Çok yazık 2.el 2015-2016 model D yi geçtim artık C segmenti için bile 200 bin BÜTÇE Y E T M İ Y O R....emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum...Haram ZIKKIM OLSUN ... ayda 5 - 6 bin maaş alan bir çalışanın neredeyse 40 AY yemeden - içmeden para biriktirip 2. EL bir C segmenti aracı bile zar zor alabileceği; FAKİr ve geri kalmış bir ortadoğu ülkesi olduk...aaaa ama her ay da 1 doğalgaz buluyoruz ha bi de TOGG yapacaz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 19 Ekim 2020; 20:48:24 > |
200 BİN 2. el için bile artık PARA etmiyor...

-
-
Araba sevdasını bir süre ertelememiz gerekecek. Ne kadar süre bekleriz onu Recaizade Mahmud Ekrem bilir.
-
Yaşamayı sadece 1 ekmek 1 tas yemek yedikten sonra TV izleyenler azalmadan hiçbir şey düzelmez.
Muharrem İnce Ps5 için tweet atmış altına öyle yorumlar var ki işte o insanlar oy verdiği sürece bize her şey haram. İstiyorlar ki hobimiz olmasın, 1 ülke görmeyelim, 1 telefonumuz olmasın herkes tuşlu kullansın hatta ankesörlü telefon kullansın. Teknolojiyi en geriden takip edelim.
-
2030 minimum araba fiyatlarının alınabilir seviye olan 2010 yıllarına gelmesi için ortalamada 2035 leri bulur, tabi 2023 yılında malum kişi ve partinin gitmesi koşuluyla, gitmeze sonsuza dek unutunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336FAraba sevdasını bir süre ertelememiz gerekecek. Ne kadar süre bekleriz onu Recaizade Mahmud Ekrem bilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek başına iktidar secmediniz cezası vergi oldu, birdaha ayağınızı denk alın tek parti seçin
46 yaşındayım 4 binlira maaşım var..
eşimde çalışıyor oda asgari ücret alıyor
2 çocuk okutuyoruz var gerisini sen getir.
otomobil kredisi ödüyorum 1.5 senem kaldı..((..)) gülme ile ağlama arasını ayarlayamadım kusura bakmayın..
2019 aralığında 137 aldığım araç şuan 250 seviyelerinde..
bu yazdıklarınız
ben hep 50 liralık alıyorum...
inadına ah parti..
başkaları gonuşur ah parti yapar..
çalıyor ama çalışıyorculara gelsin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336FAraba sevdasını bir süre ertelememiz gerekecek. Ne kadar süre bekleriz onu Recaizade Mahmud Ekrem bilir.
okudum o kitabı güzel ironi..
kürk mantolu madonna yı
şarkı madonna ile karıştıran güzel yurdum haber yorumcusu bayana gelsin.
sıradaki şarkı..)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Yaşamayı sadece 1 ekmek 1 tas yemek yedikten sonra TV izleyenler azalmadan hiçbir şey düzelmez.
Muharrem İnce Ps5 için tweet atmış altına öyle yorumlar var ki işte o insanlar oy verdiği sürece bize her şey haram. İstiyorlar ki hobimiz olmasın, 1 ülke görmeyelim, 1 telefonumuz olmasın herkes tuşlu kullansın hatta ankesörlü telefon kullansın. Teknolojiyi en geriden takip edelim.
eğitim şart cahil fazla
işte durumumuz..(
-
şu ilan bile ibretlik bir durum...araba patlak-ağır hasarlı-muhtemeln şaseler dahi işlemli bu haliyle neredeyse 300 bin eidyor...
Coğrafya KAderimiz...ülkemin insanları da masallara DOYMADI-DOYAMADI...
Din - İman - Muhafazakar sos - Doğalgaz müjdesi - Togg müjdesi müjdeler müjdesi...
sonuç yarın seçim olsa hala Yüzde 40 NEt oyları var...
demek ki propaganda ve beyin yıkama faaliyeti son derece başarılı...
olan da senin benim gibi olan bitenin farkında bilinçli-sorgulayan vatandaşlara oluyor...yoksullaştıkça yoksullaşıyoruz...fakirleştikçe fakirleşiyoruz....
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghostikişu ilan bile ibretlik bir durum...araba patlak-ağır hasarlı-muhtemeln şaseler dahi işlemli bu haliyle neredeyse 300 bin eidyor...
