Ama Donanımdan Pek Anlamıyorum.. Ben oyunlardan artık iyi performans almak istiyorum.. Elimde p4 2.0 ghz _ 1gb ram _ 128mb fx5200 özellikli bi sistem var ama artık beni tatmin etmiyor bu..
Acaba 2000 YTL lik nasıl bi sistem kurabilirim.. Oyun için..
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
Ama Donanımdan Pek Anlamıyorum.. Ben oyunlardan artık iyi performans almak istiyorum.. Elimde p4 2.0 ghz _ 1gb ram _ 128mb fx5200 özellikli bi sistem var ama artık beni tatmin etmiyor bu..
Acaba 2000 YTL lik nasıl bi sistem kurabilirim.. Oyun için..
Şu an sistem kurmak için hiç uygun bir zaman değil. Hem işlemci kıtlığı var hemde çift çekirdek işlemcilere yavaş yavaş geçiş var. Madem amacın oyun iyi bir ekran kartıyla sorunun çözülür bak burada bir arkadaş almıştı hatta testlere başladı ekran kartıyla elindeki 5200 den sonra çağ atlamış gibi olursun. Paranıda önümüz yaza sakla daha güzel değerlendir derim.
AMD 3700 San Diego ( FX Serisinin Ufak Kardeşi ) 230$ Epox 9NPAJ4 Ultra 130$ Sapphire x800Gto 200$ Ram'in aynıkalsın 80*2 SAamsung HDD al Raid 0 Yap tek 160 lık alma bence! 110$ Rahat oyun oynamak istiyorsan eğer wireless bir klavye mouse seti 35$
Ve diğer detaylar...
Fiyatlar için Gi Gatek e bakabilirsin!
quote:
Orjinalden alıntı: fx57
O Paraya bence;
AMD 3700 San Diego ( FX Serisinin Ufak Kardeşi ) 230$ Epox 9NPAJ4 Ultra 130$ Sapphire x800Gto 200$ Ram'in aynıkalsın 80*2 SAamsung HDD al Raid 0 Yap tek 160 lık alma bence! 110$ Rahat oyun oynamak istiyorsan eğer wireless bir klavye mouse seti 35$
Ve diğer detaylar...
Fiyatlar için Gi Gatek e bakabilirsin!
+1 ankartı DFİ lanparty ultra veya sli alabilirsen fena olmaz harddiskleride sata 2 veya sata NCQ olanından 2 tane alıp raid 0 yaparsan makine jumbo olur herhalde
Sistemin diğer parçalarını ayrıntılı yaz. Ramin özellikleri nedir? Hdd kaç gb? Kasan nedir? Monitör ??
Bence iyi bir tane Agp ekran kartı al. 256 MB X800GT veya ikinci el 6800GT bulursan sene sonuna kadar götürür. Eğer güç kaynağın iyi değilse 400 watt Fsp güç kaynağı alamnda yarar var. Elinde kalan parayı da bir kenara dolar olarak ayır. Forumu takip et. Artık yenilemek gerektiğini düşündüğün zaman gene burdan tavsiyelerle güzel bir sistem toplarsın. Ama şimdi almak istiyorum dersen. Aşağıdaki gibi bir sistem olabilir.