Sebep ise oldukça komik, dislike bombardımanına tutmamak içinmiş. Yahu arkadaşım zaten insanlar orada "anaa bak ne kadar beğenilmemiş dur bende beğenmeyim" diye değil, zaten video kötü olduğu için dislike atıyor. O zaman like butonunu da kaldır bari adaletli olsun. Justin bieber klipleri, call of duty fragmanları vs insanlar beğenmiyorki dislike atıyor bunlara. Ben youtuber'ların fikriyle karşıt bir fikir yaşıyorum diyelim. Adamın fikrine katılmadığım için videosuna dislike attım. Şimdi bu bir suç mudur? İçerik üretici nedir mutlak doğru mudur? Şirketin piyasaya sürdüğü fragman ille beğenilmek zorunda mıdır? Milyar dolarlık şirketin aldığı karara bak kafayı yememek elde değil. Dislike butonundan önce yorumlar kısmında ana avrat sövmelere karşı bir önlem al ona karşı bir algoritma geliştir. İşte tekel olunca böyle oluyor yazıklar olsun. Hele diyorum kaç gündür videolarda beğenmeme sayısı nerede diye. Artık rockstar games kına yaksın bir tarafına gta trilogy beğenmeme sayısı gizlendi diye. |
YouTube beğenmeme(dislike) sayısını kaldırdı
-
-
-
Adamlar iki senedir hoşlarına gitmeyen videoları anında kaldırıyor. Özellikle aşı videolarına tahammülleri yok. Arkadaş zaten çok küçük bir azınlık aşıyı savunuyor, onlar video paylaşsa ne paylaşmasa ne! Bazı aklıevveller bu durumu onaylıyor ancak Facebook ve çatısı altındaki şirketlerin bütün icraatleri, nasıl faşist bir zihniyete sahip olduklarını her fırsatta gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 12 Kasım 2021; 21:1:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güya ifade özgürlüğü yapıyorlar.
-
Bu sosyal medya sitelerinin daha fazla içerik paylaşılsın ve etkileşim artsın diye yaptığı bir şey ve acayip samimiyetsiz. Dislike veremiyorsun mecbur yorum yazıyorsun, cevap veriyorsun. Yani tabii ki her görüş ifade edilsin. Ne olursa olsun sansürlenmesin. Bazı gerçekler acıdır. Ama mesela adamın söylediği aşırı saçma bir şey. Veya yanlış, işte ne bileyim insanlık dışı. Veya trollük yapıyor adam. Sen orda 100 tane beğeni görüyorsun sanıyorsun ki destek aldı adam, halbuki 1000 tane de dislike var mesela ama görünmüyor ki. Dh de yapıyor aynı şeyi ve hiç hoşlanmıyorum. Şimdi youtube da yemiş aynı haltı..
Amerikan SJW'ler yüzünden olmuş diyorlar. Özgürlük naraları atan SJW'ler eleştiriye gelememişler anlaşılan.
-
ben direkt learn more şeyine bastım oradan feedback yaptım sövdüm alkışlayın beni
-
Yorum ve haber yapan bazı kanallar ilgi çekmek için başlık atıyor sonra upuzun video koyuyor. Tümünü izliyorsun başlığın yanıltıcı olduğuna karar veriyorsun ve o video dislike'ı fazlasıyla hak ediyor. Doğru olmamış kaldırılması.
-
-
beğenme ibaresine tıklamayarak beğenmediğini gösteriyorsun zaten. hem misal ben içerik üreticisiyim sen videomda beğenmemeye tıklarsan boşu boşuna moralimi bozcan belki bidaha hiç içerik üretemicem bu olaydan dolayı sonra youtube beni kaybedicek youtubede farkında kaybetmek istemediği için kaldırdı
Eleştirilince beğenilmeyince moralin bozuluyorsa o işi yapmayacaksın. Ayrıca bu nasıl bir mantıktır?
Alıntı
metni:beğenme ibaresine tıklamayarak beğenmediğini gösteriyorsun zaten. Beğenme ibaresine tıklamayarak ne beğenme ne de beğenmemeye basmış oluyorsun. Madem beğenmeme butonu kaldırıldı o zaman beğenme butonu da kaldırılsın. Mobidik'in dediği gibi bir sürü çer çöp video var dislike butonuna göre bakıp izlemeden vakit kaybetmeden kapatıyorduk şimdi o da gitti.
