Şimdi Ara

1.36 milyonluk 2.el araca ne kadar pazarlık yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın arabam.com’daki değeri 1.16 milyon, sarı sitede bu araca benzer bakım ve kilometredeki diğer ilanlar genelde 1.25-1.32 milyon arasında (arada uçan kaçanlar hariç), hatta ilgilendiğim ve bu araçla hemen hemen aynı olan başka bir araç bugün 1.28’e satılmış. Normalde ortalamaya oranla bu kadar fazla fiyata satışa koymuş birisine teklif yapmayı düşünmezdim ama yakın çevremdeki tek araç bu. Sizce satıcıya teklif yapsam 1.3 milyon civarına düşer mi, yoksa yüzüme tükürmeyi daha kârlı mı bulur?

Edit: Bu arada biz maximum 1.32 milyona çıkabiliriz krediler malum. Bir de pazarlık nasıl yapmak gerekir onu da çok bilmiyorum ve sevmiyorum ama bu işten anlayan varsa bir el atarsa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sglc -- 2 Mayıs 2025; 19:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçen 1 milyon 320 bin TL , alacagın araba 1 milyon 360 bin TL. yani 40 bin TL pazarlık çok rahat yapılır.

pazarlık yaparken son fiyat nedir, son oluru ne olur, dibin dibi nedir gibi çakma sözlerle pazarlık yapmayın. aklınızdaki fiyatı verin, o da uyarsa direkt kabul eder uymazsa bida fiyat verir. öyle öyle ortaya varırsınız örneğin;

mal 1000 TL

" benım aklımdaki fiyat 600 TL hocam uygun mudur size?

" maalesef 600 kurtarmaz 800 TL son olur

" o zaman ne senin ne benim, ortamız 700 TL hayırl ıolsun dıyelım mı?

" tamamdır sattım gitti

pazarlık budur.

1000 TL lik mala son fiyat nedir son oluru nedir dersen adam 800 der. ondan sonra 600 olur mu dersin, adam sana "son olurum 800 demedim mi kardeş niye düşük diyosun " diye kavga çıkarabılır. ki haklıdır.

• İlanlardaki fiyatların hiç bir geçerliliği yok. Hangi fiyatlardan alınır satılıyorsa ederi odur.

Fiyat teklif edersiniz olur ya da olmaz der. 1500 lük arabayı galeri alsa 1300-1350 nin üstüne almaz. Galeri fiyatı ile alıcı fiyatı arasında bir fiyata anlaşırsanız iki taraf için de adil bir ticaret olur.

Arabanın modeli,satış hızı,piyasasına göre %5-10 bandında pazarlık normal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.