Şimdi Ara

200 BİN 2. el için bile artık PARA etmiyor... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
4
Favori
27.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık bizlere,insan gibi yaşamayı bile çok görüyorlar.

• sadece arabamı herseyini fiyatı kadar yüksek ki maaşın bir ederi kalmadı.

• silentdark44 S kullanıcısına yanıt

AKP'li bir vatandaş, bende AKP'liyim ama allahdan kör değilim ya allaha şükür düşünebiliyorum. Bizi bu hale sokan AKP ve yandaşlarından gün gelecek fazlasıyla bu durumların hesabı sorulacak sen hiç kafanı yorma ,ama o zamana kadar Ülkeyi satabildiğiniz kadar satın,bölün,parçalayın. O gün geldiğinde kaçacak bir ülkeniz merhamet eden bir Türk Vatandaşı göremeyeceksiniz.

• asgari ücrete %30 zam gelirse çil yavrusu gibi dağılırlar

• daha bugün Bulgaristandan döndüm ,

biraz klasik olacak ,fakat kıyaslama yapamadan duramayacağım ,

benim kayınço 100 000 km de otomatik opel vektra aldı ,

1500 leva, tl ye vurursak 7500 tl gibi bir rakam ,

kendi aracıma mazot aldım , shell v power 2,20 leva - 11 tl gibi ,

sözüm ,bizim tl bitmiş ,beş para etmiyor ,yurtdışına çıkınca ,

daha net anlaşılıyor ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

Yaşamak sadece araba alıp ev almakta değildir. İngiliz emeklisi Türk topraklarında yazlık alabiliyor veya Alman.. Her yaz gelip değerli sterlinini veya eurosunu bozdurup denizine girip, çimlerini sulayip ülkesine dönüyor. Yaşamak düzenli tatil yapabilmektir, dilediğin ülkeye gidip gezebilmek farklı kültürleri taniyabilmektir. Sıkıntıya girmeden teknolojiye ulasabilmektir. Bizim karı koca asgari ücretle çalışan arkadaşımız var, borç ile ev aldılar, 30 sene kredi ödeyecekler, sorarlarsa ev sahibi bunlar.

İkisinin de ödeyecekleri kredi yaklaşık kira bedeli kadarsa akıllı insanlarmış tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt

bende AKP'liyim derken!!!

sizin tersinize gelen AKP'li oluyor demekki.

allah insanı kör ve sağır ve akıldan mahrum etmesin inşallah.

kendi hayal dünyanızda nasıl bir fantaziniz var anlamadım ama hayal gücünüz baya yüksek.

türk insanı her zaman merhametlidir. merhamet göstermeyen zaten türk değildir.

• ne diyelim, herkes hak ettiğini yaşar.

Bomboş bir mesaj, şu ülkeyi Çiftlik gibi yönetip, halkına vatandaşına her hafta değişik vergiler yada vergi artışları reva görenlere, milletin yuZde 60 ini asgari ücrete mahkum edenlere var mı 2 çift laf???

1. Si politika herkesin harcı değil,yalan dolan dün ak dediğine yarın kara, dün kara dediğine bugün ak demeler tarikat cemaat işleri falan herkesin midesi bünyesi kaldırmaz....

Ama İddia ediyorum şu forumdan 20 adam toplasak bu ülkeyi çok daha iyi yönetir.ne kadar çapsız işe yaramayan adam çoğu politikacı - siyasetçi.....

• etoiledorient kullanıcısına yanıt

Aklın yolu birmiş demek ki, bana yazan çizen olmadı henüz, ben devletin yerine olsam 1 den fazla sıfır araç alıp satan herkesi vergiyle bir güzel öperdim, otomobil firmalarına güzel bir ceza çakardım.

• pixelbs kullanıcısına yanıt

orada asgari ücret kaç leva hocam, banane tl fiyatıyla kaç para ettiğinden?

adamların alım gücünü kavrayabilmek için ortalama maaş kaç leva, ev fiyatları kaç leva, asgari ücret kaç leva? bunları söylemen lazım

inşallah maşallah hocam

• Bu ulkenin cahil iq su 50 bile olmayan zombilerinden çok şey bekliyorsunuz disardaki kedi köpek bunlardan daha faydali vatana millete

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Adamlar her haftasonu Edirne'de.deli gibi alışveriş yapıyorlar...en kötü araba Opel Astra....

Ki ne arabalarla geliyorlar...paspal Bulgar dersiniz...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.