Şimdi Ara

Zenfone 5 Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Zenfone 5 almaya karar verdim sayılır telefonu elime aldıkdan sonra baktıktan sonra nasipse alacağım. Öncelikle kullanan kişiler ısınma sorunu oluyormu telefonda intel bir sıkıntı yaratıyormu grafik sizce yeterlimi grafigi biraz kötü kalmış gibi telefonun ama alınabilirmi ? Yavaşlama vs. oluyormu ? En onemlisi şarj herkez şarjdan şikayet ediyor sadece intel tabi güçlü sistem güçlü batarya istemesi demek fakat ne yaparak kaç dakika süre yetiyor şarj sadece telefon görüşmesi yapsan bile öldürüyormu şarjı? Telefon sizce saglammı?

• fiyatına göre iyi telefon.
    inceleme videolarında olumlu sonuç aldı
    batarya içinde tasarruf modu var.
    tasarruf modunda kullanmassan çabuk bitiyor bataryası
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    o fiyat aralıgında sence daha iyisi varmı önerebilecegin zenfone 5 kadar güzel tasarım ve özellikte olan . ufak çaplı yeni telefon yapanlar çıkıyor ve çogunu bilmiyorum iphone htc nokia gibi markalar haricinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

o fiyat aralıgında sence daha iyisi varmı önerebilecegin zenfone 5 kadar güzel tasarım ve özellikte olan . ufak çaplı yeni telefon yapanlar çıkıyor ve çogunu bilmiyorum iphone htc nokia gibi markalar haricinde.

Cihaz gayet iyi,performans falan olarak bakınca alınır tabi ama bataryası ve ses kalitesi büyük handikapı.Bataryası biraz geride açıkcası,Moto G'den %25 civarında daha az bataryası ki bu boylarda bir cihaz için bu veri önemli veri.Birde sesi çok az çıkıyor,bunuda söyleyim.O fiyat aralığında Moto G de çok iyi cihaz,birde Xperia Sp.Bence dediğim iki cihaz hem batarya olarak,performans olarakda daha rahat ettirir.

Zenfone 5 Alınır Mı ?

• berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Pil Hakkında Korkuyodum Fakat 1 Günü Çıkartacak Derecede Bir Pile Sahipmiş normalde asfalt 8 de herhangi bir cihaz 15dk de %13 şarj yerken asus 15 yiyor aşırı da oynamalar yok tabi totalde yaklaşık %20 30 arasında dakikaya dek gelir bu ama etkilemez gibi o kadar. Ses Kalitesine İyi Diyorlar heryerde iyi bir derece çıkartıyor ortalama sese sahip gibi ama neden öyle dedin anlamadım :/
  • al dostum al kimseye bakma sen internet olsun hız olsun o fiyat aralığındaki telfonların hepsini geçer ben aldım 10 gündür kulanıyorum herkes hasta şarjı normal
  • Geçenlerde abime aldık başarılı telefon batarya biraz sıkıntı ama gerçekten fiyatına göre güzel telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu videoyu izleyince bende olumsuz etki yaptı Zenfone 5 İnceleme böyle deyip gidip alıyormuşum belli olmaz bide bulunmadığı söyleniyor bulabilecekmisin?
  • reddes kullanıcısına yanıt
    Ben Birşeyi istedimmi bulurum :) :P Teknosada bulunuyor sipariş üstüne de getiriyorlar telefonu ama elime alıp bakma imkanı bulamadım elime alınca bazı telefonları direk bırakasım geliyor onu bi yapsam tamam direk alacagım :)
  • dalavere kullanıcısına yanıt
    kardeşim herkezin bahsettigi şarjı başka bir sıkıntı diyeni duymadım şarj konusunda kararımı verdim ben zaten benim için sorun arz edecek gibi degil telefonda oyun oynayan birisi degilim sürekli arada can sıkıntısı olursa senin şarj haricinde şikayet ettigin eksik yonu varmı telefon 700 tl lik elbetki eksik yönleri olacak olmasa 2000 tl olurdu :) eksik yönlerini yazarsan sevinirim ki bilerek alayım eksik yönlerini birde bu kitkatla ilgili bi fikrin varmı bu telefona gelecekmi .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Ben Birşeyi istedimmi bulurum :) :P Teknosada bulunuyor sipariş üstüne de getiriyorlar telefonu ama elime alıp bakma imkanı bulamadım elime alınca bazı telefonları direk bırakasım geliyor onu bi yapsam tamam direk alacagım :)

bence macera aramadan s4 mini veya s3 neo almak lazım
  • reddes kullanıcısına yanıt
    Samsung u sevmiyorum vallahi herkez samsung hayranı en çok satan telefon şu anda ama beni bi çekmiyor neden acaba :D herkez windows iyimi olur kötümü olur diye şüphedeyken gene orta siklet bir telefon almıştım direk :) farklı şeyler kullanmak güzel oluyor hep android mi kullanacaz:D mesela şu anda asusun beni çekmesi ramdan fln degil direk intel olmasından dolayı acaba telefonda nasıl birşey :)
  • Kitkatda gelecek andoid l de gelecek yabanci forumlarda arastirirsan bulursun, eksi yonu sesi biraz ciliz memnun etmiyor bni, bnm sesle isim yok zten telefnum hp ttresmdedr, dokunmatgi cok guzl, ekran korumasi gorilla glass 3 cok saglam,ama bn ynede cok dkkat edyrm ne olur ne olmaz, dokunmtgi cok hassas bazen basmk istmdgn tusa basiysn cok okuyo bu acmadgi oyun yok fifa 2015 asphalt 8 real racing sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalavere -- 3 Ekim 2014; 2:54:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 700-800 tl ye zen fone dan daha ii tel var mi

• donanım gucu oalrak xperıa sp var hem ıslemcı hemde gpuda daha guclu bataryada ona keza oldukca ıyı fıyatıda 800 altında suan bu acıdanda cazıp bır cıhaz.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar siz diyorsunuz 800Tl 800tl ye hiçbiryer satmıyor. ne turkcell ne media markt ne teknosa ne bimeks .. vs hepsiburada.com gibi sitelerden sipariş üzerine alışveriş yapmıyorum cihaz 900 tl civarlarında
  • dalavere kullanıcısına yanıt
    Gelecekte baya uzun sürecek eğer 600TL ye düşmüştü mediamarkt te samsung neo onu alacaktım fiyatı geri artmış. 700Tl ye en iyi cihaz asus gibi gözüküyorda bilemedim ne yapsam kararsız kaldım :/
  • batarya ve ses sorunu var
    moto g veya t50 öneririm
    moto gnin de batarya sorunu var
  • Batarya sorunu bir müddet sonra pil kendini toparlıyor ve sorun büyük ölçüde bitiyor.
    Ses falan hikaye mükemmel telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım konusunda hiç bir sorunu bulunmuyor ZenUl arayüzü android sistemindeki en stabil ve en hızlı işletim sistemlerinden ilk 3e rahat girer,ben dahil diğer kullanıcıları hoşnutsuz eden yönleri ise pil performansı rahatlıkla 2500,2600 lık pil konulabilirdi o sıkıntıyıda root veya yardımcı programlar vasıtası ile arkaplanda çalışan programları kapatarak çözebilirsin,ses kınusunda ise ana konuda ses arttırımı konusunda yardımcı programlar paylaşılmıştı işini işine yarayabilir.Eski bir s4 kullanıcısı olarak diyorum ki bu telefon beni samsungdan daha çok memnun etti.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.