Yer istanbul, Fatih. Bir Türk vatandaşı, yol istemesi üzerine yolu kapatan sığınmacı kaçak kağıt toplayıcısının döner bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda elinden yaralanan vatandaşımızın damarlarının kesildiği ve sakat kalabileceği öğrenildi.. ![]() “Yer: İstanbul, Fatih. Bir Türk vatandaşı, yol istemesi üzerine yolu kapatan sığınmacı kaçak kağıt toplayıcısının döner bıçaklı saldırısına uğradı.
Saldırıda elinden yaralanan vatandaşımızın damarlarının kesildiği ve sakat kalabileceği öğrenildi.” https://twitter.com/turkcupaylasim/status/1579897334611476483?s=21&t=egqCBlwvbYnSusi6nBVSBg< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Ekim 2022; 10:17:28 > |
yol isteyene döner bıcagıyla saldıran sığınmacı

-
-
Bu orta doğu çöpleri din kardeşleri direk insan öldürmeye yönelik döner bıçağı vs. çekiyor kimse boş dolaşmamalı çünkü bizi koruyacak bir devlet yok ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kapıyı sertce carpacagına surinin surata kroseyi caksaydı keske daha etkili olurdu... yine de vurdum mu sert vurup bir yumrukta bayıltmak gerekir bayıltamayacaksan vurmayacaksın.. yoksa camdan döner bıcagını dürtüp kelleni alır.. bu gibi durumlar icin arabada tokmak bulunduracaksın.. camdan cıkartıp kafaya vurup bayıltacaksın sonra da oralar neye benziyor? huri var mı diye soracaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Ekim 2022; 9:23:15 > -
Bir ortadoğulu mahlukattan fazlası beklenmez zaten[sm=evillol.gif]
Ama onlarda insan.(bir çeşit beyanı)
Gidip esada sallasaymış
Hiç uğraşmayıiavaksın
el toroyoutube
Don't bring a sword to a gun fight! Follow us for more related content: http://www.twitter.com/dexshirts http://www.facebook.com/dexshirts http://instagram.com/dexshirtshttps://www.youtube.com/watch?v=kQKrmDLvijo&feature=youtu.be -
Bizim insanımız çok yufka yürekli kalıyor genel olarak bunlara göre ama bu değişecek günden güne.
Adam arabayla geçmeye çalışıyor ama geçemiyor biraz öne çek diyor, eliyle koluyla halen geç diyor geçebilse geçecek zaten. Sanki tavuğa kılıç sallıyor şerefsiz. Üstün ırk kardeşimizi korumak için yayın yasağı gelir görüntülere.
-
senin tabirinde "yufka yürekli" olması veya saldırılara aynı şekilde karşılık vermemesinin sebebi,
Emniyetin
Jandarmanın
Ordunun
M.İ.T.'in
hala Türk devletinin ve Türk milletinin yanında olduğunu düşünmesi,
Türk'ün
Egemenliğini, Bağımsızlığını, Çıkarlarını korumaya çalıştığını zannetmesi...
ama maalesef bu kurumlar
Türklüğü, Türk Milletini, Türk Egemenliğini ve Türk Devletini koruma - kollama düşüncesinde değiller.
Ülkeyi olabildiğince karışık milletler topluluğu haline getirip,
sonra da "bizi birleştiren tek şek sünni islamdır" diyerek "anadolu sünni islam devleti" kurulmasına ve bir sünni halife seçilmesine
altyapı ve ortam hazırlama gayesindeler.
Çünkü sünni islam devleti için Türklüğün gücünün kırılması, nüfus olarak azalması, Türk egemenliğinin ortadan kaldırılması gerekmektedir.
Açılım süreci ile kürdleri devlete ortak ettiler
şimdi de sünni arap, sünni afgan, sünni paki vs... ile
Türk nüfusunu ve egemenliğini, Türkçeyi, laikliği ortadan kaldıracaklar.
sonra da ülkenin bölünmesini, parçalanmasını istemiyorsan anadolu sünni islam devleti anayasasına evet oyu vermelisin diyecekler.
Emniyetin, Jandarmanın, Ordunun ve MİT'in Türklüğün yanında değil, karşısında olduğunu bilin, anlayın, ona göre strateji geliştirin.
-
Ceza olmayınca insanların çoğunluğu hayvana dönüşüyor maalesef. Orman kanunu geçerliyse sen de silah edineceksin, başka çaresi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Ekim 2022; 10:8:21 > -
Damar değildir o sinirleri kesilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şoför hatalı yapması gereken o yaratığı arabası ile ezip geçmesiydi.
Emniyet güçlerinin elinde bıçak bulunanlara sıkması lazım. Bunlar polisin vurmadigini bildikleri için bu kadar rahat bunları taşıyor. Halbuki polis direk salladığını gördüğü gibi sıksa kolay kolay insanlar bıçak sallamaz. Videodaki mahlukatı assalar gram üzülmem. Ayrıca buna 1 hafta hiçbir şey vermemek lazım. Sürünsün şerefsiz.
o döner bıçağını onun götüne sokup bütün organlarını dökene kadar çevirmek lazım,böylece birdaha bunu yapmak isteyen kişiler ibret alacak
-
daha birkaç hafta önce bir eczacıyada satır ve kılıçlarla saldırmışlardı, yani bu saldırı ilk değil, sonda olmayacak.
