Şimdi Ara

Zenfone 5 Alınır Mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy205

İlk izlenimlerini aktarırmısın çok duydum memnun olan. olmayan çok az kişi duydum. telefonda eksik yanlar neler sence? ne zaman aldın ve yavaşlama durumu nedir :)

Ben marka telefonu 1 ay önce arkadaşıma.
    Bir hafta önce kardeşime - bana yegene yani tooplam 5 tane aldım.

Yavaşlık falan yok ne yavaşlıgı nereden çıkarıyorsunuz, bana göre hiçbir eksik yanı yok çünkü ben sadece internete girip yazı okuyan, video izleyen, viber, line, tango, tictoc kulanan birisiyim.

Bu paraya bu mükemmel (bana göre)
  • reddes kullanıcısına yanıt
    Asus telefon segmentinde ismi yok performans tamam hiçbirşey diyemem belli birşey ama intel işlemci her zaman bilgisayara uyarlanmış ışınan bir işlemci ve bu ilerleyen zamanlarda daha fazla ısınacak bilgisayar kullandıgımız için biliyoruz intel in ne oldugunu o açıdan kuşkuya sokuyor beni . kararsız kaldım vallah :)
  • Bende 2 haftadır kullanıyorum, bataryası bütün gün işyerinde wifi açık oluyor ve oyun,arama falan derken 1 günü çıkartıyor.

Bende önce moto g düşünmüştüm ama artık 1gb ram telefonlara yetmiyor. 2 uygulama açıyorsun ram'in %75 i gidiyor. Ayrıca moto g'nin tasarımı hiç hoşuma gitmemişti. Takoz gibi duruyor. Zenfone tasarım olarakta dikkat çeken bir telefon. Ayrıca asus sık sık verdiği güncellemeler ile kullanıcılarını memnun etmiş durumda. Kitkat geldi, L içinde çalışmaların olduğu söyleniyor.
  • Bende kullanıyorum. Eğer şarjı uzun gitsin istiyorsanız almayın derim ( gerçi şarj sıkıntısını root ile bir nebze aştım) başka hiçbir sıkıntısı yok cihazın. Gayet seri , kullanışlı bir telefon olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForBlack

Bende 2 haftadır kullanıyorum, bataryası bütün gün işyerinde wifi açık oluyor ve oyun,arama falan derken 1 günü çıkartıyor.

Bende önce moto g düşünmüştüm ama artık 1gb ram telefonlara yetmiyor. 2 uygulama açıyorsun ram'in %75 i gidiyor. Ayrıca moto g'nin tasarımı hiç hoşuma gitmemişti. Takoz gibi duruyor. Zenfone tasarım olarakta dikkat çeken bir telefon. Ayrıca asus sık sık verdiği güncellemeler ile kullanıcılarını memnun etmiş durumda. Kitkat geldi, L içinde çalışmaların olduğu söyleniyor.

Asus bu konuda gerçekten iyi adamlar müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar..
  • ForBlack kullanıcısına yanıt
    Kitkat geldi demek ilk güncelleme geldiyse android in digerlerinin gelmesi kısa sürer kitkat uzun süre boyunca gelmemişti asusa gerçekten iyi olmuş
  • Asus ZF5 ve L90 kullandım,asus zf5 i aldıktan 1 hafta sonra anakartı yandı garantiye verdim 20 gün geçti iade çeki aldım 100 lira koyup L90 aldım. İlla L90 al demiyorum ama Zenfone 5 alma başka telefonlara yönel.Android telefonda en önemli şey bana göre batarya şarjdan çektiğin gibi yüzde 99 a düşen bi telefonu tercih etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetway -- 6 Ekim 2014; 12:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

Asus ZF5 ve L90 kullandım,asus zf5 i aldıktan 1 hafta sonra anakartı yandı garantiye verdim 20 gün geçti iade çeki aldım 100 lira koyup L90 aldım. İlla L90 al demiyorum ama Zenfone 5 alma başka telefonlara yönel.Android telefonda en önemli şey bana göre batarya şarjdan çektiğin gibi yüzde 99 a düşen bi telefonu tercih etme

kıllandım şimdi samsung gio'da çektiğin gibi 90a iniyo asus iyi yine L90 özellik olarak asus nerdeyse yarısı ben ilk etapda bu telefonu düşünmüştüm ama şuan fikirlerim asus yönünde...

