Şimdi Ara

30-35 yaşına kadar evlenmiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım tabi nasip kısmet bu işler ama düşündümde 35 yaşına kadar evlenmeyiceğim aldıgım parayı araba ve ev gibi taksitlerine yatırsam bi ev ve araba sahibi olurmuyum ne içkim var ne sigaram ailemle yaşarım zaten annem bırakmıyor peşimi hangi üniversiteyi kazanırsam orda ev tutucakmış en küçüğüyümde ve benim böyle düşünmemin nedeni babam hatırlıyorum 50 kuruşla okula giderdim ev almıştık tek başına memur maaşıyla 10 sene kadar evin parasını ödemiştik zaten o 10 senede babam bir 10 yaş daha yaşlandı ama çok zorluk çektiğimizi biliyorum benim ailem böyle şeyler çekmesin oğlum cebinde istediği şeyi alacak parası olsun eşim markete girdiği zaman evin tüm ihtiyaclarını karşılayacak parası olsun bilmiyorum yapabilirmiyim

• Çok kötü bi' durum parasızlık ama pişman olabilirsin. Çocuğunla arandaki yaş farkı fazla olucak. İnşallah hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

Çok kötü bi' durum parasızlık ama pişman olabilirsin. Çocuğunla arandaki yaş farkı fazla olucak. İnşallah hayırlısı olur.

Cebine parasını koyduğun sürece çocuğun yaş farkını problem etmeyecektir.

υçυяυм кєηαяıη∂α σℓѕαη вιℓє ѕıяƒ нαуαтα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ∂ιє güℓüмѕє...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

quote:

Çok kötü bi' durum parasızlık ama pişman olabilirsin. Çocuğunla arandaki yaş farkı fazla olucak. İnşallah hayırlısı olur.

Cebine parasını koyduğun sürece çocuğun yaş farkını problem etmeyecektir.

O senin görüşün, saygı duyarım.

• quote:

olsun rahat büyüyecekler sıkıntıları olmayacak
  • İyi düşünmüşsün aslında hacı helal olsun. Umarım kısa sürede başarabilirsin.
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

İyi düşünmüşsün aslında hacı helal olsun. Umarım kısa sürede başarabilirsin.

inşallah kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.