Yarbay
12 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 438 (Bu ay: 2)
Gönderileri

6 aydan fazladır LG c1 tv'de Amazon Prime uygulaması çalışmıyor. Sildim update ettim bi halt olmadı. Sizde sorun var mı varsa çözüm bulan var mı.

Gazteci yurutme-yasama-yargıdan sonra dördüncü ayaktır. Çocunuzun geleceği için. Biliyorum .....nizde deil. Ama 1 kişi öleymiş dese iyidir.

Tren kazasını görüntüleyen gazeteci gözaltına alındı (msn.com)

Bakın aşağıya ekledim. Bu bir tepkidir. İnsan olmanın inek gibi sağılmamak için , çocuğunun geleceği için burdayım demektir. Onlar müslüman olmadığı için şükretmek yerine bu yanlış diyorlar. Sağılmıyorlar. Gece gündüz. Çocukları ölünce vatan sağolsunda demiyorlar. Bayrak inmez ezan susmaz da demiyorlar.

Sen bunları demediğin için çocuğun ölüyor.

Fransa’da genç sürücünün öldürülmesi sonrası gösterilerde polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı (msn.com)

Sanal marketten alışveriş yaptım. Sepet 513 tl tuttu. İş bankası onay kodu gönderdi oradada aynı tutar yazıyordu. Bende onayladım. Ardından provizyona 543 tl düştü. Bende noluyor deyip sanal marketi aradım. Onlarda bana sipariş tutarınında fazla provizyona düşürdüklerini böylece kiloyla tartılan ürünler gibi ürünlerde ekranda görülmeyeceğinden gerçek tutarı bankadan fazla çektiklerini söyledi.

Bankayı aradıgımda bunun kendileriyle ilgili olmadıgını sanal marketin istediği miktarı çekebileceğini söyledi. Ben bunu ilk defa yaşadığımdan dehşete düştüm. Burada sanal marketin benden izinsiz fazla çekmesini saymıyorum , bankanın bize gönderdiği onay mesajının hiç bir anlam ifade etmediğini, alışveriş yaptıgınız portalın keyfi ne isterse onu çekebileceğini size anlatıyorum.

Bankanın size yaptıgı tek teklif , bozuk plak gibi haberiniz dışında yapıldını düşünüyorsanız kartı iptal edelim aksi takdirde sorumluluk kabul etmiyoruz demesiydi.

Bu yazıdan sonra sepeti tekrar kontrol edip neden sepet miktarından fazla para çekildiğine bakıcam ve MH'yi arıcam kafama yatmazsa.

En son aradımda Fazla konulan provizyonun hepsi harcamalara düşmez sadece fiş miktarı kadar düşer gerisi iade edilir demeleriydi. ama hepsi harcamalara düşmüş.

EDİT : Anladığım kadarıyla 0,8 kilo et aldım sepette ama tartılırken 0,88 kilo gelmiş.

Tabi yukarda sölediğim gibi onaya gelen mesajda yazan para tutarının sizin tarafınızdan onaylanmasını hiç bir anlamaının olmadığını örenmiş oldum. Bu ülkede şaşırdımmı buna hayır.

Win 11 de xbox uygulamasından serious sam oyununu almış idim. Bitiremeden windowsu silmek zorunda kaldım.

Yeniden kurdum oyunu. Fakat farkettimki tüm save dosyalarıda gitmiş. Yahu yıl 2023

xbox oyunlarını windowsta oynadımızda save dosyaları hala diskte mi saklanıyor. Bu herifler üç kuruşluk dosyaları bulutta saklayamıyor mu. Bende mi hata.

Birde oyunu c'ye değil D'ye kurmuştum ama save dosyaları D de değildir tahminime.

Bizde bilirsiniz itten hallicedir insan hayatı.(çok mu yükselttim?)

Orda yaşanan tren kazasında millet her yerde protestolar düzenlio. Polisle felan kavga etmeye başaldılar. İstifalar geldi iktidardan.

Şunu bilin bilicek kadarda kafanız var mı bilmem. Medeniyet götünüzün üstüne oturarak yaşanmaz. Bunun için bedel ödersiniz. Çocunuzun geleceğini satmayın. Siz kendi geleceiğinizi zaten satmıssınız bunu geçtim. Azıcık şerefiniz varsa onunkinide sizinkiyle bir yapmayın.

Merhaba,

İkinci el almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmem lazım. Mesela ilk sahibi hesap açıp bi şifre belirliyor kullanmadan önce.

Bunu nasıl kendim için değiştirebilirim alırken dikkat ederim.

İkinci konu. M1 olduğu için yavaşlamasını istemediğimden android almayı düşünmüyorum. Air modelini düşünüyorum. Çakal apple 64 den 256 a hafızayı çıkarıo direk 128 yok. Yıl 2023 64 gb hafızayla alet satıo çakallar.Model konusunda önerilere açığım. 

Teşekkürler.

