Şimdi Ara

Zenfone 5 Alınır Mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım ilk android telefonun olacak pişman olacağın bi seçim yapıyorsun 10 gün yetmemiş bi kaç gün daha gerekli mesajları okumanı tavsiye ediyorum.Kararını ondan sonra ver.
  • Jetway kullanıcısına yanıt
    İlk degil aslında android sevmedigim sistem ama mecbur alacagız :) zamanım kısıtlı acele etmedim aslında 1 aydır araştırıyorum yaklaşık tam alacagım biri çıkıyor birşey diyor allahh bekle :) bidaha bak sonra gene kararım kesinleşiyor biri daha çıkıyor şimdide sen çıktın bilader :)) Bu gece uyumak yok sabaha kadar ya alacagım ya almayacagım artık araştırmaya devam :) Ankaradayken almak istiyorum telefonu. Bu arada sagolasın uyarıların için .
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl telefondan memnun musun batarya sorunu cidden dedikleri gibi mi telefon hakkında düşüncelerini paylaşır mısın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzulcag

Hocam nasıl telefondan memnun musun batarya sorunu cidden dedikleri gibi mi telefon hakkında düşüncelerini paylaşır mısın lütfen..

Telefon artık herkez kullanıyor baya yayıldı telefon çok güzel ben gayet memnunum herşeyi yapabiliyor şu anda bu telefon. Batarya sorunu derken o sorun degil bence kullanıcıların %30 u şikayetçi bataryada %30 u memnun %30 u ise ortalamada. Bana görede ortalamada bataryası çok iyi bataryası var diyemem ama kötüde degil ortalama bir telefon kadar bataryaya sahip .

Telefonu uzun süredir kullanıyorum ve tek sevmedigim yanı alttaki tuşlarda led yok başkada hiçbirşeyden şikayetçi degilim .
    Hocam benim sıkıntı duyacağım sadece bi oyunda 15-20 dakika geçirdikten sonra şarjın %100 den %70 lere falan düşmesi böyle bir durum var mıdır yada oyunlardan sonra bataryada nasıl bir azalma olduğunu söyleyebilir misin ? Bu arada çok fazla oyun oynayan biriside değilim ama dediğim gibi 15-20 dakikada da o kadar şarj kaybı hiç hoş olmaz.
  • quote:

Hocam benim sıkıntı duyacağım sadece bi oyunda 15-20 dakika geçirdikten sonra şarjın %100 den %70 lere falan düşmesi böyle bir durum var mıdır yada oyunlardan sonra bataryada nasıl bir azalma olduğunu söyleyebilir misin ? Bu arada çok fazla oyun oynayan biriside değilim ama dediğim gibi 15-20 dakikada da o kadar şarj kaybı hiç hoş olmaz.

Ortalama dk de %1 şarj harcar oyun bende öyle fıfa 15 gibi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen önerirmisin şimdi bana telefonu ? Araştırıyorum bayağdır aslında ama birde LG G3 Beat var ama onunda Ram'i 1GB az diye eledim yoksa iyi telefondu.
  • buzulcag kullanıcısına yanıt
    Peki kardesim bataryasi ne kadar gidiyor yani kullanim suresi ve ekran suresi ne kadar aliyon mesela ben discoveryde kullanim suresi wifi acik mobil kapali ve mobil acik wifi kapali ama surekli nete bagli biraz oyun biraz onternet falan derken 1 gun kullanim suresi ve yaklasik 4 bucuk saat ekran suresi aliyorum bende zf5 almayi dusunuyorum merak ettigim konuda yardimini bekliyorum hayirli gunler

• Hocam ben daha almadım teli yanlışlıkla etiketledin beni sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

batarya ve ses sorunu var
    moto g veya t50 öneririm
    moto gnin de batarya sorunu var

Ses ve batarya konusunda T50'den oldukça memnunum.

T50de de kamera sorunu var. Bazen odaklamıyor bulanık çıkıyor insanın canını sıkıyor.

• buzulcag kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle oldu kardesim kusura bakma

• quote:

Sen önerirmisin şimdi bana telefonu ? Araştırıyorum bayağdır aslında ama birde LG G3 Beat var ama onunda Ram'i 1GB az diye eledim yoksa iyi telefondu.

Şu anda segmentin en iyi telefonu kuşkusuz tavsiye ederim.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.