Teğmen
12 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 829 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Şöyle forumda geçmişe bakınca aktiflik her sene giderek azalmış sizce bu insanlar forumdan sosyal medyaya mı geçtiler yoksa genel hepsini mi bıraktılar?

Yıllara göre mesaj sayıları: Bu yıl 2004'ün mesaj sayısıyla neredeyse aynı.

Sütü ölçmek için teraziye konduğu nerde görülmüş  yardım edin 1 kg süt 1 litreye eşit midir?

Merhaba tecilim 2026 yılına kadar gözüküyor e devlette. Bedelli ücretini şimdi ödeyip askerliğe 2026 yılında başvurarak yine o tarihte gidebilir miyim bu mümkün mü? Ödeme yapıldığında tarihin erkene alınma durumu olur mu?

Teşekkür ederim.

hocamlar hoşlandığım kıza teklif etmeyi düşünüyorum nasıl edeyim sizce var mı farklı bir yöntem sosyal medyadan değil yüz yüze demeyi düşünüyorum çıkar mısın diye

Üniler gelecek ay tüm bölümlere tamamen yüz yüze olur mu sizce? Ders programını online olacak şekilde düzenledim ters köşe olmayalım..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültelerinin 1 ve 2.sınıflarının sınavlarının ve eğitimlerinin online yapılacağını açıkladı.

sinovac geleneksel inaktif aşı

biontech mRNA aşı

sputnik viral vektör aşı

Kemik erimesi hastalığına sahip sonraları tekerlekli sandalye kullanan birinin konusu vardı oğluyla fotoğrafını atmıştı tavsiyeler istemişti. konu açılış tarihi 4-4.5 yıl kadar olmuş olabilir konu adresini hatırlayan bilen varsa atabilir mi

@r.H

Kemik erimesi hastalığına sahip sonraları tekerlekli sandalye kullanan birinin konusu vardı oğluyla fotoğrafını atmıştı konuya 2-2.5 yıl kadar olmuş olabilir konu adresini bilen varsa atabilir mi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.865
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.690 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.413 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.