın pek bir önemi kalmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mutlu yaşlar hocam,ben de 25 te hissettim arkadaş gibi. Umarım nice sağlıklı yaşlara olur :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hastalıklı bi kültürün içinde doğdunuz. Kimse yaşını yaşamıyor.
25'ten sonra genç olmadığını genç yaşlarının bittiğini net şekilde hissediyorsun.
-
ben deeee,
25'imdeyim..
hem ne kadar çok şeye geç kalmışımım diyorum hem de bi yandan hala henüz geç değil gibi hissediyorum 26'ya yaklaşırken :/
ama zaman, ilerledikçe aleyhime işliyor bunu da fizyolojik ve mental olarak hissediyorum..
God Help Us
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X