• Jetway kullanıcısına yanıt
    Anakartı yanabilir telefon işi birazda şans işi anakartı yanan hiçkimse duymadım eğer sende öyle bir sorun oluştuysa başka bir asus alsaydın onda çıkmazdı emin ol istersen iphone al iphone de bile yamulma sorunu gibi saçma bir sorun çıktı ama adamlar demiyorki iphone almayayım gene iphone alıyorlar her markada olur böyle şeyler doğaldır makine yapıyor hata yapabilir makine çünkü bu :) anakart eğer bütün asus zf5lerde yansa tamam sorunlu tamamen derdik ama sende tek iade çeki veriyorlarsa hiç sorun degil gider alırım bi sıkıntı çıkarsa degiştiririm :) Telefonun şarjını aşırı abartıyolar incelemelerde 15dklik oyun oynuyor adam bütün telefonlarda ortalama %12 15 arası şarj gidiyor asusda 14 gidiyor başka tellerde 12 fln gidiyor %2 lik bir farkı var 1 güne vurdugunda da 1 saat gibi bir süre önce bitiyor tabi 2100mah lara göre konuşuyorum . L-90 alacaktım LG güvenılır fln dedim ama boş pixel çıkıyor telefonlarda bi bak derim eğer 3 tane pixel çıkarsa degişim yapıyorlarmış :) L-70 ve L-90 larda pixel sorunu varmış.

• quote:

Anakartı yanabilir telefon işi birazda şans işi anakartı yanan hiçkimse duymadım eğer sende öyle bir sorun oluştuysa başka bir asus alsaydın onda çıkmazdı emin ol istersen iphone al iphone de bile yamulma sorunu gibi saçma bir sorun çıktı ama adamlar demiyorki iphone almayayım gene iphone alıyorlar her markada olur böyle şeyler doğaldır makine yapıyor hata yapabilir makine çünkü bu :) anakart eğer bütün asus zf5lerde yansa tamam sorunlu tamamen derdik ama sende tek iade çeki veriyorlarsa hiç sorun degil gider alırım bi sıkıntı çıkarsa degiştiririm :) Telefonun şarjını aşırı abartıyolar incelemelerde 15dklik oyun oynuyor adam bütün telefonlarda ortalama %12 15 arası şarj gidiyor asusda 14 gidiyor başka tellerde 12 fln gidiyor %2 lik bir farkı var 1 güne vurdugunda da 1 saat gibi bir süre önce bitiyor tabi 2100mah lara göre konuşuyorum . L-90 alacaktım LG güvenılır fln dedim ama boş pixel çıkıyor telefonlarda bi bak derim eğer 3 tane pixel çıkarsa degişim yapıyorlarmış :) L-70 ve L-90 larda pixel sorunu varmış.

nereye dokunsan bi cızırtı sesi geliyor en güzel bişi almamak

• reddes kullanıcısına yanıt
    Yani KOYVER GİTSİN :)
  • quote:

Yani KOYVER GİTSİN :)

aynen
  •  Zenfone 5 Alınır Mı ?
     Zenfone 5 Alınır Mı ?
    Eğer internette gezen biriyseniz Zenfone 5 de bu batarya performansının 10da birini alamazsınız telefonu 2 gündür şarj etmedim.
    L90 O fiyatlarda alınabilecek en iyi batarya performansı veren telefon alternatif olarak moto g düşünün ama asus hatası yapmayın.
    Durduğu yerde bataryası bitiyor,ben sürekli nette gezen biriyim ve şuan telefonumdan çok memnunum.

