Arkadaşlar selamlar . Vintage bir mağaza açmak istiyorum fakat ürün temininde oldukça zorlanıyorum. İstanbul izmir ve Bursa gibi şehirlerde yurtdışından bir şekilde ürün getirip Türkiye’de toptan satan depolar varmış. Birkaç vintage mağaza ile görüştük fakat ürünleri aldıkları depoları hiçbiri söylemedi . Bana bu konuda yardımcı olabilecek olan biri var mı?
Takip ben de merak ettim.
Ayrıca talep var mı bu tarz ürünlere? Sanırım daha çok kadınlara yönelik ürünler satılıyordur. Son zamanlarda hafiften moda olmaya başladı sanki.
Kardeş ekonomi çok kötü açma bence hali hazırda olan dükkanlar kapanıyor iş yapacaksan yiyecek içecek işine gir, insanlar yemek almak zorundalar ama o ürünlere para vermez şu anda hiç kimse
quote:
Orijinalden alıntı: The Management
Takip ben de merak ettim.
Ayrıca talep var mı bu tarz ürünlere? Sanırım daha çok kadınlara yönelik ürünler satılıyordur. Son zamanlarda hafiften moda olmaya başladı sanki.
Felaket şekilde talep var. Özellikle genç kesim çok fazla beğeniyor vintage modasını. İnstagram'da vintage ceket satan sayfalara bakarsan eğer 250-300 TL'ye ceket sattıklarını ve insanların kapış kapış aldığını görebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: MrbBenBurak
Felaket şekilde talep var. Özellikle genç kesim çok fazla beğeniyor vintage modasını. İnstagram'da vintage ceket satan sayfalara bakarsan eğer 250-300 TL'ye ceket sattıklarını ve insanların kapış kapış aldığını görebilirsin.
Alıntıları Göster
Abi bir türlü bulamadım şunu piyasaya yayan adamları. Depolar varmış ama kimse söylemiyor. Kaç tane vintage Sahibi ile görüştüm hiçbiri Bilgi vermedi. İşin garibi bunlar nasıl buldu bu depoları =)
quote:
Orijinalden alıntı: jemox
Abi bir türlü bulamadım şunu piyasaya yayan adamları. Depolar varmış ama kimse söylemiyor. Kaç tane vintage Sahibi ile görüştüm hiçbiri Bilgi vermedi. İşin garibi bunlar nasıl buldu bu depoları =)
Alıntıları Göster
Hocam en çok aranan ve talep olan ceketler adidas, nike, reebok, puma gibi markaların ceketleri. Özellikle şu tarz ceketler artık üretilmediği ve kolay kolay bulunmadığı için fena satılıyor.
Hocam en çok aranan ve talep olan ceketler adidas, nike, reebok, puma gibi markaların ceketleri. Özellikle şu tarz ceketler artık üretilmediği ve kolay kolay bulunmadığı için fena satılıyor.
Biliyorum reis ürün çeşitleri konusunda bilgim var fakat işte dediğim gibi bunları piyasaya yayan elemanları bulamıyorum.
Izmirde benim bildigim bit pazari var 3 5 liraya cok guzel seyler dustugunu duymustum tabi bi bakmak lazim. Bu arada vintage a talep cidden var bi de illa vintage olcak diye kasma oversize seyleri de cok giyiyo ayni kitle
Ben de seviyormuşum onu anladım
quote:
Orijinalden alıntı: gemons1
Izmirde benim bildigim bit pazari var 3 5 liraya cok guzel seyler dustugunu duymustum tabi bi bakmak lazim. Bu arada vintage a talep cidden var bi de illa vintage olcak diye kasma oversize seyleri de cok giyiyo ayni kitle
Oversizeler de gidiyor evet lakin gene aynı sıkıntı . Ürün TEMini nerden ?
vintage derken kıyafet mi aksesuar mı obje mi ?
Bir insan nasıl instagramdan birisine güvenip bir ürün satın alabilir anlayamıyorum
İnşallah başarılı olursun. Çok saf var. Eski kullanılmış kıyafetleri havada kapışıyor millet. Yenisinden daha pahalıya gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme