Yüzbaşı
28 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 246 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Geçmiş olsun herkese umarım hayalinizdeki sonuçları almışsınızdır. Bundan tam 5 yıl önce ben de bu şekilde forumda yol gösterici arıyordum. Zaman su gibi geçti ve şuan mezunum. Erasmus,uzun dönem staj,alttan ders derken bir şekilde bitti.
Bunun yanı sıra tercih döneminde buradan edindiğim arkadaşlıklarım dahi üniversitede devam etti. Aynı okulu/bölümü yazanlar olarak birbirimizle tanıştık, şu an herkes güzel yerlerde

Bölüm-okul bazında her türlü sorunuzu sorabilirsiniz,özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olup bilgilerimi aktarmak isterim.

Kuşadası'nda görülmüş !!

BALIK ADAM HEYKELİ !!! [SS]

arkadaşlar az önce televizyon fena sallandı,var mı hisseden ?

Merhabalar arkadaşlar seriye başlayacaktım da,ilk kitaptan itibaren çoğu kitabı sitelerde stokta yok gözüküyor.Bilgisi olan var mı tekrar basacaklar mı ?
Arkadaşlar bizim okulun internetinden oyun indirmeyi düşünüyorum ps storedan alıp,laptopu götürsem mümkün müdür bunu yapmak ?
Merhabalar,ekranı bugün aldım sol üst köşede dikkat ederseniz ölü piksel var,değiştirmekle uğraşmak istemiyorum yaklaşık 2 küsür metreden izleyeceğim bir sıkıntı yaratır mı sizce ?

Bu ölü piksel film izlememi oyun oynamamı etkiler mi ?
merhabalar,tvyi sadece ps4 için kullanacağım da kurulumu kendim yapsam sıkıntı olur mu ?
Bu mor olanı puf diye aratınca çıkmıyor özel bir adı var mıdır hiç bulamadım

Bu mobilyanın tam adı nedir ? [SS’li]
Merhabalar 03.50 de uçağım var 05.30 gibi istanbulda olucam,saat sabah 10 da da sınavım var nası dinç olabilirim?
İstanbul'a giderken yanımda götürmek istiyorum da uçak altı bagajından geçer mi ?
Hakkında
İlgi Alanları: Oyun,müzik
Forum İmzası:
My mama always used to tell me 'If you can't find something to live for,you best find something to die for.'
Sistem ve Tercihleri
LOL
Caitlyn
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.429
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 24.955 (Bu ay: 668)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.734 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.