Şimdi Ara

zaman çok hızlı geçiyor be.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman çok acımasız. çok hızlı geçiyor. daha dün gibi liseden mezuniyetim. 9 sene geçmiş aradan. neler yaşadım bu süreçte. ne kazıklar yedim, nelere ağladım, nelere üzüldüm, nelere isyan ettim. ah be zaman. niye bu kadar hızlısın. keşke mutlu bir anımda dursa zaman. akmasa artık. uzaklaştırmasa bana o güzellikleri. geçen zaman acıdan başka birşey getirmiyor.

• Bazen bunu bende düşünürüm,lise biteli 11 yıl olmuş..Mezuniyetim daha dün gibi,aynı şekilde lise yıllarım (4 yıl) lisenin bitişi,dershane dönemi,ardından ÖSS daha sonra okul,o bitince askerlik-tezkere derken yaş olmuş 30..

Hani derler ya "şimdiki aklım olsa" diye,keşke o güzelim yılları yaşarken şimdiki aklım-bilincim olsa ne güzel olurmuş herşey..En kötüsüde biliyorum ki o yıllar bir daha asla geri gelmeyecek,işte bu yüzden ne zaman okuduğum lisenin yada herhangi bir lisenin önünden geçsem nedense içim cız eder,keşke filmi geri sarma istediğim yerden tekrar bu filmi çekme imkânım olsaydı..

Zamanda hayatta çok acımasız...
  • en kötüsüde ne biliyomusun. bir yol ayrımına gelirsin. orda bir karar verirsin. bir yolu seçersin ve ordan devam edersin. üstünden yıllar geçer. sonra arkana bakarsın. acaba diğer yolu seçseydim ne olurdu diye sorarsın kendine seçtiğin yoldan memnun değilsen. herşeyin bir rüya olmasını istersin. zamanda yolculuk yapmaya inanmak istersin. hepsi boş. sen bunları düşünürken bile geçer zaman.

Orijinalden alıntı: oz_oz_oz

en kötüsüde ne biliyomusun. bir yol ayrımına gelirsin. orda bir karar verirsin. bir yolu seçersin ve ordan devam edersin. üstünden yıllar geçer. sonra arkana bakarsın. acaba diğer yolu seçseydim ne olurdu diye sorarsın kendine seçtiğin yoldan memnun değilsen. herşeyin bir rüya olmasını istersin. zamanda yolculuk yapmaya inanmak istersin. hepsi boş. sen bunları düşünürken bile geçer zaman.

sen hangi yolu seçersen seç aklın hep diğer tarafta kalacak, ne kadar mutlu olursan ol hep 'keşke böyle yapsaydım daha iyi olabilirdi' diye düşünürsün.
    tabi geçim sıkıntısı olmadan toz pembe olarakkkk :C:C:C
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

yaş 17
    bunları duyunca 19'da demirleyesim geliyor

keşke 5 sene önceki halimle 1 saat konuşma şansım olsa. ona birkaç öğüt vermek isterdim. şu 5 senedeki tecrübelerimi aktarırdım 1 saatte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeter duymak istemiyorum
  • Lise geçen sene bitti ama zaman hakikaten zaman çok çabuk geçiyor bi bakmıssınız yukardakı konunun aynısını 8-9 sene sora forumda bız acmısız pek uycagımızı dusunmuyorum ama varmı tavsıyesı olan bu yasları nasıl degerlendırmek nasıl yasamak gerek
    Tek rakibim kangal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

yaş 17
    bunları duyunca 19'da demirleyesim geliyor

en güzel yılların günlerin..bu günlerin hiç geçmemesini dile.sakın benim gibi hemen gelsin üniversite gelsin iş hayatı deme.benden tavsiye..aynı şeyleri bana söylerlerdi büyüklerim gidin başımdan derdim..ne kadar haklılarmış..
  • oz_ kardeşim ne guzel anlatmışssın bende mezun olalı 3 sene oldu o kadar cok şey soylemek isterdim ki o zmn ki halime bide neden butun arkadaş bildiklerim hep birşeyler yaparak bnimle yarış içerisindeler anlasam çok guzel gunlerdi arkadaşlıklar ortamlar hepsi dun gibi aklımda...

Dün bitmiş gibi.

Oku oku bitmiyor yaw,

14 yıldır okuyoruz nereye kadar....

Hepinize benden Sezen aksudan - Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler, parçası gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 30 Ocak 2010; 2:07:55 >

• Çoğumuz hayatımızı istediğimiz gibi yaşayamadık-yaşayamıyoruz (en azından ben)..Yani sağlığım çok şükür yerinde çok şükür işimde var ama yinede bir yerlerde birşeyler eksik geçmişe olan özlem bundan galiba açıklayamıyorum bilmiyorum işte..

• Neye sahip olursak olalım bişi istiyor ama yapamıyoruz bro kanun bu sanırım ... bizde buna ayak uydurmak zorundayız bak mesela öss'de 2 puanla 2 senem gitti ilk başlarda nefret ediyordum ama şimdi alışmaya başladım geçmez geçmez diyodum şubat geldi ağustos sonuna kadar bi şekilde sabretmem gerekiyor işte bekliyoruz....

Özlem duyan aklınızdan yakınmanın yerine suçu sizden bağımsız bir varlığa atmak trajedinizin kahramanı herhalde.

Uludağ Üniversitesi
    Elektronik Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Yaşlılık sendromu erken başlamış sizde. Daha durun bakalım. Hayat yeni başlıyor. Hatta "gençliğinizin kıymetini bilin".

Dayı sana da helal olsun ya,

Forumda bazen konusu açılır daha 19-20 yaşında olanlar bile forumun yaş ortalamasının 15-16 olmasından yakınır.

Senin bir gün bile kalkıp forumda bunun için isyan ettiğini görmedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.