Coğrafya KAderimiz...ülkemin insanları da masallara DOYMADI-DOYAMADI...
Din - İman - Muhafazakar sos - Doğalgaz müjdesi - Togg müjdesi müjdeler müjdesi...
sonuç yarın seçim olsa hala Yüzde 40 NEt oyları var...
demek ki propaganda ve beyin yıkama faaliyeti son derece başarılı...
olan da senin benim gibi olan bitenin farkında bilinçli-sorgulayan vatandaşlara oluyor...yoksullaştıkça yoksullaşıyoruz...fakirleştikçe fakirleşiyoruz....
sevgili kardeşim istanbulda isen gel bir kahve ısmarlayayım forum müsede etmiyor ne yazık siyaset vs..
katma değer üretmeyen ülkeye döviz girdisi sağlanmadığı sürece batmaya ve paranın değer kaybetmeye devam edeceği aşikarken..
çıkıp hala çılgın projeler ve halkın aklını çelen ve yanlış algı operasyonu yapanlara kanan ve inan bir topluluk var ortada..
kurunun yanında yaşda yanıyor malesef.
-
Aciliyetiniz yoksa almayın bekleyin. Coronanın 2.dalgası Avrupa’ya ulaştı. Bize de gelmesi uzun sürmez. O zaman göreceğim piyasaları
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Avrupaya bile daha net gelmediquote:
Orijinalden alıntı: erc44
Aciliyetiniz yoksa almayın bekleyin. Coronanın 2.dalgası Avrupa’ya ulaştı. Bize de gelmesi uzun sürmez. O zaman göreceğim piyasaları
Bırak 2. Dalgayi şu ekonomik ortamda Corona Tsunamisi gelse hiç bir önlem alamazlar.almayacaklar...2 Kasım'da üniversitelerde de yüzyüze eğitime geçilmesi planlanıyor...ki olabilir.. ekonomisi öğrenci ile dönen pek çok küçük şehir bitik durumda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çare belli. Bireysel ikinci el, sıfır araç ithali serbestisi.
Evet kurunun yanında yaşta yanıyor bu aynı feto de olduğu gibi yıllar önce cemmat hakkında çok ciddi uyarı yapan muhalefeti tu kaka yapan şimdide ekonomik kriz diyincede hadi ordan kirz falan yok diyen bu iktidarı destekleyen kesimi düşününce bir nebze de olsa diyebiliyorumki ne krizi canıım daha yok kriz falan ama az kaldı yakında gelir diyip kendimi rahatlatıyorum.
Avrupa’da kapıda. Fransa ve Belçika önlem almaya çalışıyor. O yüzden beklemekte fayda var. Tabi bu benim düşüncem. Ben beklemedeyim
quote:
Aciliyetiniz yoksa almayın bekleyin. Coronanın 2.dalgası Avrupa’ya ulaştı. Bize de gelmesi uzun sürmez. O zaman göreceğim piyasalarıikinci dalga gelince daha da artmayacak mı peki fiyatlar , beklemek mantıklı değil o zaman.
Tabi ki artabilir. Ama ben işin ekonomik boyutunu düşünüyorum. Perşembe günü merkez bankası faiz arttırabilir. Dolar 8 lira ve daha da artabilir. Yani ülke olarak ekonomik darboğazdayız. Ve 2.dalga gelirse daha büyük bir ekonomik kriz baş gösterir. Devlet kısa çalışma ödeneği için günlük 39 TL ödeyecek. Bu durumda bir çok ailenin eline aylık çok cüzi bir para geçecek. Belki de bir çok fabrika üretime ara verecek. O zamanda araba fiyatları böyle olur mu göreceğiz. Ben şahsen sıfır egea yada 10 yaşında 200 bin km yapmış arabaya 150 bin lira vermek istemiyorum. Ocak ayına kadar bakalım durum neyi gösterecek
quote:
Tabi ki artabilir. Ama ben işin ekonomik boyutunu düşünüyorum. Perşembe günü merkez bankası faiz arttırabilir. Dolar 8 lira ve daha da artabilir. Yani ülke olarak ekonomik darboğazdayız. Ve 2.dalga gelirse daha büyük bir ekonomik kriz baş gösterir. Devlet kısa çalışma ödeneği için günlük 39 TL ödeyecek. Bu durumda bir çok ailenin eline aylık çok cüzi bir para geçecek. Belki de bir çok fabrika üretime ara verecek. O zamanda araba fiyatları böyle olur mu göreceğiz. Ben şahsen sıfır egea yada 10 yaşında 200 bin km yapmış arabaya 150 bin lira vermek istemiyorum. Ocak ayına kadar bakalım durum neyi gösterecekAnlıyorum vermek istediğiniz mesajı, ancak umarım daha beter bir duruma gitmeyiz, yazık bunca genç beyine, o kadar pırıl pırıl yetişmiş insan gücümüz var ki. Kurunun yanında onlarda eziliyor bu düzende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kdv= kazık daima vatandaşa.
