Şimdi Ara

17 Yaşında Kız ve 27 Yaşındaki Erkek Sevgili Olması Hakkında (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
17.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anki sevgilimle geçmişteki ilişkisini sordum. Şu anki benimle olan ilişkisi 2. imiş. Benden önceki sevgilisi 27 yaşındaymış ve kızın o zamanki yaşı 17. Şu an kız 18 yaşında ve benimle sevgili. Ben anlayamadım 17 yaşındaki bir kız neden 27 yaşındaki erkekle sevgili olur ya da 27 yaşındaki erkek demez mi ulan bu kız benden 10 yaş küçük diye. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir arkadaşlar. Gerçekten bunu duyunca aklıma her şey geldi ve geliyor da. Bir şeyler söyleyin lütfen, en azından bir yol çizeyim kendime. Teşekkür ederim.

Rütbe yalnızca egonuzu tatmin eder fakat sevgi sizi yüceltir.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

17 Yaşında Bir Kızla 27 Yaşındaki Bir Erkek Arasında Sevgili Olmak

17 yaşında bir kızla 27 yaşında bir erkeğin ilişki yaşaması yasal ve etik açıdan karmaşık bir konudur. Farklı ülkelerde yasal rıza yaşları farklılık gösterir ve 17 yaşındakiler bazı durumlarda rıza gösteremeyebilir. Ayrıca, bu tür ilişkilerde güç dengesizliği ve istismar riski vardır.

Yasal Hususlar:

Çoğu ülkede, iki yetişkin arasındaki rıza yaşı 18'dir. Bununla birlikte, bazı ülkelerde yaş farkı göz önüne alındığında rıza yaşı daha yüksek olabilir. Örneğin, Fransa'da 15 yaşından büyük biriyle 18 yaşından küçük biri arasında ilişki yasa dışıdır.

Etik Hususlar:

Yaş farkının önemli olduğu durumlarda etik kaygılar ortaya çıkabilir. Yetişkinler ve gençler arasında güç dengesizliği olabilir ve bu da istismar riskini artırabilir. Ayrıca, yetişkinlerin gençlerle ilişkileri, gençlerin gelişimine zarar verebilir.

Çocukların Cinsel İstismarı:

Bazı durumlarda, 17 yaşında bir kızla 27 yaşında bir erkek arasındaki ilişki çocukların cinsel istismarı olarak kabul edilebilir. Çocukların cinsel istismarı yasa dışı ve zararlıdır ve ciddi sonuçları olabilir.

Sonuç:

17 yaşında bir kızla 27 yaşında bir erkeğin ilişki yaşaması yasal ve etik açıdan karmaşık bir konudur. Potansiyel risklerin ve sonuçların farkında olmak önemlidir. Herhangi bir ilişkiye girmeden önce yasalara ve etik kurallara uymak esastır. Şüphe duyduğunuz durumlarda, güvenilir bir yetişkinden veya profesyonelden tavsiye almalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben bir ara kendimden 9 yaş birine denk geldim, yaşını doğru düzgün söylemiyordu. Allahtan ilişkiyi çok ilerletmeden uzaklaştım, ne biliyim insan aynada kendine bakınca bir utanıyor

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Bunların ilişkisi de bir ay sürdüğünü söyledi. Ama şimdi acaba kızı kullanmak için birlikte oldu erkek bilemedim. Bazı özel sorular var onları sorsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta erkek 27 yaşında, kız da daha 17 yaşındaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandalizm -- 29 Ocak 2018; 8:54:29 >

• aslinda cokta sakincali bir durum degil (yas farkli) ama 27 yasinda birnin , 17 yasinda bir kizla olmasi cok sakincali
    bence kizin yaptigi yasindan fazla ve o yasta kendinden 10 yas buyuk biriyle sevgili olmasi cok sakat karekterli oldugunu gosterir ciddi dusunmeyeceksen takil derim

ama gel gelleim yas farkina, kizlar cok eken yasta olgunlasiyor , biz erkekler ise cok gec yaslara ragmen hala cocuk ruhluyuz ve sahsen ben bunan gayet mutluyum

birde soyle bisey var, ben 20 hatta 25 yasindayken bile evim arabam yoktu.. yakisikliyim, sexiyim:) iyi karekterliyim yani anliyacaginiz kizlarin bakmadigi her sey var ama para yok :) (cok sukur durum gayet iyi ama iste kizi orya buraya goturecek imkan yok ) ee simdi var , inanin whatsappi gostersem sasirirsiniz, her girdigim mekanda pisti oluyorum :)

olayi anlamisssindir herhalde , kizlar kendini gezdireek oraya buraya goturecek yedirecek icirecek , giydirecek adam ister, ee bir erkek icinde o yaslar 25 ten sonra basliyor o yuzden kizlar genellikle kendiden buyuk erkeklerle cikiyor

bosuna demiyolar yansin geceler pelinsu eceler :)

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America

• Ben 6 yaş üstünde uygun görmüyorum büyük sorunlar oluşturabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ayrıca karıya kıza asla inanma bir erkek bütün onurunu ayaklar altına alır sonunda bir çuval inciri mahvedeceğini bildiği halde doğruyu söyler ama kadın asla bunu yapamaz.

olmuşla ölmüşe çare yok derler dua et bir şey yaşamamış olsunlar.

sende evlenmeyeceksen o kıza elini sürme gençlik şu an uçurumun kenarında. ALLAH sonumuzu hayır etsin.
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sakıncalı derken biraz daha açar mısınız bunu. Ben 27 yaşındaki bir erkeğin o yaştaki kıza her şeyi yaptığını düşünürüm şahsen. Sonuçta uçurum kadar yaş farkı var bana kalırsa. Kız bunu dediği bir anda ciddi düşündüğüm kız, gözümde eridi bildiğin. Bu arada kız olgun ve arada sinirli olabiliyor.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey yaşamış olsa bile bunu kimseye söylemezler değil mi? 27 yaş sonuçta, bu kadar da olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Bunların ilişkisi de bir ay sürdüğünü söyledi. Ama şimdi acaba kızı kullanmak için birlikte oldu erkek bilemedim. Bazı özel sorular var onları sorsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta erkek 27 yaşında, kız da daha 17 yaşındaydı

O soruları sorarsan kız büyük ihtimal senden uzaklaşır, 1 ayda çok şey olduğunu sanmıyorum. Tabi kişilik karakter durumu da var her neyse kız sana güven veriyorsa kurcalama çok.

• quote:

Hocam öyle bir şey yaşamış olsa bile bunu kimseye söylemezler değil mi? 27 yaş sonuçta, bu kadar da olmaz

söyler diyemem söylemezde diyemem iki ucu boklu değnek kardeşim ne desem bilemedim hislerine güven o seni doğru yöne yönlendirecektir.

• quote:

Hocam sakıncalı derken biraz daha açar mısınız bunu. Ben 27 yaşındaki bir erkeğin o yaştaki kıza her şeyi yaptığını düşünürüm şahsen. Sonuçta uçurum kadar yaş farkı var bana kalırsa. Kız bunu dediği bir anda ciddi düşündüğüm kız, gözümde eridi bildiğin. Bu arada kız olgun ve arada sinirli olabiliyor.

bende onu dioyrum iste,18 altinda bir kzila cikmazdim, ama 27 diger sevgilisi cikmis,
    eskisi gibi illa bakire olsun felan geyiklerine gerek yok, ama 18 den (bana kalirsa 20-21 yas olmasi lazim) birnin kendinden 10 yas buyuk biriyle cikmasi yasak ve kanunlara bile aykiri.. cinsel olarak tabikide yasanmistir biseyler ama bilmeeyiz, gunahini almiyim kizin

neyse kiz kendsiyle yasit biriyle ciksa ammmena , cinsellikte yasasin ama kalkip 27 yasinda biriyle cikiyorsa pek saglikli seyler dusunmem ben o kiz hakkinda bence sende cik ama ciddi dusunme

17 yasinda, iken 27 yasindaki sevgili ne yaaa?

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

• benim demek istedigim yas farkli sakincali degil ama bu demek degil ki sen git 18 yasinda kizi 30 yasindaki adamala evlendir ama misal 23 yasindaki kiz 33-34 yasindaki adamla evlenirse cokta yargilamam

• Vandalizm kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem önüne bakman olur. Herkes yanlış yapar artık fazla kurcalama önüne bak. Çok soru sorarsan kız senden uzaklaşır. Belkide hiç bir şey olmadı. Bilemezsin fakat gidip kıza sorarsan olmuş veya olmamış seni bırakır olmamışsa pişman olursun. Böyle şeyleri takmayın artık herkes eline erkek eli değmemiş kız arıyor ama zoru bırak öyle bir şeyin ihtimali yok.

• Anladım Hocam, bana da mantıksız geldi 27 yaşındaki biri ile sevgili olması. 1 ay sürmüş bu 1 ayda ne yaşamış bilemeyiz ama dediğim gibi. Sadece aralarında kısa bir öpüşme olduğunu söyledi o kadar. Daha da ilerisi oldu mu dedim başka bir şey olmadı dedi sonra ben de konuyu kapattım zaten

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Yani o da var. Arkadaşının arkadaşıymış bir de öyle tanışmışlar öyle söylemişti. Anlamadım gitti bu kızları

• quote:

Yani o da var. Arkadaşının arkadaşıymış bir de öyle tanışmışlar öyle söylemişti. Anlamadım gitti bu kızları

iliskinin basinda bunlari paranoya gibi delip desme , cik bu kizla belliki hoslanmissin,

ileride zaten daha iyi taniyinca ogrencen ne olup ne olmadigini

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.