Şimdi Ara

sokakta bağırarak küfür ederek tüm yolu işgal ederek etrafa tekme savurarak yürüyen keşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yılda 3-4 kere yaşanır bu olay. çok belalı olmayan orta segment normal bir ilçede yaşıyorum.
    sokakta böyle 3 kişi biri sol kaldırımda biri sağ kaldırımda biri de ortada tüm yolu kapatıyorlar bağırığ çok ağır küfürler ediyorlar birbirlerine ve havaya tekme sallayarak garip bir şekilde yürüyorlar etrafa zarar veriyorlar şişe gördümü alıp kırıyorlar ki neyseki hiç denk gelmedi ama o an karşıdan tek başına gelen bir çocuk kız erkek olsa büyük ihtimalle paramparça edecekler ellerinden geldiğince.
    bu onun bunun çocuklarının derdi ne arkadaşlar sizin oralarda da böyle insan müsveddeleri çıkıyor mu ortaya.

bugün yine geçti bu anlattığımı yapan 3 kişi polisi aradım hemen 4dk içinde geldiler ama bulamadılar. yine dolanıyorlardı ama bilmiyorum ben evde olduğumdan görüş alanım dışında.
    tek duyarlı vatandaş ben değilimdir herhalde böyle bir olay varsa "arasam ne olacak ki, polis napacak ki, aman benden başka kimse aramaz ki" gibi düşüncelere kapılmayıp lütfen arayın arkadaşlar ya 3-4 kişi ararsa zaten yakalarlar artık gereğini yapar yapmaz orası önemli değil siz elinizden geleni yapın.

ben anlamıyorum bu onun bunun çocukları ne amaçla böyle yapıyor sonumuz iyi olsun ne diyelim

• pencereden gizlice boncuklu tabancaylan sık saklan bulamasınlar seni ahahh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.