Lg nin L serilerini önermiyolar teknosada adama sordum cihazdan anlayan birisi vardı baya bilgisi var asus al pişman olmazsın dedi herkez birşey çıkartır dedi L90 la karşılaştır dedim adama 2 kat performans alacaksın bu cihazdan dedi telefonun bataryasına baktım bugun herkez kullanmayı bilmiyor galiba 2100 mah lık bir telefon imkansız o kadar abartı gitmesi bugun baktım herşeyine yüksek bataryası yok ama yeterli oyun oynamayan birisiysen aşırı zaten batarya hiçbir zaman sıkıntı yaratmaz ne kadar az da olsa 1300 mah lık pil kullanıyordum 2 gün şarjı gidiyordu :) L 90 pixel ine bakmanı tavsiye ederim fazla geçmeden götürürsün eğer pixel hatası varsa 3 e kadar hiçbirşey yapmıyorlar haberin olsun .
  • Dostum tamamen kulaktan dolma bilgilerle karşıma gelmiş bana nutuk çekiyorsun.Telefon donanımlarından anlamadığın çok acız.ZF5 in ppi sayısı o bataryaya fazla telefonu eline almadan sağdan soldan duyduğun şeyleri bana burda lütfen anlatma ben ikisinide kullandım batarya özürlü bi telefon istiyorsan Zenfone 5 hayırlı olsun.
    Baktım diyorum kulaktan dogma bilgi diyorsun yarın alacagım zaten ama insanlara yanlış bilgi vermeyin şunu yaptım şu açıktı şu kadar batarya yedi de . telefondan anladıgım anlamadıgım seni ilgilendirmez bana kalsın ama açık şeylerle 20dk kullandım ve batarya ortalama ne kadar yedigi anlaşılabiliyor telefonu 10dk de herşeyini anlayabilirsin donanımsal olarak batarya kötü degil kesinlikle muhteşem bir bataryası var demiyorum ama ortalama bir bataryaya sahip L90 a göre kötü bataryası ama 1 günü çıkartmıyor diyenlere eğer L90 ın herşeyini aç 1 gün ondada çıkmaz Sana kavga olsun diye söylemiyorum sadece incelememde bunları edindim.
  • Sen kendini zihinsel olarak zenfone 5 e kitlemişsin ben sana ne anlatırsam anlatayım yarın gidip o aptal ürünü alıcaksın.Telefonu elinde 5 dakika tutmakla veya inceleme videolarına bakmakla bilgi sahibi olunmuyor
    Ucuz etin yahnisi yenmez
    Umarım diğer arkadaşlar senin yaptığın hataya düşmez,ilk 2-3 gün bende senin gibi düşünüyordum.
  • Zenfone 5 kesinlikle alınır bence hatta şu anda fiyat performans açısından en iyi tellerden biri arkadaşımın zenfone 5 ini denedim bir süre gayet akıcı ve güçlü bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat performans cihazı denebilir.
    ips ekran ve diğer özellikleriylede alınası bir telefon.
    Doğru olabilir belki pişman olacagım ama aklımda kalacagına elimde kalsın :) ama bataryayı sadece abartıyolar kullanıma göre degişir çünkü batarya. L90 elinde galiba ama o da alınabilecek fiyatta ucuz degil 700Tl az paramı la :) L90 da 800TL :) 100 TL için telefonmu bırakılır en azından ben bırakmam L90 yada zenfone alacaktım zaten ama kullanıcıları 10 gündür okuyorum 9 bin mesaja yakın mesaj okudum :) ne eksik ne fazla herşeyi ögrendıgime inanıyorum ama emin ol L90 ı da begenmedigin yanı çıkacak 1 ay içinde yazarsın belkide hepsinde çıkar çünkü . Birde o inceleme videosundan 2 tane izledim sadece ekranda neler yapılabilir ogreneyim diye yaptıkları testlerdeki sonuçlar bence önemli degil izlenimlerini ve özelliklerini ögrenmek için izlemiştim .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.