Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 2073 (Bu ay: 0)
ehliyet iptali?
bazı sebeplerle artık araç kullanmak istemiyorum ve birisi benden araç kullanmamı isterse ehliyetim yok demek istiyorum bu sebeple ehliyeti nasıl iptal edebilirim kalıcı olarak bilen var mı ?
Türk kızlarının güzel olması
Son yıllarda tekstil sektörünün gelişmesinden midir yoksa kozmetik sektörünün gelişiminden midir bilmiyorum ama dışarı çıkınca her yerde güzel ve bakımlı kızlar görüyorum. Erkekler olarak bu konuda kızların yanına yaklaşamıyoruz. Metroda, metrobüste gördüğüm erkeklerin çoğu ben de dahil olmak üzere yıkık halde valla
Fren pedalı nadiren boşa çıkıyor ?
Arkadaşlar merhaba 2018 model 175 binde 1.5 dci icon clioya sahibim. Arabayı 3 ay önce aldım fakat aldığımda var olup olmadığını bilmediğim bir problemim var.
Yolda giderken frene basınca fren pedalım ara sıra boşa düşüyor, dibe kadar inip tutmuyor fakat freni bırakıp tekrar bastığım zaman normal şekilde çalışmaya devam ediyor. Arabayı alır almaz ön balataları ve kampanaları değiştirdim ve diskin durumu gayet iyi fakat bunları yapmama rağmen sorun devam ediyor. Önüme aniden bi şey çıkarsa ve o anda fren pedalı boşa düşerse kesin kaza yaparım diye düşünüyorum çünkü ne zaman ve nerede olacağı belli olmuyor bazen hiç olmazken bazen pedalın peş peşe boşa düştüğü de oluyor.
Sizce sorun neyden kaynaklı, aracın neresine baktırmam lazım??
İstanbul’da araba sahibi olmanın mantığı
|
kızla konuşamadım
Bugün 2 gibi evde bunaldığım içn evimin yakınındaki bi parka yürüyüşe çıktım. Yürüyüş yapan sadece ben ve bi kız vardı onun dışında 4 5 tane çocuklu aile vardı yani kalabalık değildi. Kızla ilk turda birbirimizi fark ettik ve aynı yönde yürüyüş yapıyorduk fakat kız baya öndeydi park da çember biçimde olduğu için bakışabiliyorduk.
2 3 tur attıktan sonra kız spor aletlerinin orada spor yapmaya başladı ve ben oradan geçerken tekrar yürümeye başladı. Ben de yan yana yürümek için tempoyu aynı ayara getirdim ve baktım kulaklığı falan takılı bende de kulaklık yoktu buradan konuşma başlatmak istedim "keşke benim de kulaklığım olsaydı" dedim. Kız ya duymadı ya duymamazlıktan geldi ama adamın biri arkadan çocuğuna bağırınca kız da kulaklığını çıkarıp arkasına falan baktı ben de tekrar konuşmak istedim aynı tempoda yürümeye devam ettik.
Tam tekrar cesaretimi toplayıp "bakar mısın, ne dinliyorsun acaba merak ettim?" diyecektim fakat ailenin birinin baktığını fark ettim kız da spor aletlerine yöneldi tekrardan ben de yürüyüşe devam ettim fakat kız sonrasında çıkıp gitti. İşi elime yüzüme bulaştırıp batırdım anlayacağınız
Yalnızlık nereye gitsem peşimi bırakmadı
|
Tinder indirdim (iddia)
|
etrafımda arkadaşım kalmadı
Her geçen gün daha çok yalnızlaşıyorum. En iyi arkadaşım da üniversiteye gitti ve liseden kalma 5 6 arkadaşla da artık gerek mesafelerden gerek çalışmaya başladıklarından gerekse artık eskisi gibi samimiyet ve iletişim kalmadığı için görüşmüyoruz. İnsanlar benden kaçıyor ve benimle arkadaş olmak istemiyor gibi hissediyorum. Halbuki arkadaş olduğum insanlara karşı çok iyi bi arkadaşım ama bu günümüzde değer görmüyor.
siz de benim gibi yalnız mısınız?
Sanırım göbek fıtığı oldum
|
İPhone 15 den Samsung a geçilir mi
|
İlgi Alanları: arabalar
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 3.743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.684 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
4 Yanıt
0