Sonra yok ben bilmedim duymadım demeyin :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Yaşamayı sadece 1 ekmek 1 tas yemek yedikten sonra TV izleyenler azalmadan hiçbir şey düzelmez. Muharrem İnce Ps5 için tweet atmış altına öyle yorumlar var ki işte o insanlar oy verdiği sürece bize her şey haram. İstiyorlar ki hobimiz olmasın, 1 ülke görmeyelim, 1 telefonumuz olmasın herkes tuşlu kullansın hatta ankesörlü telefon kullansın. Teknolojiyi en geriden takip edelim. |
46 yaşındayım 4 binlira maaşım var.. eşimde çalışıyor oda asgari ücret alıyor 2 çocuk okutuyoruz var gerisini sen getir. otomobil kredisi ödüyorum 1.5 senem kaldı..((..)) gülme ile ağlama arasını ayarlayamadım kusura bakmayın.. 2019 aralığında 137 aldığım araç şuan 250 seviyelerinde.. bu yazdıklarınız ben hep 50 liralık alıyorum... inadına ah parti.. başkaları gonuşur ah parti yapar.. çalıyor ama çalışıyorculara gelsin... |
Araba sevdasını bir süre ertelememiz gerekecek. Ne kadar süre bekleriz onu Recaizade Mahmud Ekrem bilir. |
ekşi sözlükte bir başlıkta görmüştüm çok hoşuma gitmişti. 2016: BMW-Mercedes-Volvo, iphone , otel tatili 2020: 1.0 motor, xiaomi telefon, kamp yapmak süper. 2024: araba sağlıksız yeaa ben bisiklete biniyorum, ankesörlü telefon, tatillerde köy gibisi yok. |
aga bir kaç yıl önce sen ah partiyi savunmuyor muydun ? sonunda aklın başına geldi demek .e hayırlı olsun. |
şu ilan bile ibretlik bir durum...araba patlak-ağır hasarlı-muhtemeln şaseler dahi işlemli bu haliyle neredeyse 300 bin eidyor... Coğrafya KAderimiz...ülkemin insanları da masallara DOYMADI-DOYAMADI... Din - İman - Muhafazakar sos - Doğalgaz müjdesi - Togg müjdesi müjdeler müjdesi... sonuç yarın seçim olsa hala Yüzde 40 NEt oyları var... demek ki propaganda ve beyin yıkama faaliyeti son derece başarılı... olan da senin benim gibi olan bitenin farkında bilinçli-sorgulayan vatandaşlara oluyor...yoksullaştıkça yoksullaşıyoruz...fakirleştikçe fakirleşiyoruz.... |
2030 minimum araba fiyatlarının alınabilir seviye olan 2010 yıllarına gelmesi için ortalamada 2035 leri bulur, tabi 2023 yılında malum kişi ve partinin gitmesi koşuluyla, gitmeze sonsuza dek unutun
![]() |
Teknolojik olmayan seyler de ulasilabilir degil ki. Ickiden keriz vergisi aliyorlar. Et sut gibi temel gidalar da pahali. Tek koruduklari kuru ekmek. Ekmege zam gelecegi zaman ahaber bir hafta bunu tartismisti. Neyse ki ekmege dokunmadilar da ulke insani hayat kaynagindan mahrum kalmadi |
ikinci dalga gelince daha da artmayacak mı peki fiyatlar , beklemek mantıklı değil o zaman. |
Benzer içerikler
- aliexpress bu ürün adresinize gönderilemiyor
- debriyaj sertleşmesi
- atmaca car
- otovadeli şikayet
- toyota auris 1.4 d-4d otomatik
- ford mondeo 2022
- transporter 2025
- honda civic 2022 fiyat listesi
- 1.3 tce motor kullanan araçlar
- fiat egea 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X