Timur Soykan (@timursoykan) on X https://x.com/timursoykan/status/1957703572017279053Bucak aşiretine mensup Memduh Bucak’ın trafikte tartıştığı kişiyi vurduğu iddia edildi. Gazeteci Timur Soykan tarafından paylaşılan bilgilere göre Memduh Bucak, şikayetten sonra teslim oldu ve mahkeme tarafından aynı gün serbest bırakıldı. Soykan, Ankara’da Bucak aşireti mensubu bir kişinin ’06 BCK…’ plakalı bir otomobilden indikten sonra başka bir kişiyle tartıştığı görüntüleri paylaştı. Bucak aşiretine mensup kişi videoda araçtan indikten sonra bir kişiyi bacaklarına ateş ederek yaralıyor. Ardından yanındaki kişiyle aracına dönen adam hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Soykan olayla ilgili şu paylaşımı yaptı:
EV HAPSİ VERİLMİŞ Gazeteci Candaş Tolga Işık da X’ten Soykan’ın paylaştığı videoyu Adalet Bakanlığı'na sorduğunu ve verilen cevabı paylaştı. Videoyu alıntılayan Işık şunları söyledi:
BUCAK AŞİRETİ Nüfusunun 150 bin kişi olduğu belirtilen Bucak aşireti Şanlıurfa’nın Siverek ve Hilvan ilçelerinde bulunan bir Zaza aşireti. Cumhuriyet < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Ağustos 2025; 19:56:17 > |
Ankara'da bir Bucak aşireti üyesi, trafikte tartıştığı kişiyi bacaklarından vurdu, serbest bırakıldı

-
-
Sedat Bucak"ın ailesi. Bilen bilir, bilmeyen googledan bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede önce cemaat, tarikat ne varsa bunları, sonrada bu aşiretleri.. Hepsini yok et, ülke rahatlar. Bir bakıyorsun cemaatte 1'i ne diyorsa diğerleri o, açlıktan nefesi kokuyor yine cemaatin peşinde koşuyor, üstündeki zenginlere kulluk ediyor. Aşiretlerde öyle. Altındaki tabanda bulunan büyük kalabalığın söz hakkı yok, adam birey gibi davranamıyor.
-
Hatırlatma:
Türkiye’de; belli bir sınıf, hanedan ya da dar bir çevrenin ayrıcalıklı olmaması için Cumhuriyet ilan edildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyede adaletsizlik artık sıradan normal olan
adaletli bir karar görünce aaa diye agzımız açık şaşırır olduk
şeytanın ülkesi artık burası ister kabul edin ister etmeyin çıplak gerçek ortada
-
Sağlam bir infaz düzenlemesi lazım ülkeye. Suç ve cezalar üstüne bu yaş muhabbetleri 15-18 yaş arasının çocuk sayılıp cezaların 3 te 1 verilmesi flan bunların hepsine düzenleme lazım.
Millet hakime savcıya kızmaya çalışıyor ama adamlarında yapacağı bir şey yok. Kağıt üstünde silah ile yaralamanın cezası 1 yıldan 4 yıla kadar zaten. Adam mahkemede ayağına sıktım zaten bana küfür etti flan der Üstüne silahla vurulan adamda şikayetini çekince ve nasıl bir hak ise bu birisi gelip kendisi teslim olursa bunu iyi hal sayıyorlar al sana EV HAPSİ ile serbest kalma. İlk duruşmada da dava düşer büyük ihtimal veya 2-3 dava sonra 2-3 yıl hapis alsan yatarı yok.
Mesela neden 5 yıl altı alanlar ceza evine girmiyor onu anlamıyorum gerekirse yap 100 tane daha ceza evi herkes 1-2 yılda olsa suçu varsa yatsın veya ağır para cezaları getir. Miktarsal değil oransal olsun ceza gerekirse. Asgari ücretli birine 10 bin TL ise ceza milyarder birine 100 milyon TL olsun.
Mesela geçenlerde de vardı yan bakma kavgası birinin kafasına demir çubukla vurup komaya sokmuşlar neymiş yaralamalı kavga 1-3 yıl arası yatarı yok tutuksuz yargılanıyorlar. Anca adam ölürse tutuklu yargılanma başlıyormuş. Tabii bu arada adam firar etmez ülkeden kaçmazsa... Nasıl işler bunlar.
-
Alıntı
metni:Millet hakime savcıya kızmaya çalışıyor ama adamlarında yapacağı bir şey yok Bu cümleden sonrasını okumadım, baya saçmalamakta master degree yapmışsın çünkü... Adama sorarlar o zaman "bu hakim, savcı yapacağı bir şey yoksa o koltukta niye oturuyorlar?" diye
Haa anladım, senin derdin başkaymış. bu devirde mülakatsız, cemaat / Akp gençlik kolları üyeliği ile hakim, savcı olduklarını eşek gibi biliyorsun fakat Akpli / cemaat tayfadan olduğu için savunuyorsun...
Şimdi bana 30 sayfa paragraf da yazsan kalıbımı basarım ki bu yazdıklarımı çürütecek tek bir argümanın olmayacak
-
Okumadan SAÇMA SAPAN yazdığın belli. Okusan anlayacan çünkü.
Oturuyorlar flan demedim. Onu sen uyduruyon.
Silahla Adam yaralamaının cezası 1 yıldan 4 yıla kadar söyle hakim savcı ne yapacak ? Yatarı olmayan ceza ve şikayetçi yok ! Söyle yasa kanun böyle ise hakim savcı ne yapacak ?
-
bu olay urfada olsaydı öldürse bile ceza almazdı, birisini bulurlar ben vurdum dedirtirlerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X