!!!KAMPANYA BİTTİ!!!
YENİ GELİŞME: 400 TL'YE YÜKSELTİLMİŞ KUPON MİKTARI! Şuan mantıklı bir indirim var.
ESKİ 12-13 KASIM
Kargoyu bedavaya getirmiş oluyorsunuz. O kadar. Bilgisi bulunsun forum ahalisinin. Bu kampanya kapsamına girmiyorsa eğer, almak istediğiniz ilanın sahibiyle anlaşıp gerçek dışı ilan verdirip sokabilirsiniz kampanyaya. SAKIN UNUTMAYIN 10 DESİ SINIRI VAR! ÜSTÜNÜ KABUL ETMİYOR KARGO ŞİRKETLERİ. Sadece param güvende alımlarında geçerli.
GTA 5 100 FPS Ekran Kartı Tavsiyesiniz Nedir Forumdaşlar?
PCLe 2.0 anakart ve İ5-4590 işlemci var. Mevcut ekran kartım (MSI N550GTX TI Cyclone II 1GB) bu oyunu 30 FPS en düşük ayarda oynatıyor. Özellikle belleği yetmiyor. Yükseltmek istiyorum.
1080P, maksimum çözünürlükte ortalama 100 FPS alabileceğim en ucuz kart nedir sizce? İkinci elde olur.
GTA 6'ya basit seviyede girebilirim diye düşünüyorum yükselteceğim kart ile.
Chatgpt'ye sordum. 1660-50S, 1070, 1060 6GB, RX580 öneriyor.
İADE EDİLDİ! Baseus Bowie H1i ANC Kullanıcı Deneyimi!
Selamlar. Bu kulaklığı almayı düşünenler kesinlikle bu konuyu okusun.
Kulaklığı 1 hafta önce Amazon'dan(satıcı-gönderici) aldım. 1 haftadır test ediyorum. Kuponlar ve puanlarımı biriktirdim bu kulaklık için. Onlar çıktıktan sonra bu kulaklığa 23 Dolar ödedim. Özellikle %70 ses düzeyinde 100 saat kullanım vaadi için tercih ettim. Deneyimimden sonra en fazla 20 Dolar edeceğine karar verdim.
Ben şuan pili hariç memnunum. Üretim tarihi 2023 sonbahar olmasına rağmen bana pilin sağlığında kayıp varmış gibi geldi. 100 saati tutturabilecekmişim gibi gelmiyor çünkü. Bir sebepte BT5.3 LE destekli cihazım yok. BT5.3 ile 5.0 arasında enerji tüketimi farkı olduğu için bundanda kaynaklı olabilir.
Kulak zarınız hassassa(kulak hastalığı geçirdim) veya baş bölgesi terleyen biriyseniz kulaklık pedlerinde içerisinin hava almak için delikleri olmadığını bilin. Direk kendinden basınç oluşturuyor kulağınıza kulaklık.
Basseverler kesinlikle almamalı, ben tiz sevdiğim için sıkıntım yok. Uygulamada desteğide yetersiz.
Artıları
+ Ses seviyesi %50'de bile gayet yüksek müzik için
+ Tizler baskın
+ Materyal kalitesi iyi
+ Tuşlar yumuşak basımlı
+ Ergonomik
+ Pedler rahat
+ Oyun için düşük gecikme, Ekolayzer, Uzamsal Akustik modu var uygulamada
Eksileri
- Baslar ciddi zayıf
- Gürültü engelleme sadece kulaklıktaki tuştan açılıyor
- Gürültü engelleme 10 üzerinden 4 civarında çalışıyor, yakındaki düzenli ve ani sesleri kesemiyor (vantilatör gürültüsü, parmak şıklatma sesi gibi)
- Transparan modu yok, GE kapalıyken bile biri seslense zor duyarsınız müzik dinliyorken
- Kulak pedleri resimlerdekinden küçükmüş, kulağınız büyük veya kepçeyse rahat edemezsiniz
- Kulak pedleri tam kapalı suni deri, hava alabileceği delikler yok, terletebilir veya hassas kulak zarı olanları fazla basınçtan aşırı rahatsız edebilir
- Baseus uygulamasının arayüzü kötü, amoled mod yok, sürekli konum aç istiyor, Türkçe yok ve sadece bir tane widget var
- İki cihaza bağlıyken pil çok daha hızlı düşüyor
- En az Bluetooth 5.3 LE destekleyen cihaza bağlamazsanız 100 saat kullanım süresini tutturmak imkansız
- - -
Dediğim gibi 20 Dolar civarına (mümkünse 15 Dolar) denk getirebilirseniz alın bu kulaklığı. Ederi budur bence. Genellikle video, film izlemek için kullanıyorum. Ben şuan memnunum üründen. Müzik için daha güzel seçenekler bulunabilir.
