Şimdi Ara

Yaş 20 Futbolcu olmak için çok geç mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun süredir düşünüyorum ileride pişman olucam büyük ihtimalle, yaşım 20 sağ kanat oyuncusuyum örnek vermem gerekirse Pato tarzında oynuyorum hızlı, çabuk, sürüş kabiliyeti ve adam geçme becerilerim iyi.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

20 Yaş Futbolcu Olmak İçin Çok Geç mi?

Futbol, tutku ve beceri gerektiren zorlu bir spordur. Pek çok kişi, özellikle çocukluk yıllarında, profesyonel bir futbolcu olma hayali kurar. Ancak 20 yaşında, bu hayalin gerçekleşmesi imkansız görünür hale gelebilir.

Futbolcu Olmak İçin Yaş Sınırı Var mı?

Resmi olarak futbolcu olmak için belirlenmiş bir yaş sınırı yoktur. Bununla birlikte, profesyonel futbol dünyasında, yaş önemli bir faktördür. Çoğu kulüp, genç ve potansiyel oyunculara öncelik verir çünkü onlar gelişim için daha fazla zamana ve potansiyele sahiptir.

20 Yaş Futbol İçin Geç mi?

20 yaş, profesyonel futbolcu olma yolunda geç bir yaş olarak kabul edilebilir. Ancak bu, imkansız olduğu anlamına gelmez. Önemli olan yaşından çok, yeteneğin, bağlılığın ve azmindir. Ronaldo, Ibrahimovic ve Buffon gibi dünyaca ünlü oyuncular, 20'li yaşlarının ortalarında bile üst düzey takımlarda başarı elde etmeyi başarmıştır.

Futbolcu Olmak İçin En Geç Yaş

Futbolcu olmak için bir yaş sınırı olmamakla birlikte, yeteneklerini zirveye çıkarmak ve profesyonel bir kariyere sahip olmak için optimum yaş 18-22 arasıdır. Bu yaş aralığında oyuncular fiziksel olarak en iyi durumlarındadır ve öğrenmeye ve gelişmeye daha açıktırlar.

20 Yaşından Sonra Futbolcu Olunur mu?

20 yaşından sonra futbolcu olmak, daha genç oyunculara göre daha zordur, ancak imkansız değildir. Bu yaştan sonra profesyonel bir kariyere başlamak için olağanüstü yetenek, istisnai bir çalışma ahlakı ve biraz şans gerekir.

Sonuç

20 yaşında futbolcu olmak için çok geç olsun olmasın, en önemli faktör senin tutkun, bağlılığın ve azmindir. Eğer gerçekten futbolcu olmak istiyorsan, yaşını bir engel olarak görme. Çalışmaya, gelişmeye devam et ve hayalinin peşinden git.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer çok iyiysen olabilirsin.

"Fikirler, cebir ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez."
  • neyse... basarilar. Allah yolunu acik etsin. Amator kuluplerle gorus ciddi dusunuyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Futbola geç başlayan birçok isim var. Örnek Tuncay Şanlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

türkiyedeysen olmaz

Neden hocam ?

Kocaeli Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

türkiyedeysen olmaz

Neden hocam ?

türkiyede altyapıdan anlayan yok ,ispanya -ingiltere olsa belki
  • kondisyon ve altyapı dediğimiz olay kolay oluşmuyor çook geç maalesef.18 yaşa bile geç diyorlar.
  • çoğu kişi çocuğu yürümeye başlıyor top oynamaya yolluyor 7-8 yaşında ülkemizde bu kültür gelişmemiş ki futbolcu çıksın çocuğum olsun büyük konuşmayayım ama imkanlarım olsun futbola küçüklükten göndericem en azından ileride baba şansımı deneseydim demez

quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

türkiyedeysen olmaz

Neden hocam ?

türkiyede altyapıdan anlayan yok ,ispanya -ingiltere olsa belki

asıl anca türkiye'de olur. ispanya, ingiltere gibi ülkeler altyapı'ya değer verir, bizimkiler gibi değillerdir. bizimkilerin 17-18 yaşında görmeye başladığı antrenmanları ingilizler 7-8 yaşında futbolculara veriyor. arkadaş gelmiş 20 yaşına, burada olmazsa başka hiçbir yerde olmaz onun işi.
  • şuan amator bi takımda oynuyosunda geleceğim olabilir mi diye soruyosun yoksa yeni başlıcam umut var mı diye soruyosun anlamadım ama eğer geçmişten gelen bi birikim varsa ve şuan amator, super amator, alt yapı vs oynuyosan en fazla 1-2 sene daha zorla sonra kendini yavaş yavaş çekmeye başla derim.

Orijinalden alıntı: norening

valla ben gittiğimde hoca 16 yaş için bile geç dedi ama önceden oynamışlığım olduğu için birazda ısrar edince aldı

amatör klupmü

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.