-
sen oradaki mevzuyu talihsiz sekilde yanlı$ anlamıssın.. ben kendim müslüman oldugum icin böyle yazmadım, sizler müslüman oldugunuzu öne sürüp, itle köpekle ugrasıyorsunuz... ben sizlere iman ettiginiz kendi dininizi öğretmeye calıstım.. bunu öğretirken ben müslüman değilim $eklinde kendi inancımı belirtmedim.. cünkü o ba$lıktaki konu benim kendi ki$isel inancımla ilgili değildi..
özetle sizler sözde iman ettiginiz dinin kurallarına uygun ya$amıyorsunuz hadislerin köpek kar$ıtı oldugunu bu yüzden yazdım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Ekim 2022; 12:11:53 > -
Şimdi bu adam ruhsatlı yada ruhsatsız fark etmez tabancayla bu etnik çöplüğü vurup öldürse ceza alır mıydı almaz mıydı ?
Bir ülkenin kaderini 1 kişinin verdiği yanlış kararlar mahvediyor. İşine gelince referandum yapar, mülteci konusunu da referandum yapsana, sor halka istiyor muyuz bunları ? Akp'liler bile istemiyor bu hayvanları..
-
Şöför resmen saldırgana elimi kes diye elini sunmuş;
En azından r yapabilirdi
Camları kapatabilirdi
Arka/yan koltuktan kaçabilirdi
Kapıyla derbes edip kaçabilir veyahut suratına bir tekme indirebilrdi saldırgan cücük gibi biri zaten nefsi müdafaa haklarını hiçbirini icra etmemiş, yazık etmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
simdi adamda döner bıcagı var ve saldırıyor.. buna arabayla carpsan, ya da silahla vursan ne olur? nefsi müdaafaya girmez.. cünkü orantılılık ilkesi diye bir seye bakıyorlar.. yumruga yumrukla, bıcaga bıcakla, silaha silahla gibi..
benim yukarda söyledigim sey en mantıklı ve ceza alınmayacak seydir.. bu döner bıcagıyla saldırınca, torpidodan $unun gibi bir seyi cıkartıp kafasına gecireceksin.. öldürme değil bayıltma amacıyla kendimi savunmak icin vurdum diyeceksin.. ceza verilecegini sanmıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Ekim 2022; 12:28:53 >
senin tabirinde "yufka yürekli" olması veya saldırılara aynı şekilde karşılık vermemesinin sebebi, Emniyetin Jandarmanın Ordunun M.İ.T.'in hala Türk devletinin ve Türk milletinin yanında olduğunu düşünmesi, Türk'ün Egemenliğini, Bağımsızlığını, Çıkarlarını korumaya çalıştığını zannetmesi... ama maalesef bu kurumlar Türklüğü, Türk Milletini, Türk Egemenliğini ve Türk Devletini koruma - kollama düşüncesinde değiller. Ülkeyi olabildiğince karışık milletler topluluğu haline getirip, sonra da "bizi birleştiren tek şek sünni islamdır" diyerek "anadolu sünni islam devleti" kurulmasına ve bir sünni halife seçilmesine altyapı ve ortam hazırlama gayesindeler. Çünkü sünni islam devleti için Türklüğün gücünün kırılması, nüfus olarak azalması, Türk egemenliğinin ortadan kaldırılması gerekmektedir. Açılım süreci ile kürdleri devlete ortak ettiler şimdi de sünni arap, sünni afgan, sünni paki vs... ile Türk nüfusunu ve egemenliğini, Türkçeyi, laikliği ortadan kaldıracaklar. sonra da ülkenin bölünmesini, parçalanmasını istemiyorsan anadolu sünni islam devleti anayasasına evet oyu vermelisin diyecekler. Emniyetin, Jandarmanın, Ordunun ve MİT'in Türklüğün yanında değil, karşısında olduğunu bilin, anlayın, ona göre strateji geliştirin. |
o döner bıçağını onun götüne sokup bütün organlarını dökene kadar çevirmek lazım,böylece birdaha bunu yapmak isteyen kişiler ibret alacak |
Şoför hatalı yapması gereken o yaratığı arabası ile ezip geçmesiydi.
|
Bu orta doğu çöpleri din kardeşleri direk insan öldürmeye yönelik döner bıçağı vs. çekiyor kimse boş dolaşmamalı çünkü bizi koruyacak bir devlet yok ortada.
|
Bir ortadoğulu mahlukattan fazlası beklenmez zaten[sm=evillol.gif] Ama onlarda insan.(bir çeşit beyanı) Gidip esada sallasaymış Hiç uğraşmayıiavaksın ![]() Don't bring a sword to a gun fight!
Follow us for more related content:
http://www.twitter.com/dexshirts
http://www.facebook.com/dexshirts
http://instagram.com/dexshirts https://www.youtube.com/watch?v=kQKrmDLvijo&feature=youtu.be |
Adam arabayla geçmeye çalışıyor ama geçemiyor biraz öne çek diyor, eliyle koluyla halen geç diyor geçebilse geçecek zaten. Sanki tavuğa kılıç sallıyor şerefsiz. Üstün ırk kardeşimizi korumak için yayın yasağı gelir görüntülere. |
daha birkaç hafta önce bir eczacıyada satır ve kılıçlarla saldırmışlardı, yani bu saldırı ilk değil, sonda olmayacak. |
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- muhalif kanallar listesi
- nagehan alçı'nın ilk eşi emre
- togg boykot mu
- temu yasaklandı mı
- rtx 5090 fiyat
- togg kaç adet satıldı
- türk telekom numara değiştirme
- 1 kw kaç tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X