- - -
#Baseus #Baseus Bowie #Baseus Bowie H1i #H1i #Kafaüstü #Kulaklık #İnceleme #Test #Deneyim
Matrix 5 (202?) | Drew Goddard
https://www.donanimhaber.com/matrix-5-icin-hazirliklara-baslandi--176000
Yönetmen: Drew Goddard
Yapımcı: Lana Wachowski
Geliyor yeni film.
Ayrıca 2019'dan şöyle bir haber buldum. https://www.sinemaria.com/matrix-5-geliyor// Buna göre başlangıcı anlatacak yeni film.
Konu güncellenecektir...
Fotorafı
İnstagramı bu olmalı.
FAcebook hesabıda bu
https://m.facebook.com/denizcasuk?locale=tr_TR
Numarası 5427372688
İsmi deniz casuk.
Sözüne güvenip ibanına 1800 attım. Kalanını param güvendeyle ödedim. Ürünü kusurlu buldum, iade etmek istedim. Ama 1800'ü vermem 1 hafta uğraşırsın diyip onaylamam için tehtit etti. Kaydı var.
İbanı bu ; TR57 0011 1000 0000 0106 2169 07
Lütfen, mesaj atın iade edilsin param. Ürün kullanılamayacak derecede kusurlu.
Herkes dua etsin birileri cesur olup öncülük yaptı, yoksa yenilginin kallavilisi yerelde gelecekti. Daha çok yol olsada, en azından kaybın baş aktörü gönderildi.
Türkçesi: Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı
Imdb Linki:
The Hunger Games kitap serisinin, dördüncü kitabından uyarlananan filmi. Film serisinde beşinci.
Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2023
Yönetmen: Francis Lawrance
Konusu: Açlık oyunlarının başlamasının 10. yılında geçiyor, 18'indeki Coriolanus Snow'un 12.nci Mıntıka'dan haraç Lucy Gray Bird'ün akıl hocası seçilmesiyle başlıyor hikayemiz.
Bugün çıkan karakter tanıtım kısa videosu;
Konusu yokmuş, olsun dedim. Pek beklentim yok. Güncellerim akış geldikçe.
İzlendi. Tavsiye edilir. Çerezlik.
100 milyon dolar bütçeye, 340 milyon dolar gelir elde etti.
Beni takip edenler biliyor. Her zaman her seçeneğin aktif tutulmasından yana oldum. Kılıçdaroğlu adaylığına çok az ihtimal verdim. Genç ve dinamik biri aday olur rahat kazanır dedim. Yüzlerce kere. Akşener masadan kalkınca söylemini destekledim. Geri dönüp Kılıçdaroğlu artık adayımız açıklanınca, Babacan var bu işi bilir yanlış yapmaz diye desteklemek zorunda kaldım. Ne kadar KK'nın söylemlerini sevsemde bende kazanacak adaycıydım. Bende biliyordum ve söylüyordum herkes gibi, KK dışında her olası aday rahat kazanırdı şu ortamda. Ama artık olan oldu. İlk turda sonuç bu. Müessibler açıklanan verileri kabullenmişken bizi hiç birşey düşmez. Rezil ettiniz bizleri. İlk turda az farklada olsa alırız diye düşünüyordum. Artık YETER, doğru kararı verin ya verin.
Uzlaşma yapmayada yanaşmıyor KK. 2018'de de aynısını yaptınız, her yerden bizimle seçim sonrası uğraşmayın bırakalım dediler. Siz buna uyup Gül'ü aday yapıp gözü kapalı kazanmak varken bizim 5 senemizi çöp ettiniz. Kaç yıldır söylüyorum, ısrarcıyım. Gül aday yapılsaydı çoktan bitecekti dönemleri.
