Şimdi Ara

Zenfone 5 Alınır Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim aldınmı bilmiyorum ama bugun bozuk L620 mi sattım satarken saglam bir esnaf vardı ve bilindik markalar varken asus evo ne bileyim bilinmedik telefon segmentine yeni girmiş bir telefon alma tavsiye etmem dedi 700e alsan alıp direk getirsen satmaya 300 tl 400 tl eder ama samsung Lg nokia gibi 1000Tl ye alsan en fazla 100Tl daha ucuza satarsın dedi bilemedim şimdi ne yapsam LG l-90 a fln bakıyorum şimdilik 2. sırada o vardı aklımda :) Asus zenfone 5 çok istiyorum aslında içimde kalacak ama :) ne kararsız bırakıyor bu işler insanı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Kardeşim aldınmı bilmiyorum ama bugun bozuk L620 mi sattım satarken saglam bir esnaf vardı ve bilindik markalar varken asus evo ne bileyim bilinmedik telefon segmentine yeni girmiş bir telefon alma tavsiye etmem dedi 700e alsan alıp direk getirsen satmaya 300 tl 400 tl eder ama samsung Lg nokia gibi 1000Tl ye alsan en fazla 100Tl daha ucuza satarsın dedi bilemedim şimdi ne yapsam LG l-90 a fln bakıyorum şimdilik 2. sırada o vardı aklımda :) Asus zenfone 5 çok istiyorum aslında içimde kalacak ama :) ne kararsız bırakıyor bu işler insanı :/

walla kardeşim bugün almak için gittim teknosa'ya ama teşhir ürün yoktu. sadece kutusudan çıkarıp gösterdi telefonu inceleme imkanı bulamayınca almadan geri geldim aslında dediğin doğru ama Asus öyle bilinmedik firma değil.. Bissürü Tableti var başarılı. Telefona girmekte biraz geç kaldı ama bence iyi bir telefon ürettiler. Bu özelliklere 699 tl. ye tel bulman imkansız 2 gb rami olan en düşük tel 888 GM DS 2 :) ark yeni aldı ama bazı sıkıntıları varmış telden soğudum hemen Bende en başta GM veya LG alırım diyodum şimdiki fikirlerim aksi yönde.. Yinede fikrim değişebilir. Yanlış seçim yapmamak için acele etmiyorum.

• L90 benimde aklımda ama küçük bir karşılaştırma yaparsak ASUS bariz önde gibi :)

LG L90 - ASUS ZENFONE 5

İşlemci QUALCOMM SD 400 - INTEL Z2560
    Grafik İşlemcisi Adreno 305 - PowerVR SGX544
    İşlemci Hızı 1.2 GHz - 1.6GHz
    Kamera 8 mp - 8 mp
    Dahili Hafıza 8 GB - 16 GB
    Ekran Çöz. 960x540 - 1280x720
    Pil 2,540 mAh - 2110mAh
    Bellek(MB) 1GB LPDDR2 RAM - 2GB RAM (DDR'ı yazmıyor)
    Micro SD VAR - VAR

İşlemci ve Grafik İşlemcisi üstünlüğü hakkında bir fikrim yok..

LG'nin ön kamerası VGA 640X480 şaka gibi ASUS 2MP

Ayrıca şu dediğine katılmıyorum. (ama samsung Lg nokia gibi 1000Tl ye alsan en fazla 100Tl) yeni olsa bile 200-300 iner direk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 5 Ekim 2014; 20:01:20 >

• L90 alcağıma bu telefonu bekleyip alırım MOTO G (2ND GEN.) Cok daha güzel bence..

Zenfone 5 Alınır Mı ?

Zenfone 5 Alınır Mı ?

• reddes kullanıcısına yanıt
    Beni Biliyorsun asus konusunda çok kararlıydım ama asusa çok laf gelince moral bozuldu özellik konusunda 700Tl lik cihazlarla degil 900Tl liklerle karşılaştır 1000liklerle karşılaştır kapışıyor asus ozellk yonunden bi kuşkum yok anlaşılıyor ama asus diyolar telefona yeni girmiş markaları önermiyolar samsung Lg nokia gibi bilindik marka almanı tavsiye ederim diyor telefoncular ondan özellikden degil kuşku sebebim :)
  • Nokia devri bitti bro diyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beni Biliyorsun asus konusunda çok kararlıydım ama asusa çok laf gelince moral bozuldu özellik konusunda 700Tl lik cihazlarla degil 900Tl liklerle karşılaştır 1000liklerle karşılaştır kapışıyor asus ozellk yonunden bi kuşkum yok anlaşılıyor ama asus diyolar telefona yeni girmiş markaları önermiyolar samsung Lg nokia gibi bilindik marka almanı tavsiye ederim diyor telefoncular ondan özellikden degil kuşku sebebim :)

Anladım da özellik olarak L90 seni tatmin etmeyebilir bu yüzden karşılaştırdım. Benim kararlılığımda bu sebepten çökmüş durumda Şuan ne yapacağımı şaşırdım açıkçası Ama çok kullanan var fazla şikayet görmedim. Hatta stokları eridi teknosa'nın yeniden getirdi bu teli. Gelde alma Moto G 2nd beklesem yine olmucak nerdeyse bu telin yarısı gibi.. Aşağı tükürsen sakal durumundayım şuan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 5 Ekim 2014; 21:13:42 >

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Nokia Devri Yeniden Ayaklanıyor Haberin Olsun 2 yıl sonra yaklaşık diyeceksın nokia alayım samsung da ne diyeceksn :) kullandım windows 7 ve 8.1 kullandım güncelleme geldi 8.1 tatmin edici zamanı olablir ama telefonda 1 gram yavaşlama vs. olmadı şarj 1300mah dı ama 2 günü oynayarak rahat çıkarıyodum tabi sonralardan git gide pil ömrü bitiyor ama en başlarda 2 3 günden aşagı şarj etmıyordum windows 9 10 a dogru gidiyor microsoft aldıgından beri gelişmeler hızlandı Nokiadan sıkılmasam gene alırım telefonun videolarını izleyin tavsiye edilen orta siklette en çok nokia :)
    Yıl olmuş nerdeyse 2015 hala 1gb ramli telefonları tavsiye ediyorsunuz eğer zenfone 5 i beğenmediysen nexus 4 falan al ama mutlaka 2gb rami olsun. minimum 1,5 Gb ram isteyen oyun ve uygulamalar gelir yakında.eskiden 512 mb ramli telefon kullanıp 1 gb ram isteyen uygulamalara nasıl baktığımı hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 5 Ekim 2014; 21:19:24 >
  • quote:

Asus Zenfone 5 den memnun olmasam 5 tane almazdım.
    Eşime iki kardeşine ve yeğenlere.
    Yine'de siz bilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandim cop nokia adi olan birseyi almam wp de cop o arayuzu degistirsin simsiyah gozum kor oldu o ikonlar filan aklima geldikce deliriyorum.

Vallahi üniye dönmeden alayım diyorum ama karar verilmiyorki teknosaya baktım bikaç teknosaya daha gidecegim telefonun teşhirini yapmıyolar bi tane koyunda bakalım en azından kasa fln saglam diyo herkz yorumlara göre alacaktım zaten ama telefoncu adamlar işinin ehli piyasada yürümez asus diyince GM yürür ama asus yürüyemez diyolar :) discovery 2 fln var ondan üstün cihaz diyolar ama discovery le 200tl farkı var :) 1000 Tl ye çıksam zaten G2 mini alacaktm :=)

Asus gibisi yok gözümde bakıyorum bakıyorum daha iyisini bulamıyorum tek asus yanıltıyor telefon segmentinde piyasası aşırı yok diye aslında hiç takmam nokiayıda herkez berbat yok böyle yok şöyle gittim aldım baktım merak ettım windows nasıl duruyor diye pişmanda olmadım şimdide aynısını yapardım ama nyeyse bi durduruyor bişey :) pazara kadar büyük ihtimal o asusu alacm gbi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

Yıl olmuş nerdeyse 2015 hala 1gb ramli telefonları tavsiye ediyorsunuz eğer zenfone 5 i beğenmediysen nexus 4 falan al ama mutlaka 2gb rami olsun. minimum 1,5 Gb ram isteyen oyun ve uygulamalar gelir yakında.eskiden 512 mb ramli telefon kullanıp 1 gb ram isteyen uygulamalara nasıl baktığımı hatırladım

Doğru söylüyorsun ama bizim buradaki derdimiz marka güvenilirliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 5 Ekim 2014; 21:27:50 >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    8.1 de ikonların üstüne resim koyabiliyosun l630 la gelende her ikona farklı resim koyabiliyosun çok hoş duruyor arkası siyah ve beyaz oluyor sadece bence yeterli ama ilk çıkan ikonların sadece rengi degişmesinden bende hoşnut degildim ama 8.1 de sevdim herşey 10üzerinden 10 du bence 9.0 geliyor ard arda çıkartıyor microsoft gelişmesi hızla ilerliyor cihazın büyük konuşma derim :) 1 2 yıl sonra alırsın belki.
  • B.H.R.17 B kullanıcısına yanıt
    İlk izlenimlerini aktarırmısın çok duydum memnun olan. olmayan çok az kişi duydum. telefonda eksik yanlar neler sence? ne zaman aldın ve yavaşlama durumu nedir :)
  • quote:

8.1 de ikonların üstüne resim koyabiliyosun l630 la gelende her ikona farklı resim koyabiliyosun çok hoş duruyor arkası siyah ve beyaz oluyor sadece bence yeterli ama ilk çıkan ikonların sadece rengi degişmesinden bende hoşnut degildim ama 8.1 de sevdim herşey 10üzerinden 10 du bence 9.0 geliyor ard arda çıkartıyor microsoft gelişmesi hızla ilerliyor cihazın büyük konuşma derim :) 1 2 yıl sonra alırsın belki.

sen bu gidişle lumia 630'u alcan benim ilk düşündüğüm telefondu sonradan android olsun dedim işin içinden çıkamadım

• Resim konsa ne olur o ozurlu arayuzu telden anlamayanlar icin resmen beyaz renk insani kor eder gozu o sekilde yoruyor almam nokia adini kaldirsinlar degissin belki simdilik kimseye aldirmam arkadas ortamindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: reddes

quote:

Marka güvenilirliği derken. Asusun bilgisayarlarını falan kullandıysan bilirsin. Motorola ise türkiyede temsilciliği bile olmayan 2-3 farklı yere satılmış bir firma. Bizim bir arkadaş motorolanın modemleri çok iyi çok pahalı , en kalitelisi diye moto g aldı şaka değil bu, peki asus bilgisayar kullananlar ne yapsın

• L630 un sar değeri çok aşırı yülsek haberin olsun , rami de 512 ,, 1 gb ram isteyen uygulamaları açamazsın. Bence 799 a l925 al . Tasarımı mükemmel. 8,1 i çok sevdiysen tabi. Ben de fazla sevmiyorum windows phone yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 5 Ekim 2014; 21:39:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reddes

quote:

Marka güvenilirliği derken. Asusun bilgisayarlarını falan kullandıysan bilirsin. Motorola ise türkiyede temsilciliği bile olmayan 2-3 farklı yere satılmış bir firma. Bizim bir arkadaş motorolanın modemleri çok iyi çok pahalı , en kalitelisi diye moto g aldı şaka değil bu, peki asus bilgisayar kullananlar ne yapsın

Asus'un bilgisayar başarısına kimse birşey diyemez zaten ve şuan Asus kullanıyorum.. Ama cep telefonu başka bir olay.. Başka bir deneyim.. Bir marka PC'de çok iyiyse.. SmartPhone'da da iyi olacak diye bir kaide yok.. Çok örnek verilebilir bu konuda.. Mesela tablette Samsung bence Asustan daha başarılı bu benim fikrim tabiki.. Neyse fazla felsefik konulara girmeyelim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.