Eleştiriye gelemeyen adam kanal açmasın. Yayıncılık hassas adam işi değil profesyönel insanların işi.
-
YouTube senin işinde bitecek tarihin tozlu sayfalırına gideceksin 20sn reklam ne!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce reklam sayıları 1 Di onu 2 ye çıkardılar sonra trendleri kaldırıp shorts diye saçma sapan bir şey çıkardılar sonra da beğenmeme tuşunu kaldırdılar sıçtıkça batırdılar
Beğenmeme tuşu çok işe yatıyordu halbuki bir video işe yarar mı yaramazmı bunu öğrenip videoyu hemen geçebiliyordun gittikçe boktanlaştırıyorlar artık her şeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 1 Aralık 2021; 0:15:5 >
Androidse youtube vanced kurun hocam reklamlardan kurtulmak için. Pc de zaten ublock çözüyor işi.
-
Ratiolama denilen bir olay var. Bir youtuber başka bir youtuber hakkında olumsuz bir şey söylüyor bazen haklı olarak, diğer youtuber da çirkeflik yapıp bunun hakkında video yapıp siz de tepkinizi gösterin diyor, hayran kitlesi olan çoluk çocuk gibi topluca dislike'a boğuyor. Bu çok olan bir şey, kanıtlı binlerce video var böyle o nefret videosu öncesi sonrası şeklinde.
-
Kullanıyorum zaten hocam bazen linklere tıklarken mecbur YouTube in kendi uygulamasından giriyor link
Kendi uygulamasını, uygulamalar kısmından devre dışı bırak yapabilirsiniz samsung ise.
-
Ama bunun çözümü bu değil. Yani ben bir videoyu beğenmediysem onu illa yorum olarak yazmam gerekiyor bu sefer. Teraziye uyması açısından öyleyse beğen butonunun da kaldırılması lazım. Hatta keşke tüm sosyal platformlardan kaldırılsa buna forumlarda dahil.
-
Çocuklara yönelik tacizi ve zorbalığı normalleştiren Roblox kanalları zarar görmesin ya da Tik Tok gibi Cringe damarlarımızı patlatan salakların kanalları zarar görmesin diye bunu anlamıyorum arkadaşlar, boktan içerikleri var ama alıyorlar 1 ayda 1 milyon
Önrek bu arkadaş
Ya dayı sen nasıl bir adamsın Beğenmesen Abone olmassan annen Ölür ne demek Kardeş
-
Dislike butonunu kaldırmasına tepki olarak, hakikaten gözel ve beğendiğim videolara bundan sonra like atmıyorum...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu sosyal medya sitelerinin daha fazla içerik paylaşılsın ve etkileşim artsın diye yaptığı bir şey ve acayip samimiyetsiz. Dislike veremiyorsun mecbur yorum yazıyorsun, cevap veriyorsun. Yani tabii ki her görüş ifade edilsin. Ne olursa olsun sansürlenmesin. Bazı gerçekler acıdır. Ama mesela adamın söylediği aşırı saçma bir şey. Veya yanlış, işte ne bileyim insanlık dışı. Veya trollük yapıyor adam. Sen orda 100 tane beğeni görüyorsun sanıyorsun ki destek aldı adam, halbuki 1000 tane de dislike var mesela ama görünmüyor ki. Dh de yapıyor aynı şeyi ve hiç hoşlanmıyorum. Şimdi youtube da yemiş aynı haltı..
|
Adamlar iki senedir hoşlarına gitmeyen videoları anında kaldırıyor. Özellikle aşı videolarına tahammülleri yok. Arkadaş zaten çok küçük bir azınlık aşıyı savunuyor, onlar video paylaşsa ne paylaşmasa ne! Bazı aklıevveller bu durumu onaylıyor ancak Facebook ve çatısı altındaki şirketlerin bütün icraatleri, nasıl faşist bir zihniyete sahip olduklarını her fırsatta gösteriyor.
|
Benzer içerikler
- gürbüz tam bir canavar
- sıkışan anahtar nasıl çıkarılır
- subay astsubay farkı
- viski soğuk mu içilir
- kan verirken bayılmamak için ne yapmalı
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- penis nakli
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X