Madem onlarla anlaşmayacaksın o zaman desteklerini %40 altına düşürecektin halkı ikna ederek. Seçmenlerin en az %60'ı muhalif olan ülkede ilk turda %50'yi aşamıyorsan ya muhalifleri sandığa getiremedin ya bazı şeylere gözyumuyorsun. Başka açıklaması yok. Herkesi bu kadar beklentiye soktunuz, millet hapsi bile göz alarak cesaretle savundu sizi. Yaptığınız iş değil. Olan bize olur.
Eğer sandığın güvenliğini sağlayamıyorsan eğer muhalif çoğunluğu sandığa getiremiyorsan eğer gereken emri verecek gözü karalığa sahip değilsen seçime girme hatasını niye yaptın? Kaç defa yazdım bilmiyorum, ama çok kere söyledim ya. Demokraside ilk seçenek sandıktır, lakin tek çare değildir.
Yapılabilecek 3 şey var. Adam akıllı karar verin artık. Bıktık artık. Canımızla sınanıyoruz biz.
1- %60'ı muhalif seçmenin ne yapıp edip sandığa getirtip %50+1'i tek kişide buluşturacaksın. Sahip çıkacaksın milletin oyuna.
2- Sandığı boykota yönlendireceksin, katılımı %50 altına indirip sandık meşruiyetini düşüreceksin. Sebebi oldukları çöküşü üstlerine bırakacaksın. Ve bekleyeceksin.
3- Seçimin sürecinin ve gününün adaletsizliğini anlatarak seçimden çekilecek ve halkı sivil itaatsizliğe çağıracaksın.
Başka kazanma yolu yok. Meclis çoğunluğu onlardayken yargılanmaları hikaye 5 sene daha. Bizi kurtarın bizi. Bedelini bize ödetecekler.
Birinci yolu tercih ederseniz, milleti sandığa götürtüp yinede %52'nin üstünde bir oy aldırırsanız (o veya bu şekilde) Erdoğan'a, kan kusturur 5 sene hepimize. Şakası yok.
İkinci yolu tercih ederseniz, 3 senedir oluşan büyük yıkım ortaya çıkınca halkın isyanıyla beraber erken seçime zorlarsınız. Meşruluk kurulabilecek çoğunluk katılmadığı için dünyayada bu hakkınızı kabul ettirebilirsiniz. Gecikmeli ama gerçek bir ezici galibiyet için.
Üçüncü yolu tercih ederseniz, çok ama çok cesur olmanız gerekir. Gerçekte olanları anlatın halka. Yaşatılan adilsizliği. Sonu nereye gider kestiremiyorum, ama muhalif blok olan kitle üzerinde baskı kuramazlar artık. Bizde yıllardır o cesaret var. Peki sizde gereken emri verecek özgüven varmı...
Ezcümle. Bu saatten sonra 3 yol görüyorum.
YA KAZANACAKSIN!
YA MEŞRULUKLARINI BİTİRECEKSİN!
YA CESARETLİ OLACAKSIN!
SON DAKİKA! Kılıçdaroğlu: 2.Turda Mutlaka KAZANACAĞIZ!
Kılıçdaroğlu: Seçim balkonda kazanılmaz. İkinci turda kazanacağız! Mutlaka KAZANACAĞIZ!
Veri girişi devam ediyor.
Açıklama geldi!
Kılıçdaroğlu: Sistemi bloke ediyorlar, ısrarlı itirazlarla! İtirazlarla olacağı engelleyemezsiniz. Milletin iradesine bloke koymayın! OLDU BİTTİYE İZİN VERMEYECEĞİZ! Ülkemizin belirsizliğe tahammülü yoktur. HALKI OYALAMAYIN! ALGI YÖNETİMİYLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN! Milletin iradesinden korkmayın!
Demokrasi için mücadele çağrısına hazır olun.
Sandıkta kazanıldı, NET.
Meclis'te CB'de muhalefette. Gerçek veriler muhalefet tarafından açıklanacak. Lütfen SANDIĞI TERKETMEYİN!
Son Giriş: 19 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.893
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 944.939 (Bu ay: 4.439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88.483 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic