Şimdi Ara

sizce yenilenmiş iphone 8 plus alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce yenilenmiş iphone 8 plus alınır mı 2.el alcaktım ama teknosanın sitesinde gördüm yenilenmiş diye arasında 2.elle fark var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yenilenmiş iPhone 8 Plus Alınır mı?

Yenilenmiş bir iPhone 8 Plus'ın satın alınması düşünülürken, dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Avantajlar:

• Düşük maliyet: Yenilenmiş cihazlar, yeni modellere kıyasla daha uygun fiyatlıdır.
    • Kaliteli: Yenilenmiş cihazlar, profesyoneller tarafından tamir edilmiş ve orijinal parçalarla yenilenmiştir.
    • Çevre dostu: Yenileme, eski cihazların çöp sahasına gitmesini önleyerek çevreye fayda sağlar.

Dezavantajlar:

• Pil ömrü: Yenilenmiş cihazların pil ömrü, yeni modellere göre daha kısa olabilir.
    • Garanti: Yenilenmiş cihazlar genellikle sınırlı bir garantiyle gelir.
    • Önceki kullanım: Cihaz, yenilenmeden önce başka bir kişi tarafından kullanılmış olabilir.

iPhone 8 Plus ile iPhone 11 Karşılaştırması:

iPhone 8 Plus, iPhone 11'e göre daha eski bir modeldir. iPhone 11, daha iyi kamera, daha güçlü işlemci ve daha uzun pil ömrü gibi daha gelişmiş özellikler sunar.

Sonuç:

Yenilenmiş bir iPhone 8 Plus, uygun fiyatlı ve kaliteli bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, pil ömrü, garanti ve önceki kullanım potansiyeli gibi dezavantajlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Yenilenmiş bir iPhone 8 Plus satın alıp almama kararı, bireysel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınmaz hocam.

• Babyoda kullanıcısına yanıt

neden hocam

• Hocam yenilenmiş cihazlar alabilirsiniz onlara karşı bir ön yargım yok lakin 2017 de çıkmış ve gücelleme desteği kesilecek bir iphone sizi yorabilir. Büyük ekran takıntınız yoksa se 2020 alın derim yenilenmiş en azından 3 4 sene daha akıcı bir şekilde kullanırsınız.

• Kaç tl yenilenmiş iphone 8 ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt

9000 civari teknosada

• Bence aşırı pahalı ucuz birşey yok ama 9 bin yenilenmis telefon için çok para birde bu cihazı Apple mi yeniliyor refurbished olarak yoksa piyasa da toplama cihaz mi toplama cihaz ise uzaktan yakından yanından geçmeyin 2 3 ay bekleyin 3 5 üstüne verip 0 telefon alın iPhone 11 vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten 11 bine iPhone SE 2022 var,neden 9 bin liraya yıllar önce çıkmış telefon alıyorsunuz ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık günah 9 bin TL iPhone 8 e verilmez lütfen şöyle şeyler yapmayın çok temiz 2. El iPhone lar var

Bu arada kesinlikle ve kesinlikle elden yüz yüze alışveriş yapın

• O fiyata 8 plus alınmaz s21fe falan bak dostum yazık günah

• ustam sence 2.el iphone 11 alınır mı

• Alınır halen daha bence
    Dün sattım iPhone 11 bugün yine 11 aldım
    Cihazımın ufak masrafı vardı masraf edeceğime elimdekini satıp üstüne ekleyip temiz hatasız cihaz aldım kutulu faturalı

• O paraya android tarafında çok iyi cihazlar var. Güncelleme de bitiyor. İphone istiyorsanız se 22 alınabilir. Ancak öte taraftan gerek samsung , gerekse çinli tarafta gayet güzel seçenekler mevcut.

• android üzerinden zaman geçtikçe çöpleşmeye başlıyo be ustam

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    nerede 11 bin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gszfr G kullanıcısına yanıt

Şurada;

Fiyatlar her gün değişiyor takip edemiyoruz ancak hala iPhone 8 Plus a karşı çok çok daha iyi bir alternatif.Hadi 12 olsun diyelim,arada 3 bin lira farka en yeni nesil işlemcili,yıllarca alınacak ios güncellemelerini,yeni nesil kamerayı vs bir çok şeyi alabiliyorsunuz.Ben tasarımından dolayı tercih etmem,ancak eski tasarımdan vazgeçemeyen,bütçesi olmayanlar için güzel bir alternatif hala ama biraz daha fiyatı artarsa mantık sınırlarını geçecek o yüzden acele etmek lazım.

• Alınır da 9 bin liraya alınmaz hocam. Pil bir kere orjinal değil orjinal olmayınca haliyle apple bile ücretli destek vermiyor. Ekran camı değişiyor diyorlar komple ekranı değiştiriyorlar kalite farkı bariz belli oluyor. Ha bir de kamera modülü de değiştiriliyor bazen onun da kalite farkı oluyor. Yazılım desteği olarak 1 sene alacak sonra destek kesilecek güvenlik desteği yazılımı verilecek o süre zarfında siz telefona alışacaksınız ki güzel cihazlardı plus serileri ama desteği bitirecekler. Ha zamanında kapalı kutu alıp kullanan kullanmaya devam eder ama şu an alınmaz bana göre. Alabiliyorsanız eğer yenilenmiş X lere bakın derim.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt

X'inde içinde aynı işlemci var.

• 9 bin TL’yi Iphone 8 Plusa harcamak yerine ikinci el Iphone 11 alınır. Eğer fiyatı 6 bin TL olsaydı belki alınırdı. Yenilenmiş olsa da alınmaz artık o fiyata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.