Amazondan Taksitli alışveriş yaptım. İptal ettim. İade oldu. Ama banka iadeyi 6 taksite böldüğüm için sanki iade olmamış gibi her ay o taksidi karttan çekip gene aynı anda iptal etti. Yani iadeyi 6 aya böldü. Enparayı aradığımda bana bunun değiştiremiceklerini sadece amazondan değilde peşin yapılan alışverişin banka marifetiyle taksitlenmesi olursa buna müdahale edebileceklerini söylediler.

Bu durumla ilk defa karşılaşmadım. Diğer bankalardada yaşadım. Bununla ilgili bi yasa yaptırım veya başvurabileceğim bi kaynak var mı. Yani bankaların bunu yapmaya hakları var mı. Bankalarım modern tefeci devletin de mafya olduğunu biliyorum. Bunu sineye çekmem gerekiyor mu.

Laptoba bağlı olarak kullanmak istediğim LG pl7 bluetooth hoperlor var. Bu aletin basını nasıl kapatırım. Telefon uygulamasında eq ayarı var ama zerre anlamıyorum o çubuklardan. Ne müzk dinlerken ne media tüketirken kısaca hiç bir zaman basstan hoşlanmıyorum zaten aprtmanda oturuyorum. Yardımcı olur musunuz.

Bide hep laptop hoperlorune alışmışım. Bu alete geçince sanki laptobunkiler daha iyi ses veriyor gibi gelio. Tabiki harici hoperlor kadar iyi olamaz laptop hoperloru ama alışkanlık.

Kablosuz süpürge aldım. Aylar sonra, Garanti süresi içinde aleti kullanmaya başladıktan 2 dk sonra kendini kapatmaya yada acayip sesler çıkarmaya başladı yani görevini ifa edemedi. Bende xiaomi garantiye yolladım. Tabiki kullanıcı hatası dediler. Bu aletin görevi toz toplamak, ama ben aleti haftada bir içini dışını temizlediğim halde iyi baktım halde, başıma bu geldi.

Neyse konu bu heriflerin beni reddetmesi değil. Bu normal bu ülkede. Heyete başvurdum. Bilirkişi görevlendirmişler.

Geldi sağına soluna baktı gitti. Heyet daha sonra bu bilirkişi raporuna binaen beni reddetti.

Red yazısında diorki; alet motoru aşırı ısındığında kendini korumak için kapatır . Dolayısıyla Aletin kapanması normaldir.

Ulan dünyaaaaaaaaadan ve hayattann bi haber bunu yazan bilirkişi ve bunu kabul eden memur kılıklı heyet elemanı;

Bu alet zaten kablosuz en zorda çalışsa 20 dk sonra şarjı bitiyor istesende çalışmaz.

O bir yana kullandığın alet 2 dk sonra ısındığı için kapanıyorsa bu benim suçum mu. Göbeğini büyütüp hiç bir baltaya sap olamamış memur bunu düşündün mü hiç . Elektronik cihaz görevini ifa edemiyorsa ısınıyorsa bunu ben mi ısıttım ocakta düdüklüde. E beyinsiz adam. O belgenin altında 6 tane imza var evet 6 tane. O imzalara atılmadan önce okundu mu. Okunduysa ve ona rağmen imza atıldıysa dahada vahim.

Raporda dersinki burada kullanıcı hatası var sebebide bu o zaman anlarım. Alet ısındığı için kapanıyorsa bu beni ilgilendirmez, heyeti de ilgilendirmez sorun suçun kimde olduğudur.

Kalkıp bunu mahkemeye taşısam tamamen nasreddin hocanın göle yoğurt çalması durumu olucak "YA TUTARSA" . Adliye köşelerinde sürünücem bide.

Bu millet astla medeniyet kuramaz. Memurluğun kalkması lazım kardeşim. Sadece 4 milyon memur göbek büyüten, buna ses çıkarmayan geri kalanı güruh, özel sektör denilen bi sektörde çalışıyor. Aslı var kendisi yok. 12 saat çalışır memurun yarısı kadar maaş alır,. ama İşimiz memura düşünce böle kepazelikler yaşarız. Bu aldımız aletlerin 3 ay sonra 4 katı fiyatına çıkmasını saymıyorum bile. Burada anlattığımı ben defalarca başka ürünlerdede yaşadım.

Coğrafya kader. Bu ülkede karın tokluna çalışan aynı anda mutlu milyonlar yüzünden hayatı bilen adam ızdırap çekiyor.

Androidde telegramda verilen alışveriş linklerini tıkladımda bana alışveriş uygulaması mı yoksa tarayıcıyı mı kullanıyım die soruyor ama ikiside tıklamama rağmen açılmıyor. Nasıl çözerim. Tercihim tarayıcı.

Hakkında
Forum İmzası:
Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
samsung
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
World of Warcraft
warrior
Steam
divinetokmak
TV
Samsung
Klima
Mitsubishi Electric
Notebook
Lenovo Legion pro
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.313
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 89.441 (Bu ay: 3.092)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.542 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.