Şimdi Ara

yol isteyene döner bıcagıyla saldıran sığınmacı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soysuzların haddini bildirmek gerekiyor artık. Fatih, bir mülteci toplama kampından farksız sıkıysa hele yan bakın bir araba falan. O kadar vahşiler ki çoluk çocuk ayırt etmeden saldırmaya çekinmezler.

Kundaktaki bebeğe bile saldırmaktan çekinmez bunlar. Sorgusuz sualsiz bütün Suriye Türkiye'ye giriyor. Ne halt karıştırdığı ne iş tuttuğu belirsiz ipsiz sapsız mahluklar.

Bu ülkeyi bu hale getirenler dairenin yanında bedava vatandaşlık satanlar hiç mi utanmanız sıkılmanız yok sizin yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 12 Ekim 2022; 23:40:0 >
  • Ezip leşini çöpe atacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıktık arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR...
    SORUMLUSU CUMHUR İTTİFAKI AKP VE MHP DİR..
    SANDIĞA GİDERKEN UNUTMAYIN...

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Adam döner bıcağı ile saldırıyor bu çekicin menzilinin yeteceğini zannetmiyorum. Burada yapılacak en mantıklı şey bana kalır camı kapalı tutmak adam gelmeden önce hızlıca camı kapatmak ve arabayı kitlemek ardından cama vurduğunda da geri vitese takıp uzaklaşmak veyahut ileri vitese takıp sürtüp geçip gitmek tabi ki o an aklımıza gelemiyor çoğu şey yaşadıktan sonra tecrübe ediniyoruz fakat çok vahşice saldırmış.

• acilen bütün sığınmacıların geldikleri yerelere gönderilmesi gerektiğini gösteren olaylardan sadece biri.

yaralı vatandaşa acil şifalar dilerim.

ayrıca nefsi müdafa yasasının genişletilmesini ve bireysel silahlanmanın tekrar düşünülmesini ve elbette uyutma(idam) cezasının tekrar aktif edilmesi gerektiğini bu vesile ile tekrar yazmış olayım buraya.

• Saldırmıyor direk vuruyor döner bıçağını adamın koluna geçen haberlerde izledim çok sinirlendim

Türkiye'de ben böyle haberleri daha önce görmedim bu Ortadoğulu ilkel insansılar geldikten yani akp tarafından getirildikten sonra gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar 2011 de ülkeye girmeye başladı
    O yıldan itibaren bir sürü seçim yapıldı ama bu millet akıllanmadı
    Bknz. Acı Reçete

• 07/06/2015

16/04/2017

28/06/2018

verilmesi gereken tepkiyi siyasiler vermediği için olanlar oldu yoksa halk gerekli cevabı çoktan vermişti

• bu adamlar kan gördü, savaş gördü, cinayet gördü öyle geldi bu topraklara. insan öldürmek böcek öldürmek kadar kolay bunlar için.

işin garibi boş gezenleri yok. ya sallama ya bıçak ya silah kesin bir şey var adamların üzerinde.

• Camı kapatsaydı keşke hale bak sokakta bu yaratıklar olduğu sürece kimsenin can ve mal güvenliği yok!

• Geçen suriyelilerin Türk polislerine saldırdıkları video izledim 3-4 kişi polisin ellerinden tutup yatırıp diğerleride tekme tokat saldırıyordu benim devletimin polisine ve bu haber yayın yasağı getirilmiş hiç bir yerde duyurulmadı tiktok a atan birisi sayesinde öğrendik bu kadar zıvanadan çıkılmaz ki sen kimsin de millete saldırıyorsun

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt
    Halk başka adammı var diyerek sürekli aynı kişiyi seciyorsa diğer siyasilerin suçu ne
    Kilictaroglu çıkıyor secerseniz şunu yapacam bunu yapacam bir sürü güzel vaat veriyor
    Halk ne yapıyor inanmıyor
    Ya arkadaş bi seçin bakalım yapmazsa en kötü erken seçimle gönderirsiniz
    O yüzden zihniyet sıkıntılı bu ülkede bundan sonra iyi şeyleri de pek goremeyiz

• bu ne biçim iş ya

• Ortadoğu kafası; menfaati, hıncı, kini, çıkarı, ailesi, akrabası , öfkesi, sömürüsü, insanı ezmesi, parası,söz konusu olduğunda Allah, din, iman, merhamet, Kuran dinlemez umrunda olmaz bile siler atar. Bu kafa HADİS DE UYDUR, menkıbede uydurur, masal da uydurur, mucize de uydurur, acındırır da, adamda öldürür, delik deşik de eder, taşlarda .

Ben Türklere hayret ediyorum hadislerle menkıbelerle, masallarla ,mucizelerle dolu ve beyni uyuşturan tasavvuf sufizim aptallığına nasıl ama nasıl uyduruk ortadoğunun dinine kandılar hayrettt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 14 Ekim 2022; 10:25:5 >
  • devlet vatandaşa silah taşıma hakkı vermeli parasal hiç bir şart sürmeden.Eğer o adamda veya ben de silah olsaydı oturduğum yerden saydırırdım. camı mamı paramparça ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 14 Ekim 2022; 10:27:21 >
  • Erenk53 E kullanıcısına yanıt

bu eleman döner bıcagını camdan iceriye dogru sallıyor.. bıcakla dik calısmıyor.. bunda o cesaret zaten yok.. öldürmek değil yaralamak ve korku vermek amacıyla keskin tarafı sallıyor.. video'da göründügü kadarıyla kafası fazla uzakta değil.. kendisi uzakta konumlanıp döner bıcagını iceriye dik sokmuyor.. bu sekilde olsa dedigin dogru.. o yüzden kol adama yetisir.. kolu kavrarsın mesafeyi daha da azaltacak..

gecir kafaya cekici olay bitsin..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Ekim 2022; 10:38:42 >
  • hergele biliyor ülkede şiddet olaylarında doğru düzgün kanuni yaptırımın olmadığını. ''Yakalanırım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırım veya en fazla sınır dışı edilirim. Sonra kaçak, göçek yollarla geri gelirim, yaptığım da yanıma kar kalır.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 14 Ekim 2022; 12:7:13 >
  • en güzeli arabanızda cekic, keser, balta falan ta$ıyın.. böyle kamp baltası gibi süslü püslü tarz olmasın.. polis cevirmede el koyar.. hırdavatcıdan alın yakalanırsanız tadilata götürüyorum dersiniz..

sonra böyle biri saldırım mı artık cekicle kafasını mı kırarsın, keserle kafasını mı kesersin, baltayla komanchi gibi kafa derisini mi alırsın orası sana kalmı$..

yerli ya da ithal kekolara kendinizi dövdürmeyin.. dayaktan sağ cıkarsınız fakat onurunuz biter.. yediginiz zopayı hayat boyu unutamazsınız.. bu bir dakika erkeklik yapanın sonu karılıktır düsturuna katılmıyorum.. düsün kafa derisi almaktan mapushaneye giriyorsun..

türkiye'de daha önce hic sokak ortasında kafa derisi alan biri oldu mu acaba? hahahaha en korkulan tiplerden biri olacaksın kimse bula$amaz.. senden önce namın gider vesselam.. hahahaha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Ekim 2022; 10:51:14 >
  • En etkili ve temizi yanınızda küçük bir kutu sprey taşımanız yüzüne sıkın bu size kendinizi savunmanız veya kaçmanız için fırsat verecektir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.