Temizleme Cihazı
Arkadaşlar yer temizleme cihazı almayı planlıyoruz fakat karcher marka harici önerebileceginiz iyi ve teknik destegi de sağlam olan şu markaya da bakabilirsiniz dediginiz cihazlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Araç tavan rengi atması
Merhaba arkaadaşlar,
Aracımın tavan boyası atmaya başladı oldukça inceldi 2013 model lacivert bir aracım var birkaç yerinde el kadar bi atma olmaya başlamış boya böyle hafif üstten atmış gibi duruyor bunu pasta cila mı yapsam tavan kaplama mı yapsam aynı renk bilemedim tavsiyede bulunabilecek arkadaş varsa ona göre bil yol izleyeyim.
Arkadaşlar ortalama 7000₺ civarında en az i5 işlemcili 8gb RAM olan ve 15,6 inç bir laptop tavsiye edermisiniz. Oyun oynanacak ama oyun için alınan bir laptop olmayacak ben Asus veya lenovo düşünüyorum çünkü msi falan freedos oluyor o yüzden bunları tercih etmeyi düşünüyorum birkaç öneri alırsam iyi olacak.
Akıllı bileklik tavsiye
Arkadaşlar 200TL civarında bir bileklik almak istiyorum baya inceledim xiaomi mi band 4 de karar kıldım ama foruma da sormak istedim bu konuyla ilgili baya kişi vardır. Mi band 5 açıkçası çok fiyat farkı vermek gerekli olduğunu düşünmüyorum ortalama 100tl gibi bir fiyat farkı var değer şu özelliğinden Dolayı diyen varsa tavsiyede bulunabilir. Bununla birlikte huawei band 4 e de baktım o da güzel bir bileklik o da alınabilir bide zaten honor band 5 falan var fiyat performans olarak en mantıklısı xiaomi band 4 diye düşünüyorum sizce hangisini alayım.
Aslında saat almak istiyordum fakat ortalama 1000tl lere çıkmadan kayda değer bir saat olmadığını görünce band almaya karar kıldım. Haylou ls5, amazfit bip falan var da pek iyi değil gibi geldi.
|
Cep Telefonu Önerisi
|
Elektrik GES
|
LCD kullanımı
|
1000tl telefon önerisi
|
Plc anlayan yardımcı olabilir mi ?
|
HP |
... |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.408
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 76.111 (Bu ay: 1.437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar